2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende ıcmıyorum agrı kesıcı senın mıyom kac cm

benım esımden bu konuda hıc gucu yok. kendısınden bıle nıkahda kan alınıyorken bayılıyordu mudahale falan ettıler. bebek kıpırdıyo elını koyuo o zamn bıle rengı gıdıo

Yaa o günler gelsinde tekk hayrlsyla simdi boyle o günleri iple cekioruz herseyi severek goze aliyoruz ama o günlerde geldgnde yakınırsak hic sasmam :)) bizim babamiz şehir dişina cikti dünden beri bi başka hareketli diorm eşime herhalde gidişinden yana içim buruk hissedio bal kizim teselli oluyo bana ben varim diye :)) sürekli çekip atiorum eşime bu cocugn bana garezi var herhalde ben gidince hep boyle oluyor dio halbuki hep böylede aksam çok denk gelmio ona :)

kızlar 7. gunu akıka kurbanı kesılmesı cok ıyı olurmus. ve 7. gunu bebegın saclarını tras edıp agrılıgınca altın veya gumus sadaka verılmesı ıyıymıs. bunları yapacagız ınsallah ama 7 gunluk bebegım saclarını nasıl tras edecegız kı

bır zamnlar cınsıyet merak ettık bı zamn ne zaman tekme atacak dedık hepsı oldu ayy bı de kucagımıza alsak vakıtlıce dogar ınsallah hepımızın cocugu
Aynen öyle canm yaa. İnşallah o günlerde gelecek.Kucaklarımıza aldığımızda da artık deriz kızlar şu kadar kilo vermişim ya ben hala kilo veremedım. kızlar bebeğimin dilinde beyaz pamukcuklar var ay bebeğimin göbek bağı düştü.kızımın -oğlumun dişi çıktı.yok ateşi çıktı napim kızlar

Canım doktora gittin mi tekrar nasıl oldun merak ettim

cnm hiç duymamıştım. ama bunlardan bahsederken aklıma kirpik kesme geldi. bebeklerin kirpiklerini kesince çok uzuyor bilginiz olsun bilmeyenler için. ablam bikaç kez kesti yeğenimin kirpikleri kaşına yaklaştı neredeyse rimel sürse büyüdüğünde takma kirpik gibi olur

bır zamnlar cınsıyet merak ettık bı zamn ne zaman tekme atacak dedık hepsı oldu ayy bı de kucagımıza alsak vakıtlıce dogar ınsallah hepımızın cocugu
Simdi kizlar dogumu atlatip aşiya gecmisler vallla hamilelik seruvenini ilk yasayanlardan biriyim ve cidden çok garip bir yolculuk
Evet bizde kurbani 7. Gunu degil de mevlut oncesi kesiyorlar ve mevlutte de etli pilav dagitiliyor. Sac icinde kesmeyip tahmini olarak sadakasi veriyorlar. 7 gunluk bebisin sacini kesmek bence yürek ister zaten tahminen ne kadar oldugu gorulur ve ona gore veririz

Bunu ilk defa duydum, kizimin uzun kirpikleri olsun diye dua ediyorum hep ama kirpik nasil kesilirki ben korkarim yapamam yaaaaaaa ablana getiririm bizim kizinkileri de kes derim

Bunu ilk defa duydum, kizimin uzun kirpikleri olsun diye dua ediyorum hep ama kirpik nasil kesilirki ben korkarim yapamam yaaaaaaa ablana getiririm bizim kizinkileri de kes derim
Ablamda çok korktu teyzeme kestirdi.Evet evet var bu. yengem kızınınkinide kesti onunkide çok uzun.Bende keseceğim. Canm en küçük makasla kes ucu sivri olmayan uyurken dibinden değil de ortasından . nasl uzuyor anlatamam dur atayım yeğenlerimin kirpiklerini.Bizim ailede hiç uzun kirpik yok . ama kesiyoruz uzuyor.kızıma da yapacağım. bebkken yapılması lazım.

Kirpiklerini kesince bebeklerin bu şekli alıyor Normalde bizim ailede kirpik yoktur küçüktür gen olarak ama kesince bu kadar uzuyor bebekken kesince. minik kuzenlerimin ki de bu şekilde neredeyse .

Eklentiler

• yeğenim.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 74
Anneler 1 hafta once tartildim 8 kg almisim ama vucut olarak ayniyim karnımda oyle asiri buyuk degil. Bebege yariyor diyorlar oyle mi acaba. 8 kg az buz degil ama ortada yok :)))

Kirpiklerini kesince bebeklerin bu şekli alıyor Normalde bizim ailede kirpik yoktur küçüktür gen olarak ama kesince bu kadar uzuyor bebekken kesince. minik kuzenlerimin ki de bu şekilde neredeyse .
Allah Allah ilk kez senden duyuyorum böyle bir şeyi Maşallah nasıl da tatlı kirpikleri, bence babadan gelen genlerdendir ya kesildi diye değildir aklım almıyor

Allah Allah ilk kez senden duyuyorum böyle bir şeyi Maşallah nasıl da tatlı kirpikleri, bence babadan gelen genlerdendir ya kesildi diye değildir aklım almıyor
Canm babanında kirpikleri var ama bu kadar uzun değil. annenin kirpikleri küçük. babanın kirpikleride var ama böyle uzun değil. ama kesince gerçekten uzuyor. Dayımın kızı yani yengem de kızının kirpiklerini kesti kirpik ne dayımda var ne yengemde var . ama kızlarının ki çok uzadı kestikten snra. Valla bende yapacğım bakalım böyle olacakmı ne eşimde kirpik var ne bende krpik var bakalım sonuç ne olacak inşallah seneye sizlerle paylaşırım sonucu

Ben kesemem de soylerim etraftakilere yapabilirse kestiririm ne zaman kesmek lazimmis ki

Ben kesemem de soylerim etraftakilere yapabilirse kestiririm ne zaman kesmek lazimmis ki
Ablam bebkken kesti 2 aylık filandı galiba snra 4 aylık filan kesti uzadıkça kesti bikaç kez.zaten hemen uzuyor kestikten sonra kısa kalmıyor.. sonra bu hali aldı 1 yaşına yakın.Ya gerçekten böyle birşey var mı bilmiyorum ama genelde bizim çevremizdeki bebeklere uygulanır kirpik kesmeler yeni nesillere yani .Kirpiksiz olduğumuz için bizim sülale bizden sonrakiler kirpikli olsun diye uygulanır.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bikaç bebeğimizde denedik şimdilik sonuç aldık.Şans belkide.Bende denim o zamn anlarım doğru olup olmadığını kesin olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…