2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
uuuuu baby sen baya gitmişsin hiç olmadı negatif elektirik Alıyorum senden begenmedim canım. araştırmışsın ve moralin bozulmuş araştırma takma düzeliyor araştırdıkça işin içinden çıkamaz psikolojini bozarsın çevremde plasenta aşagı olup dogum yapan çok kadın var hiç bir sıkıntıda yok tAkma bu kadar ama ben inanıyorum çıkacak yukarı gör sen

Oyy ne olursa olsun boyle sakin cocuktansa hareketli bebisleri seviyorum. Dogalari bu oyle olmalilar kuzu. Benm bidir sessz ortama aliskin. Buyuk ihtimal kalabalkta huzursuz oldugundan vurup duruyordu. Dedgn gobi sankin24 saat uyumadi deli kiz :))) malum teyzesi keyfimize cok duskunuzz. Simdi kimse yoo ciiti cikmiyor:))) bende minnakm ve benm icin oda yapiyorum. Tv izletmeyi dusunmuyorum 5 yasina kadar. Babamiz haberci. Izlemeden duramaz. Bende kendime dinlenme kizimada oyun odasi yapiyorum :)) bi odayi camasr odasi gibi kullaniyordum bosalttm. Yavastan basladm. Babamz ya bizi terch edecek yada tv :) bakalm

Mide yanması normalmiş canım baskı oluyor ya o yüzden

Benim oglanin mesaisi bitti bak oturdum oynamiyo 15 dk onceye kadar ayakta bile hissediyodum geceleri oturup gunduzleri yatsammi ne yapsam en azindan gece uyur gunduz uyanik olur hareketli olsun ona lafim yokta butun gece uyanik olmak nedemek ay yegenim gibi olacak sanirim 3 sene gece yatmadi o cocuk millet 3 aylik bebekten sikayetci 3 sene nasil dayaniliyo, krese basladida oyle duzene girdi cocuk gündüz uyutmamaya calisiyoduk ayakta uyuyodu kaldiriyoduk kalkmiyodu gecede sabaha kadar ayaktaydi baykus :) simdide saat aksam 8-9 olur benim yatmam lazim okulum var der cok bilmis :) oy ben nerelere gideyim tersi olsun insallah geceleri uyusun oglum hareketlide olsa sorun yok yeterki benide azcik uyutsun :) tv konusunda haklisin zaten 5-6 ay hicbirsy anlamiyo cocuk ondan sonrasi onemli ben klasik muzik dinletirim bol bol severse tabi bende seviyorum. Bebisi bide her uyudugunda yatagina koyarim diye dusunuyorum fazla oyle icerde koltukta falan yatirmam yatak aliskanligi olsun iyi olur. Benim tek bi odam fazla ondada eski odami getirmistim misafir odasiydi ama komidinleri falan anneme vericem yatagida kilere aticam oglumun olucak orasi o yuzden ne var ne yok bosalttim yatagi benim odamda olucak gerisi cocuk odasinda

Ya tarif eder misin canm. Gecen bende kalp atisi gibi araligi ayni olan . damar atisi gibi bsy hissettm ama o mu
Yaklaşık 1 dakika sürdü. Normal bebek hıçkırığını düşün aynı o tempoda karnın pıt pıt ediyor Ama tekme gibi değil o yüzden ayırt ediliyor :):) Belki seninki de hıçkırıktı evet kalp atışı gibi oluyor

kizlar kramplara soda mi iyi geliyordu yaaa gene basladı bacagımın altlarııı gece uykumdan uyandırıyor neden oluyo bunlar? her gun yuruyus yapıyorum ben yaaa

Doktorum çok yoğun ayın 8ine alabildim randevu tabi devam ederse gidicem mide yanması bende de var sürekli ağzıma safra geliyor

Slm kızlar...
Haftasonu bizimde kontrolumuz vardı.yaklasik bir ay sonra gordum kızımı.kocaman olmuş.makat gelis pozisyonunda duruyor.628 gr olmuş.erken doğum riski yok dedi.plesentamda rahmin büyümesiyle daha yukarı çıkmış gorunuyor.sikinti olmayacağını bir ay sonra daha yukarı çıkacağını söyledi.
Reflu dönem dönem bende de oluyor.yedikleriminde etkisi var tabi bunda.tatli ve portakal gibi asitli şeyler yediğim de artıyor.birde haftasonundan beri kendimi surekli aç hissediyorum.bugune kadar 6 kilo almışim ama bundan sonra daha fazla alırım herhalde.zaten kilolu hamile kalmistim

İnş cnm. Evet Dr un söylediği gün netten doktorların sitelerinden okudum. Baktım cnm sıkılıyor sonra bıraktım zaten Bnmde bir tane arkadaşım var onunda aynı şekilde aşağıdaymış hatta 2.bebeği o da sezeryan ile doğum yapıyor. Aman neyse hayırlısı inş dediğin gibi olurda bnm de çıkar yukarı

benımde alevlerın alevı

ayy canım sevındım. guzel haberlerle gelmıssın. ayy masallah 30 cm kocaman olmus kızımız. ınsan heyecan oluyor. dıger ay daha bır farklı gelır artık :) ası ııcn gecmıs olsun bakalım senın bu hafta nasıl gececek. benım de yenı gectı etkılerı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…