2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Vallahi
Haftana göre normal benim de 22ninci haftada öyleydi her çocuk kilolu olacak diye bir durum yok ilginç geldi bana geri demesi He 300 gr falan deseydi anlardim ama 491 gayet iyi bir kilo

Nasilmis olay ? Ben tüm saniyesini anlattigim her dakikasini aktardigim yasadiklarimi uydurmus muyum ?
Burada daha fazla durumu aktarma istersen sen zor şeyler yasamissin Allah yardım etsin inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur .. ama burada anne olacaklar var etkileniyorlar hatta sana kalmış ama hiç bı doğum yapacakların olduğu topikte yazma istersen.. ben burcu hanıma gidiyorum çok memnunum çok yakından takibim yapılıyor ve tansiyonum vs hep ölçülüyor .. size Allah'tan sabır diliyorum . Olayı anlatmakta bana düşmez insanları etkilediğinin için açıklama yapmak zorunda hissettim .. hayırlısı olsun inşallah hakkınızda inşallah ..

Canım her insanın genetiği farklı. Ayrıca ultrason da net bir şey değil. Sapmalar mutlaka oluyor. Belki senin bebeğin boyu uzun kilosu ondan az. Ya da tam tersi. O yüzden ben bebeklerimizin kilolarını ve boylarını karşılaştırmaya karşıyım.
İçin rahat etmiyorsa bir doktora daha git... ama kafanı özellikle Google da okuduklarınla doldurma. Çünkü emin ol en kötü senaryoları karşına çıkaracak.

kız çocukları yapar bide bizim hafta 26ncı gibi normalde 24 ama doktor 2 hafta büyük ilerliyor dedi. Belkide ondan başladı normal diyorlar iyikki yaza gelmemişim sıcaktan pişerdim yine şimdi yolu var
Ay benimki de kız ama haftamız daha erken sanırım ateşlenmek için :)) ben hala donuyorum dışarı adımımı atar atmaz. Kışın iyi de aynen yazın hiç çekilmezdi neyse ki tam havalar ısınmaya başlarken gelecek inşallah miniklerimiz :) yaa kızlar ben bu arada sürekli bir rüya görme halindeyim. Hep rüyamda böyle tanıdığım tanımadığım minik çocuklar görüyorum sarılıyorum onlara, onlar da bana :)) kendi kızımı bile gördüm 2 kez :) bunlar hep bilinçaltı :))

Perinatalog zaten parlaklıktan dolayı öyle dedi canım
karından iğne vurulmamı tavsiye etti gebelik bitimine kadar

İçim biraz daha ferah bugün bir başka doktora daha gittim
o da iğneye gerek yok takip edelim dedi.
ben de ilk gebelik ya acaba bebeğim küçük mü diye düşündüm canım..
yani 1 aydır sürekli okuyorum birşeyler kistlerin kaybolması beni umutlandırdı umarım şu parlaklık da sorun çıkarmaz canım
1 ay da 3 kere ayrıntılı ultrasona girdim. Allah kimseye evlat burukluğu yaşatmasın
hele bizimki kadar uğraşıp ta yıllarca gebe kalamamışken

senin plasenta yukarı çıktı mı? 2. dönem okula başlayacak mısın yoksa gene izin mi kullanacaksın

Bu arada kuzenim geçen yıl mayısta doğum yaptı orada onunkinede bakılıyordu doktorun size ne kastı olabilirki ... Olayın içine girmek istemiyorum ben De etkileniyorum inşallah herkes için hayırlısı olur.

Benim gördüğüm rüyalar biraz negatif sanırım:)))hep bebeğimle randevulara geç kalmalar erkenden doğurmalar vs :))evet bilinçaltı

Canım benim binlerce amiin. Güzel olacak her şey ve o yavruyu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Benim plasenta paçayı yırttı az:) tam yerine geçmesini bekliyoruz. Kanama alanı bile henüz yeniı kapNıyo. Okul bitti canım, doktor bir heyet daha vereceğini söyledi. Sonra Doğum izni başlıyor zaten.

canım ben bebekleri kıyaslamak açısından sormadım benimki haftasına göre küçük mü değil mi onu öğrenmek istemiştim.
zaten benim bebeğimde sorun var ekojen bağırsaktan dolayı öyle söyledi perinatalog
İleriki haftalarda gelişim geriliğinden ve iğne olmam gerektiğinden bahsedince açıkçası kafam karıştı
o yüzden sordum..yoksa amacım kıyas değildi. zaten arkadaş tabloyu söyleyince oradan baktım

iyi canım ya sevindim inşallah doğuma kadar da tam yerleşir de sorunsuz geçer herşey..
En azından dinlenirsin biraz daha yavrucak da eziyet çekmez.
hem de tüm hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlarsın.
çok zor hamile kaldık bari hamileliğimizde rahat edelim.
Ben de 32. haftada bir sorun olmazsa ayrılacağım.

Merhabalar annişler valla mesajları okuyamıyorum herkes iyi değil mi
Memlekete geldim herkes ilk kez görüyor hamişliğimi Allahım ne güzel duygu
Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Hem şaşırıyorlar hem seviyorlar.
Bugün buradaki doktoruma da gittim oğlum 1068 gr olmuş doktor bir tosuncuk geliyor yolda dedi aynı haftadaki arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı onuda yaptım bugün çok şükür bir sıkıntı yok
11 kilo ile yola devam
Ay ne çok konuştum
Gevezeliğim üstümde
İsim konusu hala muallak Çınar Efe Çınar Alp Alp Eren gidip geliyoz bakalım

Ayrıl tabi canım, zaten Doğum izninin çoğu yaza gidecek. Ne kadar erken olursa o kadar iyi senin için.

Mesajım gümbürtüye gitti, bi cevap verin hele

Bende dikkat ediyorum ama yine almisim
Uzulme canim acta kalsak aliyoruz dalga geciyorum ben mutfagin önünden gecerken bile 5 kilo aliyorum diye :) bebegin saglikli olsunda gerisi önemli degil bende her tartiya ciktigimda kilo aldimi gorunce moralim bozuluyo ama zamaninda nasil 2-3 ayda 12.5 kilo verdiysem yine veririm fazla umursama taktikca daha cok geliyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…