2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evt cok dogru söylemiş diyet listeleri faso fiso bunu hamilelik geciren arkadaslarımdan da biliyorum. Protein agırlıklı beslenmek gerekiyor ben de şu an öyle yapıyorum bi de değişiyo metabolizma hamilelikte . Ben de kendimi telkin etmeye calısıyorum . Annem 8 kilo almıs bana hamileyken annem nasıl bu kadar alabildin dedi ben toplamda bu kadar aldım diyor

Arkadaşım canını sıkma ben de tartiya çıkmaya korkuyorum en son sağlık ocağında tartılmıştım doğum sonrası birlikte diyete giricez inşallah bunu düşünerek motive et kendini bebeğini düşün biliyorum kilolar kötü bir durum ben de üzülüyorum ama anne olacağız yavrumuza kavusacagimiz için umursamiyorum hatta aynaya çok sevdiğim kiyafetlerimin bile yüzüne bakmiyorum

Kızlar memurların izin döneminde maaşları devam ettiği için sadece doğum paralarını alıyorlar. Sizin dediğiniz gibiyse süper tabi. Hemen okuyorum yönetmeliği

Yani ben de aşırı kilo aldın sandım kilo alımın normal

Canım senin tansiyon durumu vardı sanki, ne oldu son durum?

Allah razi olsun yaa sonunda birisi de gercekleri gördü.Ewet o röportaji benim dogumumdan sonra verdi.Mahkeme delil olarak kabul edecegini asla sanmiyorum.Ama boyle adi cikacagini bildigi ve aa bak tansiyon konusunda bilgili bu dr asla ihmal etmemistir desinler diyedir muhtemelen.Ewet hamileleri etkiledim cok haklisiniz hepsi hakkini helal etsin özur diliyorum bu hassas döneminde etkiledigim arkadaslardan.Hatta oyle bir cark etmis ki benim dosyama tansiyon bilgisi girmis geriye dönük kayitlarima yemin etmis bir hekim.Ama bosa caba cunku adama sorarlar ee kizim madem sen tansiyon baktinda nasil teshis koyamadin hicbir tedawi uygulamadin derler.Tekrar tesekkur ediyorum bu sagduyulu bakis aciniz icin.

Ben evlendigimde 45 kiloydum 5 senede 55 kilo ile boyuma göre uygun kiloya eriştim daha sonra 5 kilo daha alıp fazla kilo ile hamile kaldım 5 aylık bebegimle 4kilo daha aldım ama bebeğim için zerre kafaya takmiyorum o sağlıklı olsun yeter aynalardan ve gardolaptan biraz uzak duruyorum o kadar

Canım senin tansiyon durumu vardı sanki, ne oldu son durum?
Normale döndü canım şuan evde De bakıyorum hastanede Dr da bakıyor 12-8 hep ya da en fazla 13-9 oluyor o da belli ediyor kendini idrar tahlilleri yapiyo tam kan sayımı falan çok şükür normal çıkıyor suanlik normal seyrinde inşallah ileride sapitmaz

Canm benim doktorumda çok kilo alma diyor benimkide takıntılı dikkat et diyor hep.Hamiş hastalarına hep 9 ile 12 kilo arası kilo aldırmaya çalışıyor. bende 6 ayda 6-6,5 kilo aldım . 6-7kiloya kadar yolum var. Allah nasip ederde 9 ayımı tamamlarsam istediği şekilde kilomu tamamlarım gibime geliyor.

Kızlar yazdiklarınizi okudum da ben 1 gunde vitamin. 2 tane demir . Coraspirin. Omega ve çinko kullaniyorum her gittigimde doktora soruyorum devam diyor vejeteryanim o yüzden mi acaba ama kofte ve yogurt yiyebiliyorum

Kızlar yazdiklarınizi okudum da ben 1 gunde vitamin. 2 tane demir . Coraspirin. Omega ve çinko kullaniyorum her gittigimde doktora soruyorum devam diyor vejeteryanim o yüzden mi acaba ama kofte ve yogurt yiyebiliyorum
Çok normal ben de aynılarını içiyorum herseyden dengelide yesen vitamin ve demir kullanmak gerekiyormuş bebek vücudumuzdaki degerlerden beslendiği için .bi de doğum sonrası degerlerin düşermiş sütün etkilenirmiş doktorum kullanmak zorundasın dedi

kizlarrr hepiniza maşallah bebişler biz kilo alıyoruz :) okuyorum yazdıklarınızı benim bebiş de babası elini koyunca inadına oynamıo mayıs dogumlı boga burcu ınatçı oglum:) hadi babacım bi tekme at yok. ne zaman diğer koltuga geçip sırtustu uzanıyorum baslıyo vurmaya :):):) kizlar kramplara soda mı demiştiniz iyi geliyor? valla buradaki yorumlar çok faydalı napıyorsunuz kramplar için? magnezyum mu yazdırdınız?

Canım o 300 tl yi herkese veriyo benim ablamda aldı calışmıyo ev hanımı 1.çocukta 300 2. De 400 3. De 600 veriyo devlet bide aşı parası var. Ablam 600 aldı onun 3. Çocuk oldugu için bide aşı parası vericekler öyle dedi

Benim annemde der allah dusmanima vermesin dogdugun gece sabaha kadar susmadin, evde en kucuk en simarik benim, kayinvalidemde der esim icin cok aglardi cocuk ona cekmesin diye aman diyorum dayilarina ceksin insallah ikiside sessiz sakin zeki ben cadiydim esimde simarikmis :) benimkide kimseye kendini göstermiyo diye tembel diyolar ogluma halbuki cok oynuyo ama benimle yalnizken biri olsa bile evde benden uzak oturcak yoksa oynamiyo sesleri duyuyo artik ondan galiba korkuyomu neyse yavrum. Bana oyle geliyoki biz hepbirlikte buralarda sabahlicaz nasil susar nasil uyur bu cocuklar diye

Sabah lenf yazmıştın doktor miyom mu dedi şimdi? Olsun canım üzülme oluyordur gebelikte öyle şeyler. Doktorun ne dedi?

acil doktoru dahiliyeci oluyor ya o anlamamis lenf dedi yolladi ertesi günü ben kendi kadin dogumcuma gittim lenf fln degil bu dedi ultrasonda miyom oldugu cikti ortaya agri kesici gecirmezse gel hemen dedi.. o zaman da ilk ona gitmistim ama sehir disinda oluyor pazar gunleri falan.. agri kesici bile icmiyorum :)

Doktorum magnezyum içmemi söylüyor ben soda içiyorum ve iyi geldiğine inanıyorum ama magnezyuma her halükarda ihtiyaç varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…