2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım aşı vurulunca benim kolumda hic acımadı sonradan agrıdı. Tabi kişiden kişiye değişiyor bende agrı yapmış olabilir

evet cesaret ettım. ama bebege falan yapılmıo demı bu ası. kuzular dayanamaz ya
Ayy cnm kuzularımızda aşı olacak hep doğduktan snra .Sağlık ocağında bebişler vardı aşı oluyorlardı ama ne aşısı bilmiyorum ki. minnak ellerinden aşı oluyor us kıyamam ya. eşim diyor ben olmam yanında sen olursun ben dayanamam diyor. dedim yok yaaa ben nie oluyorum ben anneyim dayanamam sen ol diye tartıstık durduk yere

Kalpte parlaklık, ense kalınlığında artış. Senin sonuç ne oldu? Nerede yaptırdın testi ve ayrıntılıyı? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
benim sonuç daha çıkmadı 3. hafta bitti istanbulda zeynep kamilde yaptırdım testimi. ayrıntılıyı başka bir görüntüleme merkezinde çektirdim bebek küçük diye 19. haftada çekememişlerdi sadece dobbler çektiler orda da bağırsakta parlaklık görüldü, suyu 5 cmdi ve 3 hafta gelişim geriliği vardı bu nedenle amniyosentez olmuştum ayrıntılı için bu cuma tekrar gideceğim inş.

Sonuçlarımızı hayırlısıyla alırız inş

hehhe:)) bende dıyorum bazı bı konu oluyor :) ben anneyım anne dıyorum :)))) esımde babalar ıcınden aglar o daha zor dıyor

Ah şu erkekler sadece kendilerini düşünürler

evet cesaret ettım. ama bebege falan yapılmıo demı bu ası. kuzular dayanamaz ya
Bende ilk hamileliğimde başlayıp 5 doz oldum.bu hamileliğimde olmuyorum o yüzden
Sağlık bakanlığının aşı takviminde yok bildiğim kadarıyla oglumda yapıldığını hatırlamıyorum.b bebeklere yapmıyorlar sanirim

hehhe:)) bende dıyorum bazı bı konu oluyor :) ben anneyım anne dıyorum :)))) esımde babalar ıcınden aglar o daha zor dıyor
hahah evet dışa vuramadıklarından .ay benim eşim çok duygusallaştı ya .zaten duygsaldı hassas tı. bebek konusunda çok mutlu ve aşırı istiyor aşırı seviyor hep soruyor napıyo nasl diye. doğduktan snra biyerine bişi olsa çok panik olur. benden çok panik olur eminim.

Eşim ben durayım yanında sen ilerde bekle dese hayatta bırakamam gibime geliyor. Bence sizler de yanından ayrılamazsınız yavrularınızın canı acırken. Oy kıyamam miniklere...

Eşim ben durayım yanında sen ilerde bekle dese hayatta bırakamam gibime geliyor. Bence sizler de yanından ayrılamazsınız yavrularınızın canı acırken. Oy kıyamam miniklere...
Evet ben eşime güvenemem. soğuk kanlı olsa güvenirim. ama bebek konusunda soğuk kanlı değil ben bakamam ben duramam içim acır bakamam diyorsa zaten hiç baş başa bırakamam o durumda. sen çekill bakim ben derim heralde

Kızlar çok fena hasta oldum ben burnum akıyor, boğazım berbat, sabahtan beri yat yat bunaldım. O kadar dikkat ediyoruz hala hasta oluyoruz ben bu işi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…