2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar çok fena hasta oldum ben burnum akıyor, boğazım berbat, sabahtan beri yat yat bunaldım. O kadar dikkat ediyoruz hala hasta oluyoruz ben bu işi anlamadım
cnm çok geçmiş olsun umarım iyi olursun hemen.hamilelikte hastalık çok zor çeken bilir. ben çektim 10 gün psikolojim bozuldu resmen o neydi öyle ya.umarım hemen iyi olur toparlarsın. ne yapman gerektiğini iyi biliyorsundur.bol ıhlamur bolca portakal limon filan ye pastil de al boğazın için.bal karabiber. ve bol çorba. geçmiş olsun tekrar.

Kızlar kontrolden geldik oğluşum 26+2 860 gr olmuş maşallah.bi sıkıntı yok şu anda çok şükür binlerce şükür
Maşallah allaha binlerce şükür 2 -3 gramlardan 600-800 gramlara geldik kiloları ne zaman görcez acaba benimde kontrolum 5 şubatta 27 haftalık olcam merakla bekliyorum o günü :)

bu aralar o mide bulantıları bendede var sanırım 3.döneme girdikçe ilk dönemler yeniden gelcek ...hiç rahatım yok her yerim agrıyo .Bu plesanta mevzusu bendede var ilk başlarda araştırdıkca kafaya takaıyodum zamanla yukarı çıkar demişti doktorum ağır kaldırma günlük işlerini yapabılırsın ağrıların olacak kasıklarında kanaman oldugunda gel onun dışında takılma ağrılara demişti ve dediği gibide başından beri kasık ağrılarım devam ediyo..Fazla stres yapma canım dua et stres bebeğe daha çok zarar verıyo .Suyu bende hiç içemiyorum 1lt anca bu konuda bende çok üzgünüm kış hamilesi olmanın dezavantajları bence kış günü hiç içilmiyo.

arkadaşlar bnim gibi olan var mı belim sırtım kaburgalarım sağım solun her yerim ağrıyo sanki ağır bi spor yapmışımda hamlamış gibiyim gece uykusu yok.

Kızlar kontrolden geldik oğluşum 26+2 860 gr olmuş maşallah.bi sıkıntı yok şu anda çok şükür binlerce şükür
41 kere masallah pasama rabbim nazarlardan korusun darisi bize insallah o tatli kilolarin :) allah bizden alsin yavrulara versin, onlara yarasin her yedigimiz insallah yoksa ben mutfagin önünden gecerken bile 5 kilo aliyorum

arkadaşlar bnim gibi olan var mı belim sırtım kaburgalarım sağım solun her yerim ağrıyo sanki ağır bi spor yapmışımda hamlamış gibiyim gece uykusu yok.
Ayni durumdayiz canim gecen cumartesiden beridiri benimde uykularim bozuldu kac kez kalkiyorum hece bu gun bile 4.40 da kalktim skntidan is yaptim yeni oturdum :) kaburga agrisida coktndir solda vardi ama su an iki tarafta her sekilde agriyo otururken, ayakta, uzakirken ayni pozisyonda kalamiyorum. Normal artik sanirim bu haller.

Kizlar acil!!!!!!
Ben sabah 04:40 da uyandim uzandim biraz bebisimde bi 20 dk sonra kalkti is yapmama ragmen bu saate kadar oturuken uzanirken hatta ayakta bile oglumu hissettim bana cok oynuyo gibi geldi normalmi acaba? Dunde gun icinde cok oynadi güya 2 saatte bir 10 hareket sayin diyolarda benimki hangi ara yatiyo acaba onu merak ediyorum hep oynak cocuk oturdugumda

Maşallah kuzuya :) bir kilo olmasına çok az bisy kalmis bende merak ediorm minigim nasil oldu diye

Maşallah kuzuya :) bir kilo olmasına çok az bisy kalmis bende merak ediorm minigim nasil oldu diye

Bizde oyleyiz Canim hareketlerini her an hissediorum diye bi yandan sevinioken bi yandan da sen gibi dusunuyorm normalmi diye :/ yaklasik.bi saattr uzanir vaziyetteyim maşallah subhanallah diym bir an bile durmak yok karnim oradan oraya arada huylandrioda :) karnimdan cikcak gbi hissediorm :)) kizlar çok oynamaz derler ama benim içimdeki bal topu ne ozaman? sormuyo değilim

41 kere masallah pasama rabbim nazarlardan korusun darisi bize insallah o tatli kilolarin :) allah bizden alsin yavrulara versin, onlara yarasin her yedigimiz insallah yoksa ben mutfagin önünden gecerken bile 5 kilo aliyorum
Sorma 2 kilo daha almışım 3 haftada:)))su içsem yarıyo lafı = ben oldu 15 kilo vay halime.saol canım seninkini de allah esirgesin.koca ayaklı olacak deri doktorumuz hakkaten yüzünden çok bi ayak fotosu vardı o daha netti:))

Kizlar 22.haftanin icindeyim cok sukur bebegimi hissediyorum.ama gobegimin altinda kasiklarimda hissediyorum normal mi bu

Kizlar 22.haftanin icindeyim cok sukur bebegimi hissediyorum.ama gobegimin altinda kasiklarimda hissediyorum normal mi bu

bizim bugün 23.haftamız doldu bende çoğunlukla sol kasık tarafımdan hissediyordum bir iki gündür göbeğime yakın yerlerden hissediyorum. Bence telaş edecek bir durum yok annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…