2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay hep hayalim 37de izne ayrılayım 38de doğurayım diye ben 40ı 41i beklerken çatlarım resmen inşallah sağlıklı olur gelişimi güzel olur da çok bekletmez bizi vakitlice gelir

Bende Allah nasip ederse çok istiyorum kurban kestirmeyi saçını kesmeye gerek yok zaten 2gr anca geliyormuş bi dini program izlerken öğrenmiştim hamişken iyi oldu bu dedim hatta
aynen bende sımdıden parayı ayarlama yaptım. sac ve kurban ıcın heyecan oldum o vakte nolur nolmaz dıye :) allah kabul etsın ıns hepımızınkını bende ole nette denkgeldı ogrendım

Ben Magvital 365 mg kullanıyorum. 1 Şase 365mg magnezyum iyonuna eş değer 670 mg magnezyum karbonat ve 342 mg magnezyum oksit içiriyormuş.. Heralde yeterli bir şey, iyi geliyor bana.
Iyi geliyosa ne guzel ya randevuma var soylucemde doktora magnezyum bitti benim dunden beri sirtimda uyusma var karincalanma oluyo oda magnezyum eksikliginden galiba seneler once bi kez daha olmustu anlamadim gitti

Insallah gelsin bir an evvel gecsin su zaman kucaklayalim kokularini icimize cekelim gerisi bos valla yakinsakta farketmicek yine simdiki gibi dicez aman iyi olsunda aglasin durmasin falan evlat boyle birseymis demekki. Senin uzuntunu hissedip cok oynar dogru ama babasina karsi olan farkli gorumceminkide kiz biri yanasinca kaciyomus diyo yilan gibi alttan alttan geciyo kimse gormesin diye :) ama guzel bi duygu bizimle arasindaki bag cok baska baksana bi bize surekli oynuyolar baskasindan kaciyolar annelik böyle birsey galiba :)

Anneler 1 hafta once tartildim 8 kg almisim ama vucut olarak ayniyim karnımda oyle asiri buyuk degil. Bebege yariyor diyorlar oyle mi acaba. 8 kg az buz degil ama ortada yok :)))
Bende 7 kilo almışım cnm aynen bende dediğin gibiyim.Herkes hiç kilo almadın sadece minik bi karnın var o kdr dio :)) hatta az önce bi arkadaş sen heralde 5 kilo ile doğuma gidicen dio aldıklarımdan habersiz

Ay hep hayalim 37de izne ayrılayım 38de doğurayım diye ben 40ı 41i beklerken çatlarım resmen inşallah sağlıklı olur gelişimi güzel olur da çok bekletmez bizi vakitlice gelir
Guzel olmustu :) bir tek halilarimi dogumdan 1 gun once dogum yapacagimi bilmedigim icin yikamaya vermistim 1 hafta ev halisiz kaldi.

kızlar ısmı ıle hıc konusamıyorum kızımla bı turlu zeynep dıyemedım:) bebegım kızım prensesım melegım dıyorum zeynep derken bı degısık oluyorum:)

Benim eşime de oynamıyor sadece 2 tekme attı ama maşallah çok hareketli desem birine gel bak nasıl oynuyor duruyor tekme atmıyor onlar çekiyor elini başlıyor yine beni yalancı çıkarıyor bende bayağıdır görmüyorum ama artık içim rahat hareket ediyor ya dün babası diyor haftaya Dr a gidelim sen hissediyorsun ama ben görmedim bayağıdır özledim diye yani babası için haftaya Dr yolu göründü

Aynen coook güzel bisy şuan o duygunun yarsina sahipmisiz doğurnca tamamlanirmis anne duygusu ama ben şimdiden dusunemiorm içimdeki annelik.sevgisinden daha fazla nasil olabilir ki :))))

Dolaplar küçük geldi bana biraz ölçüleri cok dar yana yakıla dolap arıyorm bnde canımm ama halıları cok kaliteli halısını ikeadan aldım yatak konusunda haklı olabilrsn aralıklı ama kenar koruması olcak bide herkes ordan alıyodu umarm memnun kalırm

Aynen coook güzel bisy şuan o duygunun yarsina sahipmisiz doğurnca tamamlanirmis anne duygusu ama ben şimdiden dusunemiorm içimdeki annelik.sevgisinden daha fazla nasil olabilir ki :))))
Onlari kucagimiza aldigimiz gün anlayacagiz nasil bi duygu oldugunu simdi karnimizda görmeden seviyoruz o zaman bambaska olucak rabbim hayirlisiyla kavustursun o gune bizleri ay allahim nasil tatli olucaklar yaaa ben baska cocuklari bile canimi vercek kadar seviyorum kendi yavrum nasil olcak kimbilir sukur bir yegenim var rabbim yarisi kadarda olsa yasatti o duyguyu simdi tamami nasip olucak insallah

ayy ne guzel kıpırdıyor cocugum o yogunluk ısın arasında nasıl guzel gıdıyor bu kıpırtılar yarın oglen bı olsada gorsem yavrumu
Benimkide baya baya hareketli ya, bazen icimde bisiler kopuyo irkiliyorum ben bazen Elifcik diyorum, ikinci ismini henuz babasi karar veremedi. İlk isim bana ait

Doktorum magnezyum içmemi söylüyor ben soda içiyorum ve iyi geldiğine inanıyorum ama magnezyuma her halükarda ihtiyaç varmış
ben de dün 1 limonlu bir sade içtim. byugn akşam da eve gidince sade soda içiyim diyorum minerallerımız azalıyormuş. sizce magnezyum hapı yazdırılmalı mı?

Kas cizme hic duymamistim bak bende:) kiprik olayını iyiki söyledin canım bende anneme yaptırırım artık kendim cesaret edemem :)

Kas cizme hic duymamistim bak bende:) kiprik olayını iyiki söyledin canım bende anneme yaptırırım artık kendim cesaret edemem :)
Evet bebeklere kalemle kaş çiziyorsun sanırım kurşun kalemle o şekilde büyüyormuş sürmede yapıyorlar doğulu insanlar ama ben ona cesaret edemem zaten . doğal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…