2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amiiiin imsallahh ..Hic.deme kuzum bende öyle başka çocuklara dayanamazken kendi canimdan kendi kiziim <3 helede kiz çocuklarına başka bi hayranligm varkenn Allahimm nasip etti yaa bin şükür .. Tüm isteyenlerin kucaklarini doldursnn Allahimm tez zamanda :)

soda ve muz en iyisi sanırım bacaklarm cok agrıyor sureklı kramp giriyor. kalsiyum takviyesi almama rağmen 25. haftada bu sıkıntı başladı.doktora bi sorayım en iyisi salı oglusumun kontrolu var

Bizimkinin hareketini yakalayınca elimizi koyuyoruz hemen vurmaya devam ediyor. Bazen çıldırıyor içerde resmen sağlı sollu dalıyor annesine kızım :)) biz de çok özledik onu ama kontrolümüze daha 2 hafta var (

benim doktorum, günde iki bardak süt içeceksin dedi, kramp için de...

şimdiye kadar iki kere uykuda kramp girdi. ikisi de çok şiddetliydi. birisi 17. hafta, birisi 25. haftada.
canım işte benim eksigim bu. hiçbirşekilde süt içimoyrum hamileliğimin başından beri neredeyse. zorla cikolatalı süt içiyorum nesquik acaba ondan mı oluyo bu agrılar kramplar napıyım sevmiyorum. madem doktor tavsiye etti bacagım agrıdıkca sut ıceyım barı mecburiyetlerr. 20.haftadan snra arada kramp sıklıkla da bacak ağrıları başladı ben de 25 teyim.

Nasilsiniz hamisler yarin gideceğim dr.ins iyi haberler alırım dua edin cokk korkuyorum böbrekler duzelmistir ins.fazla stres yaptim

ben de dün 1 limonlu bir sade içtim. byugn akşam da eve gidince sade soda içiyim diyorum minerallerımız azalıyormuş. sizce magnezyum hapı yazdırılmalı mı?
Benim doktorum hiçbir işe yaramıyor diye yazmadı o hapları bana canım

Benimki bana devam ediyor ama başkası koysa elini hiç kipırdamıyor vurmuyor hele bazen diyorum ki kung fu yapıyor biz aralık ta gittik 11 de ocakta devlete ayrıntılıya gittim ama orda pek bilgi vermiyor haftaya gideceğiz bakalım insan gerçektende özlüyor

kızlar ısmı ıle hıc konusamıyorum kızımla bı turlu zeynep dıyemedım:) bebegım kızım prensesım melegım dıyorum zeynep derken bı degısık oluyorum:)

Benimkide baya baya hareketli ya, bazen icimde bisiler kopuyo irkiliyorum ben bazen Elifcik diyorum, ikinci ismini henuz babasi karar veremedi. İlk isim bana ait
Biz de hala isim bulamadık

Uyarı geldi bana sosyal medya paylaşımı yapanların hesabı kapatılır diye. Öyle bir şey mi varmış. Buradayız, giden yok admin
Bana gelen bişey yok.sosyal medya paylaşımı yapmıyoruz yaaa alla allaaaa

Aaa pardon gelmiş. Yok ya biz burdayız kapamayın lütfen . Aaaaa ayıp ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…