- 23 Ocak 2016
- 35.342
- 51.211
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.621
Haftana göre normal benim de 22ninci haftada öyleydi her çocuk kilolu olacak diye bir durum yok ilginç geldi bana geri demesi He 300 gr falan deseydi anlardim ama 491 gayet iyi bir kiloKızlar birşey soracağım bugün 22+1 im
perintalog gelişim geriliğinden bahsetti ilerki haftalar için
bebeğim 28cm kilosu 491 gram sizce bu hafta için gelişim geriliği var mı
çoğunuz benden hafta olarak büyüksünüz
bu haftaları hatırlıyorsanız bir kıyas yapar mısınız?
Burada daha fazla durumu aktarma istersen sen zor şeyler yasamissin Allah yardım etsin inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur .. ama burada anne olacaklar var etkileniyorlar hatta sana kalmış ama hiç bı doğum yapacakların olduğu topikte yazma istersen.. ben burcu hanıma gidiyorum çok memnunum çok yakından takibim yapılıyor ve tansiyonum vs hep ölçülüyor .. size Allah'tan sabır diliyorum . Olayı anlatmakta bana düşmez insanları etkilediğinin için açıklama yapmak zorunda hissettim .. hayırlısı olsun inşallah hakkınızda inşallah ..Nasilmis olay ? Ben tüm saniyesini anlattigim her dakikasini aktardigim yasadiklarimi uydurmus muyum ?
canım bugün bir doktora daha gittim aslına bakarsan ama şuan gelişimi normal görünüyor
hem arkadaşların cevaplarına göre hem de tabloya göre
neden öyle dedi anlamadım bir daha 26. haftada kontrol..insan o zamana kadar meraktan çatlar zaten
Yaşadığınız hiç kolay bişey değil Allah yeniden bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bize deAmin kimseyi uzmek istemedim aslinda kimsenin hakkina girmek istemem onlem alinsin tedbir alinsin kimse benim gibi aci tecrube ile ogrenmesin istedim
Ay benimki de kız ama haftamız daha erken sanırım ateşlenmek için :)) ben hala donuyorum dışarı adımımı atar atmaz. Kışın iyi de aynen yazın hiç çekilmezdi neyse ki tam havalar ısınmaya başlarken gelecek inşallah miniklerimiz :) yaa kızlar ben bu arada sürekli bir rüya görme halindeyim. Hep rüyamda böyle tanıdığım tanımadığım minik çocuklar görüyorum sarılıyorum onlara, onlar da bana :)) kendi kızımı bile gördüm 2 kez :) bunlar hep bilinçaltı :))kız çocukları yapar bide bizim hafta 26ncı gibi normalde 24 ama doktor 2 hafta büyük ilerliyor dedi. Belkide ondan başladı normal diyorlar iyikki yaza gelmemişim sıcaktan pişerdim yine şimdi yolu var
Allah Allah. Canım ben ayrıntılı usg yi 22+1 de yaptırdım tam. 475 gr 26 cm. Benimkine her şey harika dediler. Canını sıkma ileriki haftalar için karartma içini. Nasılsın bu arada? Kist mevzuna da çok sevindim. Bağırsak da hallolacak inşallah.
Bu arada kuzenim geçen yıl mayısta doğum yaptı orada onunkinede bakılıyordu doktorun size ne kastı olabilirki ... Olayın içine girmek istemiyorum ben De etkileniyorum inşallah herkes için hayırlısı olur.Bende zaten ihmal edilmesin diye paylasiyorum.Evet hamileler var ve benim gibi baslarina gelmeden bilmeleri icin önlem almalari icin paylasiyorum.Üzülmeyeleim diye zaten bu konular hic gündeme gelmiyor ve insan basina gelince vurgun yiyor.Ewladini kaybediyor ölumden donüyor dönsede organ hasari kaliyor.Ben bilmek isterdim diye dusundügüm icin paylasiyorum.Uzulmek mi hic bilmemek mi diye dusundugümde ben bilmeyi tercih ederdim.keske basima gelmeden
Siz ne zamandir oradasiniz? Nisan 2016 da dogum yaptim ben , benden sonra bu olaydan sonra baksinlar zahmet olmazsa
Benim gördüğüm rüyalar biraz negatif sanırım:)))hep bebeğimle randevulara geç kalmalar erkenden doğurmalar vs :))evet bilinçaltıAy benimki de kız ama haftamız daha erken sanırım ateşlenmek için :)) ben hala donuyorum dışarı adımımı atar atmaz. Kışın iyi de aynen yazın hiç çekilmezdi neyse ki tam havalar ısınmaya başlarken gelecek inşallah miniklerimiz :) yaa kızlar ben bu arada sürekli bir rüya görme halindeyim. Hep rüyamda böyle tanıdığım tanımadığım minik çocuklar görüyorum sarılıyorum onlara, onlar da bana :)) kendi kızımı bile gördüm 2 kez :) bunlar hep bilinçaltı :))
Canım benim binlerce amiin. Güzel olacak her şey ve o yavruyu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.Perinatalog zaten parlaklıktan dolayı öyle dedi canım
karından iğne vurulmamı tavsiye etti gebelik bitimine kadar
İçim biraz daha ferah bugün bir başka doktora daha gittim
o da iğneye gerek yok takip edelim dedi.
ben de ilk gebelik ya acaba bebeğim küçük mü diye düşündüm canım..
yani 1 aydır sürekli okuyorum birşeyler kistlerin kaybolması beni umutlandırdı umarım şu parlaklık da sorun çıkarmaz canım
1 ay da 3 kere ayrıntılı ultrasona girdim. Allah kimseye evlat burukluğu yaşatmasın
hele bizimki kadar uğraşıp ta yıllarca gebe kalamamışken
senin plasenta yukarı çıktı mı? 2. dönem okula başlayacak mısın yoksa gene izin mi kullanacaksın
Kızlar bebekleri kıyaslamayalım her bebek farklı gelişimlerinde bi sorun olsaydı doktorlar söylerdi. Ayrıca asıl bundan sonra kilo almaya başlıyorlar bir de ultrasonda yanılma payı var. Gecen arkadasıma 3100 gr dendi 2700 doğdu bebeği
Canım benim binlerce amiin. Güzel olacak her şey ve o yavruyu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Benim plasenta paçayı yırttı az:) tam yerine geçmesini bekliyoruz. Kanama alanı bile henüz yeniı kapNıyo. Okul bitti canım, doktor bir heyet daha vereceğini söyledi. Sonra Doğum izni başlıyor zaten.
Bende dikkat ediyorum ama yine almisimBen 4 kg almıştım bugün baktım 1 kg daha almışım yiyecekleri azaltmaya dogru daha çok dikkat etmeye başladım canım
Ayrıl tabi canım, zaten Doğum izninin çoğu yaza gidecek. Ne kadar erken olursa o kadar iyi senin için.iyi canım ya sevindim inşallah doğuma kadar da tam yerleşir de sorunsuz geçer herşey..
En azından dinlenirsin biraz daha yavrucak da eziyet çekmez.
hem de tüm hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlarsın.
çok zor hamile kaldık bari hamileliğimizde rahat edelim.
Ben de 32. haftada bir sorun olmazsa ayrılacağım.
Mesajım gümbürtüye gitti, bi cevap verin heleKızlar karnım öyle bi geriliyor ki... sanki balon şişiyo içerde. Bu şu kasılma dedikleri şey değildir demi? Yaşayan var mı böyle bir şeyi?
Ben normal olduğunu bileyim hiiiç sorun değil gerilebilir:) ha bu Arada karnım hiç bbüyümedi nerdeyse. O yüzden taktım bu gerginliği.
Benim ozellikle aksamlari cok geriliyo canim afedersn hem gaz hem aksam yemegi gobek deligim aciyo resmen gerilmekten adim atarken bile aciyo doktoruma dun sordum normal dediMesajım gümbürtüye gitti, bi cevap verin hele
Nasıl güzel isabet olmuş. Sevindim canım. Bu arada bol bol yağlanmak gerek o zaman.Benim ozellikle aksamlari cok geriliyo canim afedersn hem gaz hem aksam yemegi gobek deligim aciyo resmen gerilmekten adim atarken bile aciyo doktoruma dun sordum normal dedi
Uzulme canim acta kalsak aliyoruz dalga geciyorum ben mutfagin önünden gecerken bile 5 kilo aliyorum diye :) bebegin saglikli olsunda gerisi önemli degil bende her tartiya ciktigimda kilo aldimi gorunce moralim bozuluyo ama zamaninda nasil 2-3 ayda 12.5 kilo verdiysem yine veririm fazla umursama taktikca daha cok geliyo sankiBende dikkat ediyorum ama yine almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?