2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
magnezyumu mu yazmadı canım ıse yaramıyor diye
Evet burda arkadaşlar kullanıyordu benim de kramplarım vardı dr uma söyledim o ilaçları herkes yazıyor ama hiçbir işe yaramıyor sana yazmiicam dedi.tabi herkes doktorunu dinlesin.fakt ben kullanmadım

Ben cesaretliyim keserim de ya uzamanazsa iste ona cesaret edemem :))

Kızlar ismi malum sosyal medyaların Arada ismi geçiyor ya, ondan geliyor çdur uyarı.
Muhtemelen oyledir canim.cunku hatim dagittigimizda sosyal medyadan bahsetmistim orda dagittik diye hemen ardina uyari mesaji gelmisti.
Kizlarr ben cok resim paylasim yapmasamda sosyal medyada banada atin ozelden isimleriniziii

Kuzummm buarada ben okudum cüzümü ama demedim, nasilsa bana vermistin diye

Evet bebeklere kalemle kaş çiziyorsun sanırım kurşun kalemle o şekilde büyüyormuş sürmede yapıyorlar doğulu insanlar ama ben ona cesaret edemem zaten . doğal olsun
Bende kaş cizme diyince traş bıçağıyla çizik atılıyor öyle büyüyor hep sanıyorum benim çocuk yandı valla aklıma neler geliyor boyle

Biz de hala isim bulamadık
Bizim ilk isim belli ama ikincisi belirsiz, eşime de kiziyorumm artik belirle diye ama daha vakit var diyo delirtecek beni bu genisligi eger sen koymazsn ikinci isim hakkida benimdir dedim. Ben ikinciyi Lina istiyorum da henuz ikna edemedim

Yolladım özelden

Aminnn canim allah hicbir evi cocuksuz birakmasin insallah. Insallah bidahakine banada bi kiz evlat nasip olur cok istiyoduk bizde ama tabiki farketmez her turlu kabulumuz ama ikinci kiz olmazsa esim ucuncuyude istiyo omdam dolayi insallah kiz olur saglikli olur

soda ve muz en iyisi sanırım bacaklarm cok agrıyor sureklı kramp giriyor. kalsiyum takviyesi almama rağmen 25. haftada bu sıkıntı başladı.doktora bi sorayım en iyisi salı oglusumun kontrolu var
Canim 2 soda icmissin ucuncuyu iceyim yazmissin denk geldimde bildigim kadariyla bir tane sade soda ya izin var günlük. O haplari bosami iciyoz biz ya birsuru vitamin kalsiyum magnezyum var guya icinde ama her yanimiz dökülüyo bozuk robota döndük valla eskiler ne yapiyordu hicbirsey yoktu eskide bizler cok nazliyiz masallah bize :)

Sorma sanırım ben de kızı tutturana kadar devam edeceğim bu işe:))

İnşallah Canim gonlunuzce olsun ben 4 tane kesin istyorum yaa

Son düzenleme:
İnşallah Canim gonlunuzce olsun ben 4 tane kesin istyorum yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…