- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.701
Canm şişkinlik var ya bende 2 gündür ayaklarımı şiş hissediyorum.Bende toplamda 7 kilo aldım. bu ay 1 kilo almışım ne kadar sevindim ki. ama bu ay eminim 2 kiloyu görürüm yine. Canını skma lütfen veririz kiloları. sağlık açısından tabi daha dikkat etmek lazım ama elde değil.Kızlar günaydın, moralim bozuk benim çok. Şöyle ki şimdiye kadar 7 kilo almıştım ve bir bucuk aydır diyet yapıyodum karbonhidratı en aza indirdim Ve gün içinde hep evde oldugumdan ve bulantılar ım oldugundan zaten az ve saglıklı seyler yiyorum hatta hamilelik diyeti hazırladı diyetisyen arkadasım, lisrenin yarısını yiyebiliyorum ancak fakat bugun tartıda bir haftada bir kilo aldıgımı gördüm nasıl olabiliyor böyle bişey amlamıyorum daha üç ay var doğuma. Tansiyonum ve sekerimde normal daha yeni bakıldı. Ödem mi tutuyoruz nedir? Cok canım sıkkın
aynı şey bizde de oluyor :)))) çok gülüyoruz. denk geliyor heralde, kasıtlı yapabildiklerini sanmıyorum böyle bir şeyiyahu size de oluyor mu merak ediyorum kızım bazen kıpır kıpır öyle hareketli oluyor ki elimi karnıma koyunca duruyo hemen ya da bazen babası hissettsin istiyorum oda elini koyunca kıpırdamıyo.
Hissediyor mu acaba teması yabancılıyorda mı duruyor yoksa anlamaya mı çalışıyor :)
Fotosunu çekip atabilirsinPaylasırım tabi ama word dosyası mailimde nasıl yapsak
Bu arada senin boyun kilon nedir şu an ? Bi de kullandıgın ilaclar çünki ona göre yazılmıstı bana bu liste. Kalori hesabı içerdiğinden eksiklik olmaması önemli gerci arkadasım bana diyetide uygulasan kilo alıcaksın demiştiGünaydın Cnm, bu konu bnmde Çan'ımı sıkıyor bir türlü diyetisyene gitme şansım olmadısenden rica etsem listeni paylaşırmısın benimle? Yarın kontrolüm var tartıya çıkmadım süpriz olacak bana
Bizde de babası elini koyunca duruyoryahu size de oluyor mu merak ediyorum kızım bazen kıpır kıpır öyle hareketli oluyor ki elimi karnıma koyunca duruyo hemen ya da bazen babası hissettsin istiyorum oda elini koyunca kıpırdamıyo.
Hissediyor mu acaba teması yabancılıyorda mı duruyor yoksa anlamaya mı çalışıyor :)
Bende 166 boy 62 ile hamile kaldım en son gittiğimde 69 u görmüştümBu arada senin boyun kilon nedir şu an ? Bi de kullandıgın ilaclar çünki ona göre yazılmıstı bana bu liste. Kalori hesabı içerdiğinden eksiklik olmaması önemli gerci arkadasım bana diyetide uygulasan kilo alıcaksın demişti
kızlar benim göbeğim hareket ediyor artık. çıkıp iniyor falan :) dokunmamıza gerek kalmadı artık. bu yüzden evde sürekli göbeğim açık yatıyorum. göreyim diye, çok keyifli :)Bizde de babası elini koyunca duruyorben hareketliyken koyuyorum genelde devam ediyor bir müddet sonra duruyor. Ama çok hareketli dokun bak fark ediceksin diyorum babası elini koyuyor merakla tık yok yok yaa bana yapmıyor anlamıyorum ben diyip vazgeçiyor canı sıkılıyor bir daha dokunmak istemiyor
Belki ilk doğduğu anda vuruluyor olabilirCanım zaten bu 5 dozun hepsini yaptırmak zorunda değilsin.hamileligin sırasında 2 doz yaptırmış oluyorsun.digerleri doğumdan sonraya kalıyor.6 ay-1 yil-1 yıl gibi aralarla yapiliyor.asm de 5 doz yaptırırsan omur boyu koruyuculuk sağlıyor demişlerdi.bende yaptirmistim.
İnternetten baktigimda Yenidoğan tetanozu diye asi uygulaması var ama ben ogluma yapıldığını hatırlamıyorum ve sağlık bakanlığının aşı takviminde de göremedim.
ayy cok acıyor nasıl dayanır kı kucucuk vucuduBelki ilk doğduğu anda vuruluyor olabilir
Tatlım listeyi attım özelden, bu arada der ilacı ve vitaminler kilo aldırmaz. Bunu cok hekim ve diyetisyen arkadasımdan duymuştum. Sadece vitaminsiz vücut iştahsız olurmuş vitaminler iştahı kontrol altına alırmışBende 166 boy 62 ile hamile kaldım en son gittiğimde 69 u görmüştümbnmde riskli çok hareket etmeden geçirdiğim için aldığımı düşünüyorum... decavit,Demir ilacı,d vitamini, coraspirin... acaba ilaçlarda etkilimi kilo alımına?
Ayyy çok güzellllkızlar benim göbeğim hareket ediyor artık. çıkıp iniyor falan :) dokunmamıza gerek kalmadı artık. bu yüzden evde sürekli göbeğim açık yatıyorum. göreyim diye, çok keyifli :)
Özel hastane diyoruz ama daha çok bekleniyor ben kürtajda taburcu olurken doktorumun yoğunluğu ile sabah girdiğim hastaneden akşam taburcu olmuştum 5 dk gelip beni taburcu yapamamıştı eşim uykusuz uykusuz işe gitmişti yine başka bir özelde randevulu gittiğim muayeneyi 1 saat beklemiştim sinirlenmemek elde değil para iadesi almıştım sözün özü özelde de çok bekleniyorKuzenim 28 yaşında idi geçen sene yani yaş sorunu yok ve riskli durumu da yoktu şuan ben De 22 oldum yeni ve takibim yapılıyor .. inanın şaşırıyorum siz konuştukça acaba benim hocamdanmi bahsediyor diye ? Eğer randevu almadan gidersem bı saat bekliyorum ama yok rsndevuluysak dakikasına alıyor ... Yaşadığınız olay için çok üzgünüm . Madem haklı olduğunuzu düşünüyosunuz o halde hukuki yollardan haklı iseniz hakkınızı alacaksınızdır . Allah var görüyor kim haklı ise ona yardım etsin inşallah bu durumdan kurtarsın .. daha fazla birşey demeye gerek yok sanırım anlamsız . Bu arada çok pahalı hastanelerde dahil hepsine gittim tüm kadın dogumcular eğer muayenehane değilse mutlaka geç alabiliyor malum tek hasta biz değiliz acil olabiliyor ya da doğuma girebiliyor doktorlar bunu konuya da böyle açıklık getirmiş olalım ..
Ah bilmiyorum anne yüreği aşılarda yanında eşim durur o biraz daha katı bukonularda ben ağlarım çokayy cok acıyor nasıl dayanır kı kucucuk vucudu
Aslında rsndevuluysak gidince beklemedim hiç ama randevusuz bekliyoruz malesef özellikle kadın doğumda başka bir hastaneye gidiyordum hiç unutmuyorum rahat 3-4 saat beklerdim artık yanimdakiyle bunalıma girerdik dolaşıp dolaşıp gelirdik:)Özel hastane diyoruz ama daha çok bekleniyor ben kürtajda taburcu olurken doktorumun yoğunluğu ile sabah girdiğim hastaneden akşam taburcu olmuştum 5 dk gelip beni taburcu yapamamıştı eşim uykusuz uykusuz işe gitmişti yine başka bir özelde randevulu gittiğim muayeneyi 1 saat beklemiştim sinirlenmemek elde değil para iadesi almıştım sözün özü özelde de çok bekleniyor
Bizde de babası elini koyunca duruyorben hareketliyken koyuyorum genelde devam ediyor bir müddet sonra duruyor. Ama çok hareketli dokun bak fark ediceksin diyorum babası elini koyuyor merakla tık yok yok yaa bana yapmıyor anlamıyorum ben diyip vazgeçiyor canı sıkılıyor bir daha dokunmak istemiyor
kızlar benim göbeğim hareket ediyor artık. çıkıp iniyor falan :) dokunmamıza gerek kalmadı artık. bu yüzden evde sürekli göbeğim açık yatıyorum. göreyim diye, çok keyifli :)
Aynen vallaşimdiden baba kız trip mi atıyorlar birbirlerine
Boyum 170 , 66-67 ile hamile kaldım şimdi 75 olmuşum üzülmemin sebebi cok az yememe ragmen sonucun bu olması . Ben de hiç tatlı yemiyorum ilk zamanlar midem basılsın diye karbonhidratı cok yedim ama şimdi kesmeme ragmen yine böyle olunca canım sıkıldı.gerci sanırım herkesin kilo durumu bu belki normal olanda budur tesekkür ederim cevabın için içim rahatlıyor biraz
Yanlis bilgin var bence çalışan için devlet veya sigortalı var yok ayrımı yapılmaz sadece miktar farkı olur hakkını araştır ki muhakkak vardır diye düşünüyorumCanım günaydın. Sanıyorum o çok para mevzusu memur anneler için değil de, diğer kurumlardaki anneler için geçerli. Ama yok öyleyse bilgilendirelim birbirimizi. Ben öğretmenim ve doğumdan sonra alacağımız 300 tl var biliyorum. Eğer senin dediğin gibi de bir hakkımız varsa şahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?