2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Öyle canım naapalım ciddi anlamda durduramıyorum kilo alımımı.çünkü kısabileceğim bişey yok.bu arada bizim oğlanın ayağı baya büyüktü dr amcası koca ayaklı olacak dedi.acaba 15 kilo etkisi mi yoksa uzun boylu mu olacak teyzeleri?

Arkadaşlar tansiyonum sürekli düşük seyrediyor bu aralar bunun bebeğe vs zarari var midir? Bugun 8/5 ti normalde tansiyon problemim yok

Olmaz mı ben varım.artık yanıyorum resmen üşümek yok.allahtan yaz değil yoksa yanmıştık:))

Ay maşallah uzun boylu olabilir o halde, boyu nasıl gidiyor? :) anne baba da uzunsa bir de. Bizimkinin hiç şansı yok anne babası gibi minyon bir prenses olacak galiba :))

Allah razi olsun kardesim cok sagol

Valla canım ben 1.70 eşim 1.72 Benin annemler kardeşim falan uzun eşimin ailesi çoook kısa.korkuyorum açıkçası kısa olacak diye de inşallah dediğin gibidir canım umarım yani
Ay maşallah uzun boylu olabilir o halde, boyu nasıl gidiyor? :) anne baba da uzunsa bir de. Bizimkinin hiç şansı yok anne babası gibi minyon bir prenses olacak galiba :))

Tam aksine canim kiz cocuk yilan gibi dolanir derler hic durmazmis yerinde gezinirmis erkek cocuk tembel olurmus tekme atarmis :)) masallah kuzularimiza bide diyorlar ya takip edin fazla hareket etmeside iyi degil cocugun diye ondan bi an endiselendim bide kac gecedir kalkiyorum deliksiz uykum yok benimki surekli uyanik bu gunde gece kalkip yatmadim baktim hic uyumuyo ayaktayken bile kipir kipir töbe ya :) özellikle yemeklerde vaya asagi asagi vuruyo cok rahatsiz oluyorum

Boyunu artık ölçemiyor dr amcası baya büyüyorlar ya bu haftalarda

Gebelik tansiyonun altinda yatan mekanizmalar ile normalde cikan tansiyon arasinda cok fark var.Arkadasim 27/18 tansiyon ile ameliyata alindi ama hicbirsey hissetmedigini söyledi.Hic sorgulanmamis derken beni kastettiniz sanirim arastirma yapmadigimi.Hikayemi okuduysaniz kac tane egitime katildim ama birinde bile bahsi gecmedi zaten bilsem sabah aksam kendim ölcerdim tansiyonu hekime kalmadan

Hoc sorma benimde 12 kiloya geldi valla aksam ustu markete gittik karsidan geliyorum esim bakiyo masallah tosun gibi olmussun dogumdan sonra yemek yok sana diyo once hic yemek yemezdim simdi dibine vuruyorum 90 i bulurum ben bu gidisle. Iste kimi yemek yese yaramiyo bize su bile yariyo napalim bunye boyle pasalar saglikli olsunda gerisi sorun degil. Masallah senin pasayada koca ayakli demek o zaman uzun boylu olur o yesin teyzesi tosuncuk olcak ben gibi desene

Normal canım korkma artık büyüdüler uyurken dönse bile hissediyoruz korkma 2 saatte en az 10 hareket o canım.
Ben iki saatte sabit 10 hareket sanmistim canim biraz telas yaptim bide kac gece her uyandigimda oynadigini hissedince hic uyumuyo sanki demekki buyudu diye ne yapsa hissediyoruz uyurken bile oynuyorlar. Rahatladim valla sayenizde sagolun

Daha 13 hafta var ayda iyimser olarak 2 kilo dersek:)))6-7 kilo ekleyecem kiloma:)))geçmiş olsun bana canım

Valla canım ben 1.70 eşim 1.72 Benin annemler kardeşim falan uzun eşimin ailesi çoook kısa.korkuyorum açıkçası kısa olacak diye de inşallah dediğin gibidir canım umarım yani
Sana benzer inşallah :) ben de eşim de kısayız hatta anne babalar da kısa diyebilirim sülalede arada uzunlar var ama genel itibariyle bizden basketbolcu çıkmaz :)) olsun minnak olsun bizimki de napalım topuklu giyer ilerde :))

Daha 13 hafta var ayda iyimser olarak 2 kilo dersek:)))6-7 kilo ekleyecem kiloma:)))geçmiş olsun bana canım
Hahaha ben basta korkuyodum dediler kusarsin kilo almazsin falan tam tersi ne tiksinme ne kusma inadina aserdim yedimde yedim, simdide hafta hafta hamileligi okuyorum son ayinizda kilo verebilirsiniz istahiniz kapanabilir falan yaziyo ben bi umut diyorum belkide oyle olur son ay almam en azindan ama emin ol o ay en cok kiloyu alirim ben isyerinde yururken dikkat panda geliyo diyorum artik bide dalga geciyolar penguen gibi olduk yururken aman ogluslarin poposu sagolsun bosveeer insallah dogurunca böyle istahli olmamda cabuk veririm

K
kızlarda problem olmuyor canım benimkine topuklu da giydiremem:)))

Kızlar birşey soracağım bugün 22+1 im
perintalog gelişim geriliğinden bahsetti ilerki haftalar için

bebeğim 28cm kilosu 491 gram sizce bu hafta için gelişim geriliği var mı
çoğunuz benden hafta olarak büyüksünüz
bu haftaları hatırlıyorsanız bir kıyas yapar mısınız?

Haftalik fetüs agirligi tablosu yazarak ulasabilirsiniz oradan gelisimi normal mi bakabilirsiniz

Bence normal kilosu neredeyse 500 gr olmuş zaten son aylara dogru kilo alıyo minnoşlar benim de 24+2 de 600 gr ma yakındı sıkma canını sağlık lı olması herşeyden önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…