- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.581
Öyle canım naapalım ciddi anlamda durduramıyorum kilo alımımı.çünkü kısabileceğim bişey yok.bu arada bizim oğlanın ayağı baya büyüktü dr amcası koca ayaklı olacak dedi.acaba 15 kilo etkisi mi yoksa uzun boylu mu olacak teyzeleri?Artık bebişler 2 haftada 100-200 gram falan artmaya başlıyor sanırım bir müddet. Doktorum ayda 1,5-2 kg alman normal dedi canım 20.haftadan sonra. Ben henüz çok almadım ama aramızda 3 hafta var sanırım. ama almaya başlayacağımı baya baya hissediyorum son 3 haftada 2,3 kg almıştım en son. haftalık tartılıyorum bakalım cumartesi ne göreceğiz baskülde :))
Olmaz mı ben varım.artık yanıyorum resmen üşümek yok.allahtan yaz değil yoksa yanmıştık:))Kızlar kar yagıyor dişarda ve bende dişardayım ama üstüm kalında degil elim ayagım yanıyor ne yaptıysam sogumuyor anında geri ateş oluyor çatlıycam ben bugün başladı 24 haftalık oldu bu başladı ben ne yapcam sizce benim gibi olan varmı
Ay maşallah uzun boylu olabilir o halde, boyu nasıl gidiyor? :) anne baba da uzunsa bir de. Bizimkinin hiç şansı yok anne babası gibi minyon bir prenses olacak galiba :))Öyle canım naapalım ciddi anlamda durduramıyorum kilo alımımı.çünkü kısabileceğim bişey yok.bu arada bizim oğlanın ayağı baya büyüktü dr amcası koca ayaklı olacak dedi.acaba 15 kilo etkisi mi yoksa uzun boylu mu olacak teyzeleri?
Allah razi olsun kardesim cok sagolmugeilkertarhan canım neler yaşamışsin gözyaşları içinde okudum Rabbim sana eşine dayanma gücü versin 5.ayimdayim ne gittiğim hastaneler ne sağlık ocağı hiç tansiyon kilo takibi yapmadı bi kere bile bakılmadi Rabbim hepimizi iyi vicdanlı dr.larla karşılaştırsin hepimizin başına gelebilecek şeyler biz onlara saglimizi canımızı evladimizi emanet ediyoruz nasıl böyle sorumsuz davranabiliyorlar anlamıyorum. Rabbim kendini toparladiginda hazir hissettiğinde tekrar nasib etsin inşallah canım
hep dua edeceğim senin için kampanyayida imzaladim canim herzaman dualarimdasin.
Ay maşallah uzun boylu olabilir o halde, boyu nasıl gidiyor? :) anne baba da uzunsa bir de. Bizimkinin hiç şansı yok anne babası gibi minyon bir prenses olacak galiba :))
Tam aksine canim kiz cocuk yilan gibi dolanir derler hic durmazmis yerinde gezinirmis erkek cocuk tembel olurmus tekme atarmis :)) masallah kuzularimiza bide diyorlar ya takip edin fazla hareket etmeside iyi degil cocugun diye ondan bi an endiselendim bide kac gecedir kalkiyorum deliksiz uykum yok benimki surekli uyanik bu gunde gece kalkip yatmadim baktim hic uyumuyo ayaktayken bile kipir kipir töbe ya :) özellikle yemeklerde vaya asagi asagi vuruyo cok rahatsiz oluyorumBizde oyleyiz Canim hareketlerini her an hissediorum diye bi yandan sevinioken bi yandan da sen gibi dusunuyorm normalmi diye :/ yaklasik.bi saattr uzanir vaziyetteyim maşallah subhanallah diym bir an bile durmak yok karnim oradan orayaarada huylandrioda :) karnimdan cikcak gbi hissediorm :)) kizlar çok oynamaz derler ama benim içimdeki bal topu ne ozaman? sormuyo değilim
Boyunu artık ölçemiyor dr amcası baya büyüyorlar ya bu haftalardaAy maşallah uzun boylu olabilir o halde, boyu nasıl gidiyor? :) anne baba da uzunsa bir de. Bizimkinin hiç şansı yok anne babası gibi minyon bir prenses olacak galiba :))
Gebelik tansiyonun altinda yatan mekanizmalar ile normalde cikan tansiyon arasinda cok fark var.Arkadasim 27/18 tansiyon ile ameliyata alindi ama hicbirsey hissetmedigini söyledi.Hic sorgulanmamis derken beni kastettiniz sanirim arastirma yapmadigimi.Hikayemi okuduysaniz kac tane egitime katildim ama birinde bile bahsi gecmedi zaten bilsem sabah aksam kendim ölcerdim tansiyonu hekime kalmadanBenim her gittiğimde bakıldı tansiyonuma ayrıca saglık ocagındaki hemşirede her ay tansiyon ve kilo takibin için uğra bakıp kaydedelim dedi. Hamilelikte tansiyon cok önemli bunu neredeyse herkes biliyor. Hatta internette hamilelikle ilgili bişeyler arastırdıgınızda da hemen karşınıza çıkıyor. Hiç sorgulanmamış olması ilginç ayrıca tansiyonu cıkan birinde zaten belirtilerde görülür anlar diye düşünüyorum.
Hoc sorma benimde 12 kiloya geldi valla aksam ustu markete gittik karsidan geliyorum esim bakiyo masallah tosun gibi olmussun dogumdan sonra yemek yok sana diyoSorma 2 kilo daha almışım 3 haftada:)))su içsem yarıyo lafı = ben oldu 15 kilo vay halime.saol canım seninkini de allah esirgesin.koca ayaklı olacak deri doktorumuz hakkaten yüzünden çok bi ayak fotosu vardı o daha netti:))
Oh sukur icim rahatladi ya cogu kisi oyleymis ben baya tirstim hatta devam ederse yarin doktora gideyim diyodum fazlasida iyi degilmis diye duyunca.Canım bizim de bazen öyle oluyor telaş etme şakın normal
Ben iki saatte sabit 10 hareket sanmistim canim biraz telas yaptim bide kac gece her uyandigimda oynadigini hissedince hic uyumuyo sanki demekki buyudu diye ne yapsa hissediyoruz uyurken bile oynuyorlar. Rahatladim valla sayenizde sagolunNormal canım korkma artık büyüdüler uyurken dönse bile hissediyoruz korkma 2 saatte en az 10 hareket o canım.
Daha 13 hafta var ayda iyimser olarak 2 kilo dersek:)))6-7 kilo ekleyecem kiloma:)))geçmiş olsun bana canımHoc sorma benimde 12 kiloya geldi valla aksam ustu markete gittik karsidan geliyorum esim bakiyo masallah tosun gibi olmussun dogumdan sonra yemek yok sana diyoonce hic yemek yemezdim simdi dibine vuruyorum 90 i bulurum ben bu gidisle. Iste kimi yemek yese yaramiyo bize su bile yariyo napalim bunye boyle pasalar saglikli olsunda gerisi sorun degil. Masallah senin pasayada koca ayakli demek o zaman uzun boylu olur o yesin teyzesi tosuncuk olcak ben gibi desene
Sana benzer inşallah :) ben de eşim de kısayız hatta anne babalar da kısa diyebilirim sülalede arada uzunlar var ama genel itibariyle bizden basketbolcu çıkmaz :)) olsun minnak olsun bizimki de napalım topuklu giyer ilerde :))Valla canım ben 1.70 eşim 1.72 Benin annemler kardeşim falan uzun eşimin ailesi çoook kısa.korkuyorum açıkçası kısa olacak diye de inşallah dediğin gibidir canım umarım yani
Hahaha ben basta korkuyodum dediler kusarsin kilo almazsin falan tam tersi ne tiksinme ne kusma inadina aserdim yedimde yedim, simdide hafta hafta hamileligi okuyorum son ayinizda kilo verebilirsiniz istahiniz kapanabilir falan yaziyo ben bi umut diyorum belkide oyle olur son ay almam en azindan ama emin ol o ay en cok kiloyu alirim benDaha 13 hafta var ayda iyimser olarak 2 kilo dersek:)))6-7 kilo ekleyecem kiloma:)))geçmiş olsun bana canım
kızlarda problem olmuyor canım benimkine topuklu da giydiremem:)))Sana benzer inşallah :) ben de eşim de kısayız hatta anne babalar da kısa diyebilirim sülalede arada uzunlar var ama genel itibariyle bizden basketbolcu çıkmaz :)) olsun minnak olsun bizimki de napalım topuklu giyer ilerde :))
Haftalik fetüs agirligi tablosu yazarak ulasabilirsiniz oradan gelisimi normal mi bakabilirsinizKızlar birşey soracağım bugün 22+1 im
perintalog gelişim geriliğinden bahsetti ilerki haftalar için
bebeğim 28cm kilosu 491 gram sizce bu hafta için gelişim geriliği var mı
çoğunuz benden hafta olarak büyüksünüz
bu haftaları hatırlıyorsanız bir kıyas yapar mısınız?
Bence normal kilosu neredeyse 500 gr olmuş zaten son aylara dogru kilo alıyo minnoşlar benim de 24+2 de 600 gr ma yakındı sıkma canını sağlık lı olması herşeyden önemli benceKızlar birşey soracağım bugün 22+1 im
perintalog gelişim geriliğinden bahsetti ilerki haftalar için
bebeğim 28cm kilosu 491 gram sizce bu hafta için gelişim geriliği var mı
çoğunuz benden hafta olarak büyüksünüz
bu haftaları hatırlıyorsanız bir kıyas yapar mısınız?
Haftalik fetüs agirligi tablosu yazarak ulasabilirsiniz oradan gelisimi normal mi bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?