2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kirpiklerini kesince bebeklerin bu şekli alıyor Normalde bizim ailede kirpik yoktur küçüktür gen olarak ama kesince bu kadar uzuyor bebekken kesince. minik kuzenlerimin ki de bu şekilde neredeyse .
Bende duymuştum canım maşallah yegeninede ne güzel kiprikleri var :) halamda benim kaşlarimi kazimis bebekken. gür çıksın diye iyi de yapmış kaslarimi çok beğenirler kiprikte yonunde nde şanslıyız benimde kardesleriminde uzundur hep annemden almışız herhalde bizde :)

Anneler 1 hafta once tartildim 8 kg almisim ama vucut olarak ayniyim karnımda oyle asiri buyuk degil. Bebege yariyor diyorlar oyle mi acaba. 8 kg az buz degil ama ortada yok :)))
ben de 11 kilo almışım. 51 ile başladım diye seviniyordum, şuan 62 kiloyum. ama benim karnım baya büyük.

Evet bak doğru bencede bende inanıyorum çünkü. Kaşım benim var ama kısa ve seyrek açık renk. kara kaşlı gür kaşlı değilim kesselerdi olurdum belkide.olsun ama bana yakışmazdı böyle iyi He birde kaş çizme var. kaşını nasıl çizersen bebeğin o şekilde büyüyormuş. Annem benim kaşımı çizmiş aynı şekilde büyümüş. Yengemde denedi kuzenimde. ne kadar sonuç veriyor bilmiyorum. Ay bendede ne bilgiler varmış

İlk hamileliginde 37. Haftada dogum iznine ciktim. 38 de dogum yaptim. Dogum izninde oldugum surece maasim kesilmedi, yatmaya devam etti. Sonra bana yatan parayi cekip is yerine verdim. 2 ay sut iznimi toplu kullandim. Oglum 5,5 aylikken ise basladim.

Bu seferde bir engel cikmaz ise 37. Haftaya kadar calismak istiyorum.

ececann eskı topraksın :)))))))

Amin inşallah benim eşim dayanıklıdır o konuda güveniyorum merak ettim akşam eve gidince bi sorayım

Bende Allah nasip ederse çok istiyorum kurban kestirmeyi saçını kesmeye gerek yok zaten 2gr anca geliyormuş bi dini program izlerken öğrenmiştim hamişken iyi oldu bu dedim hatta

Kız benim ödüm kopar makas bi yerine batar diye bide yeni doğanların maşallah kirpikleri gür gür oluyor hem kirpik dökülüyo yerine yenisi çıkıyor bence o riske girilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…