2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
32 de ayrılıs olmazsa calısmaya devam edersen. maas eksılmıyor 37. haftaya kadar calısıyorsun sonra mecbur ızne ayrılıyorsun. sonra dogum falan yaoıyorsun 3 aylık devletın verdıgı ızın bıtımıne yakın o donemde alınmayan maasın bır kısmı dedıgı gıbı 3 falan olur onu zıraatdan alıyoruz. dogum yapınca da kımlıkle postaneye annenın adına 300 lıra yatıyormus gorumcem almıs. yenı ogrendım. 6 aylık ucretsız ızın de ıns sıkıntı olmadan verırler.

ama bunları ıyı ogrenmek lazım cogu kısı gumburtuye gıdıo raporlarda yanlıslık falan oluo

Kızlar günaydın, moralim bozuk benim çok. Şöyle ki şimdiye kadar 7 kilo almıştım ve bir bucuk aydır diyet yapıyodum karbonhidratı en aza indirdim Ve gün içinde hep evde oldugumdan ve bulantılar ım oldugundan zaten az ve saglıklı seyler yiyorum hatta hamilelik diyeti hazırladı diyetisyen arkadasım, lisrenin yarısını yiyebiliyorum ancak fakat bugun tartıda bir haftada bir kilo aldıgımı gördüm nasıl olabiliyor böyle bişey amlamıyorum daha üç ay var doğuma. Tansiyonum ve sekerimde normal daha yeni bakıldı. Ödem mi tutuyoruz nedir? Cok canım sıkkın

bende 9 haftalıkken tam odamdan cıktım gıdıyorum rontgen de calısan arkadas ayy canım hamıleymıssın duydum dedı bende evt evt dedım gırdım rontgen cekım odasına sarıldık falan fılan bı an eyvah dedım mıkanelerın hepsı kapalı ıdı daha baslamamıstı cekımler. ama bu stresı 1 hafta atamadım ıcımden. bebege bısey oldu mu dıye . sonra rahatladım yoktur bısey dedım falan:)

bende 32 demı ayrılsam yoksa devammı etsem dogumdan sonra bebekle daha cok mu vakıt gecırsem dıe karar veremedım artık o zamankı saglık durumuma bakayım dıe dusundum
Benim iş de yoğun ama 37ye kadar sabredip o hafta da on gün rapor alayım diyorum o ara da doğum yaparsam tüm iznim doğum sonrasına kalır

Benim iş de yoğun ama 37ye kadar sabredip o hafta da on gün rapor alayım diyorum o ara da doğum yaparsam tüm iznim doğum sonrasına kalır
aynen. bende oyle olabılırım dıye dusunuyorum. yanı mayıs sonu dogum olursa agustos a kadar devletın ıznı sonra alabıldıgım kadar rapor alayım dıyorum sonrada 6 ay ucretsız bebegım 1 yasını bulur ınsallah sonra calısırım

Canım ya moralim bozuk diyince korkarak oldum lütfen bebeğinin sağlığı dışındaki hiçbir şeyi kendıne sorun etme bak ne güzel hiç bir sağlık sorunun yok bebeğin de iyi kilo dediğin nedir ki alınır da verilir de yeter ki can sağolsun bende 9 kilo almışım ne güzel işte bebişlerimiz büyüyor

Ben zayıf hamile kaldım. Boyum uzun.
Fazla da kilo aldım. İlk zamanlar mide agrım aşırı vardı ve yiyerek bastırabiliyordum sadece. Şimdi hiç umrumda değil kilom. Bebeğim sağlıklı gelsin de kilo alındığı gibi verilir. Sıkma canını.
Ben canım bi şey istediğinde kıyamıyorum belki bebeğim istiyordur diye. Abartmamak şartıyla yiyorum. Benim kızım tatlı sevmiyor zaten yiyince midemde bir garip oluyor. Onun dışında paşalar gibi yiyorum herşeyimi :)
Kaç kilosun boyun kaç bilmiyorum tabi.

Boyum 170 , 66-67 ile hamile kaldım şimdi 75 olmuşum üzülmemin sebebi cok az yememe ragmen sonucun bu olması . Ben de hiç tatlı yemiyorum ilk zamanlar midem basılsın diye karbonhidratı cok yedim ama şimdi kesmeme ragmen yine böyle olunca canım sıkıldı.gerci sanırım herkesin kilo durumu bu belki normal olanda budur tesekkür ederim cevabın için içim rahatlıyor biraz

Canım benim cok sagol desteğin için demek ki normal sen de almışsın o kadar. Sanırım vücut başka türlü calısıyor benim canımın sıkılmasının nedeni iştahım yok zaten cok az yiyorum diğer hamileler ne güzel yiyor en azından yiyerek kilo alıyor ama böyle olunca kafama taktım iki gündür

yahu size de oluyor mu merak ediyorum kızım bazen kıpır kıpır öyle hareketli oluyor ki elimi karnıma koyunca duruyo hemen ya da bazen babası hissettsin istiyorum oda elini koyunca kıpırdamıyo.
Hissediyor mu acaba teması yabancılıyorda mı duruyor yoksa anlamaya mı çalışıyor :)

Hiç üzülme çok normal. Ödem de oluyor sonuçta. Boyunda uzunmuş. Kilo belli olmaz :)

Günaydın Cnm, bu konu bnmde Çan'ımı sıkıyor bir türlü diyetisyene gitme şansım olmadı senden rica etsem listeni paylaşırmısın benimle? Yarın kontrolüm var tartıya çıkmadım süpriz olacak bana

bende kendımı bıldım bılelı hep zayıfım 50 yı gecmedım ama . sımdı karnım onden top gıbı cıktı basen kısımları falan kocaman oldu. degısık bısey oldum:) ama yınede aynaya bakınca vayy be dıyorumm ne kadar guzel oldum :) gecer kızlar kılo . emzırme bıtınce yaparız bı spor dıyet toplarız kendımızı yeterkı kuzular ıyı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…