2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben daha hiç aşı olmadım doktorum söylemedi hiç..hepiniz aşı oldunuz mu
doktor banada demedı saglık ocagı gıdınce ebe soyluo. bende dr mı aradım dogru mu dedım yapılsın mı dedım yaptır zararı yok dedı..

doktor banada demedı saglık ocagı gıdınce ebe soyluo. bende dr mı aradım dogru mu dedım yapılsın mı dedım yaptır zararı yok dedı..
Ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim demekki o yüzden. Cuma günü kontrolüm var sorayım doktoruma ne diyecek..tabi önceliğim erken doğum riskinin kalkmış olması

market de gezerken alısverısde bakıyorum 500 gr falan yazıyor. kızım aklıma gelıyor:))) vay be ne guzel bır sevgı ımıs . evlat ve anne sevgısı cok sukur bunu yasıyoruz ınsallah sag salım kucagımıza alırız .

Ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim demekki o yüzden. Cuma günü kontrolüm var sorayım doktoruma ne diyecek..tabi önceliğim erken doğum riskinin kalkmış olması
benımde cuma gunu 3 de:) kontrol. ayy gecmıo zaman bu sefer vıdeo cekımı yaptıracagım esım eksın telefonuna ıns:)

Kızzz seni parcalarim bak :)) ekmek ye ekmek.baklava ye manti ye kilo al 10 11 kilo aldim ben
)) kiz yiyorum ya bak hatta bugun kahvalti ettim 2saat sonra ekmek ve corba hemen pesine portakal suyu sonra cay ve tattli) normalde olsam coktan almistim bende anlamiyorum cuma dr.bi sorayim ya bebekde almiyosa korktum azicik yemekleri fazla tuketemiyorum cok şisiyorum nefes alamiyorum ondanda olabilir

Erken doğum riskinin kalkması için bol bol dinlen yat ayakta çok durmak bide ağır birşey kaldırmak iyi degil dinlenirsen geçer inşallah. Tetanoz aşısını bende oldum iki gün kolum acıdı sonra geçti kendiliğinden ama gerekliymiş dedi doktor bana ikinci dozu da var ama ben yapmıycam ikinci dozu kolun çok agrımıştı ondan.

ben kac doz ıse hepsını yaptırmaya karar verıdm. ılk dozu cok acıdı ömur boyu korusun ıns hepsını yapayım :)

cnm ya çok sağolll. valla bir etki yapmadı bana şuan işteyim çalışıyorum aşı olmamış gibiyim. İnşallh sorun çıkmaz.Evet büyümüş baya kuzum.e tabi diğer ay 33-34 cm olur inşallah. 50cm e kadar yolu var

ben kac doz ıse hepsını yaptırmaya karar verıdm. ılk dozu cok acıdı ömur boyu korusun ıns hepsını yapayım :)
Yaptır derse ben de hemen yaptırırım..Cuma gününden beri yatıyorum canım. İnşallah geçer risk..korkutucu gerçekten. İnşallah herkes bebeğini sağ saglim zamanında kucağına alır

ben bugün oldum canm. ben doktoruma dedim bugün olacağım dedim tmm ol geciktrme dedi.sordu önce oldun mu aşı dedi bugün olcam sizden sonra gideceğim dedim. taamam dedi.
Ben hiç sormamıştım o da söylemedi cuma günü yaptır derse yaptırırım. Bir de şeker testi var onu da yaptır dedi..benim işte erken doğum riski var o yüzden korkudan bu hafta bir şey yapamadım evde yattım sürekli. İnşallah cumaya değerler normal çıkar da aşıyı testi yaptırırız

canım ne gibi riskli durum gördü? bende amniyosentez oldum ve 3. haftam bitecek inşallah hayırlı sonuçlar alıp, yavrularımıza eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde kavuşuruz

Kalpte parlaklık, ense kalınlığında artış. Senin sonuç ne oldu? Nerede yaptırdın testi ve ayrıntılıyı? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

etkı yarın oluo olsun be yaw anne oluyorz ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…