2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
evet bekle sabret hissediyor Şuan ne oluyor flan diyor büyük ihtimal sabırla okşayıp konuşup sevince anlıyor üst üstte vuruyor eşimde anlamıyordu çekiyordu elini sonra 15-20 dk oyalandı konuştu flan üst üstte attı

Benim esimde su an yediklerime bisey demiyo zaten sasiriyo adam 58 kilo bi hatunla evlendi ya beyefendi yemek yemezdim acim demezdim ve cok saglikli beslenirdim kendime ayri esime ayri yapardim simdide allah ne verdiyse oglum bana meyva yediriyo daha ne olsun hic yemezdim. Bebislerimizin cani sagolsun kilo dert degil iki kisilik yiyorum ben hamileyim diyip geciyorum

Merhaba güzel Anneler Ne güzel bir gün degil mi Benim melegim teyzeleri 24+1 oldu bugün ve her gün büyüdügünü dahada hissettiriyor... Öyle bir mucize ki bunu sizinle paylaşmak istedim Biraz önce annemle sohbet ediyorduk zaten anneanne düşkünü sesini duysun tekmeye başlıyor cadı kızım benim Ayagımı uzatmıştım Tansiyon ölçecektik benim Baktım orda nabız atıyor ya hani tik tak tik hesabı benimkide içerde Aynı şekilde ve aynı ritimde tekme attı Aglıycaktım nerdeyse böyle bir mucize böyle bir güzellik yok Rabbime binlerce kez şükürler olsun böyle mucizeleri tattırdı bize yaşattı Yaşamayan kim varsa bu hissi yaşatsın biran önce kimseyi evlat hasretiyle koymasın

canım bünyeden bünyeye değişir o ..
8 kilo almayı hiçbir sağlık literatürü uygun bulmuyor. 12 kg en az alınmalı
ben diyetisyene gittim inan uyamıyorum diyete..
sadece verilen besinlerden tüketmek için çaba harcıyorum ama olmuyor
sağlıklı besinlerle beslenelim de..ben en çok bebeğim gelişemez diye korkuyorum
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo önemli değil.

benm de 5cm e yakinmis o agriyi bilirim korkudan ayaga kalkmiyorum kipirdayinca bile nefesim kesiliyor sadece agri kesici verdi doktor agri gecmezse gel dedi muhtemelen dogumla birlikte alacak her doktor da almiormus 12cm olan 25cm olan varmis biraz arastrdim bu bobrek olayi nedir onu tam anlamadim benm de insallah bir kizim olacak ve sag tarafta miyom insallah buyumez rahatsz etmez kizimi

Senin hamileliğin merakla gecti be canım, bu eziyet niye sana! 14 subatada hakkatten daha bayaa var
Aynen ya basindan beri öyle valla bi icim rahat edemedi. Neyse saglikli olsun önemli olan o oynadigi surece sorun etmiyorum fazla strese girmek istemiyorum napalim böyle olsun bu kez bundan sonra gec randevu veremez artik. Bide mesela sizde oyle bi sorun yok istediginiz doktora gidersiniz isterseniz haftada iki kez ama burda yok oyle bi sans özel muayenehane hastanede bile o doktor sana randevu veriyo her kafana estiginde kendin alamiyosun yoksa böyle merak icinde beklemek zorunda kalmazdim.

Canim sodada da magnezyum var ondan kaynakli biraz iyi gelebilir. En iyisi doktordan almak tabiki gerci magnezyumda pek birseye yariyor denemez. Benim gunluk ictigim elevit hapindada var 100 mg ayrica 300 mg aliyordum yinede agrilari dindirmiyor bende malesef

benim doktorum, günde iki bardak süt içeceksin dedi, kramp için de...

şimdiye kadar iki kere uykuda kramp girdi. ikisi de çok şiddetliydi. birisi 17. hafta, birisi 25. haftada.

Ben Magvital 365 mg kullanıyorum. 1 Şase 365mg magnezyum iyonuna eş değer 670 mg magnezyum karbonat ve 342 mg magnezyum oksit içiriyormuş.. Heralde yeterli bir şey, iyi geliyor bana.

Kızlar memurların izin döneminde maaşları devam ettiği için sadece doğum paralarını alıyorlar. Sizin dediğiniz gibiyse süper tabi. Hemen okuyorum yönetmeliği
canım arkadaşların bahsettiği özel sektör çalışanların raporlu iken aldıkları ücret. bizde yani özelde raporluyken işveren maaş vermez devlette görünen maaşın 2/3 ünü öder. görünen maaş diyorum çünkü çoğu özel çalışanı asgari ücretten sigortalı görünüyor maalesef. yani memurluk bi durum değil sizin alacağınız ptt den alınan süt ücreti sadece...

Ay kızlar ya kaçırmayalım bunları birbirimizi bilgilendirelim. Tarihkeri kontrol edelim yapan başvuran söylesin bizde yapalm.haberdar olalım.

Aynii canm.hatta ellere ne taklalar atti. Babaya gelimce nazlaniyor. Gecen hafta erzurumdaydim. Kipir kipir hic durmadi. Ya sesten rahatsz oluyor hanm. Yada hosuna gidiyor. Gerci bana cekmisse keyfi bozuldugundan oyledr. Simdi evdeyiz bana misin demiyor :))))

aynı benımde sag da ılk 3 haftalık hamıle ıken bısey yoktu 10 gun sonra 3 cm dedı. sımdı 6 oldu bakalım yarın ne dıyecek . tum sag tarafım agrıyor. senınde mı oyle.

Hee ben de onu diyorum da kızlar ümitlendiriyo:)

ohh ıyıymıs:)))

Oy Allahım bunlar doğurdu da aşıyı tartışır oldular :)
Hahahah aynen cnm dün bende eşimle tartıştım sağlık ocağında. eşim ben bakamam dayanamam sen durursun diyo . dedim yok yaa ben niye duruyorum sen dur dedim. ben kötü olurum diyo biraz ters düştük şimdiden
O günler gelsin de başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…