2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bizim de bazen öyle oluyor telaş etme şakın normal

Kızlar afedersiniz ama göğüs ucunda çatlaklık var 2 haftadır falan hem kupkuru böyle. sizce bişey kullanmalimiyim şu an erken doğum riski oluyormuş ya masaj falan yapınca

Normal canım korkma artık büyüdüler uyurken dönse bile hissediyoruz korkma 2 saatte en az 10 hareket o canım.

Kızlar afedersiniz ama göğüs ucunda çatlaklık var 2 haftadır falan hem kupkuru böyle. sizce bişey kullanmalimiyim şu an erken doğum riski oluyormuş ya masaj falan yapınca
Canım o bende sürekli vardı. Şimdi acımaya başladığı için bende lansinoh kullanıyorum. Öyle yedirmiyorum zaten, hemen sürüp geçiyorum.

Kızlar bu arada karnınıza da bişey sürerken sürüp geçin. Ce yapın o kadar. Ne kadar doğru bilmiyorum meme uçları ve karın çok uyarılınca yaramazlar durmuyormuş.

Çok okşamadan yumuşaması için bir şeyler sür. Daha kötü olur yara olursa bebeğini emzirmen zorlaşır.
Sağolun kızlar zeytin yağı veya nemlendirici kullanayim şimdilik hafif sürüp geçeyim o zaman bişey olmaz herhalde

benimkide dayanamaz :) benim parmagim kesilmisti kücük bir dikis olcakti ona bile bakamadi dayanamdi kötü oldu hele bide bebekte hic düsünemiyom bayilir heralde

Kızlar çok fena hasta oldum ben burnum akıyor, boğazım berbat, sabahtan beri yat yat bunaldım. O kadar dikkat ediyoruz hala hasta oluyoruz ben bu işi anlamadım
ay canim cok gecmis olsun etrafimdakilerde tek tek hasta oluyorlar :/

Kızlar kontrolden geldik oğluşum 26+2 860 gr olmuş maşallah.bi sıkıntı yok şu anda çok şükür binlerce şükür
Maşallah tatlışa yaa kocaman olmuş, nazar değmesin :) ben en son 21.haftada gittim 450 gramdı bir sonraki kontrol 25+3te olacak büyük ihtimalle yani 2 hafta sonra, bakalım bizimki ne durumda çok merak ediyorum gelişimi nasıl. Karnım baya büyüdü 2 hafta önceye göre, inşallah sadece ben büyümemişimdir o da büyümüştür :))

İnşallah canım ben bebekle birlikte kalça baseni de büyütüyorum :))vallahi 15 kilo yiyip de alcak kadar da yemiyorum.her gün yarım saat yürüyüş.hamur işi de çok nadir.ama sağlam alıyorum:))

İnşallah canım ben bebekle birlikte kalça baseni de büyütüyorum :))vallahi 15 kilo yiyip de alcak kadar da yemiyorum.her gün yarım saat yürüyüş.hamur işi de çok nadir.ama sağlam alıyorum:))
Artık bebişler 2 haftada 100-200 gram falan artmaya başlıyor sanırım bir müddet. Doktorum ayda 1,5-2 kg alman normal dedi canım 20.haftadan sonra. Ben henüz çok almadım ama aramızda 3 hafta var sanırım. ama almaya başlayacağımı baya baya hissediyorum son 3 haftada 2,3 kg almıştım en son. haftalık tartılıyorum bakalım cumartesi ne göreceğiz baskülde :))

Aynen bnmde her yerim ağrıyor. Birde bu konuyla ilgili mi bilmiyorum ama bnmde 2.aydan sonradır alt karın kısmında tam çizgimizin olduğu kısımda çok ağrı acı var. Bildiğin sezeryan olmuşum gibi ameliyat acısı gibi. Soldan sağa sağdan sola dönerken bile çok acım var yürürken de öyle

Kızlar kar yagıyor dişarda ve bende dişardayım ama üstüm kalında degil elim ayagım yanıyor ne yaptıysam sogumuyor anında geri ateş oluyor çatlıycam ben bugün başladı 24 haftalık oldu bu başladı ben ne yapcam sizce benim gibi olan varmı

Yok canım ben hala eskisi gibi soğukta titriyorum :) acaba hasta falan mısın? Ateş basacak zamanlar gelecek falan derlerdi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…