2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oy masallah gule gule kullansin pasa cok tatlilar :) ben hic foto yapmadim enerjim yok ona bile dolabi gelsin yerlestirip cekerim
Çok sağol canım benim bu sabah buraya girene kadar enerjimde keyfimde iyiydi çok üzgünüm şuanda erva bebek yasiycak diye çok umitlenmistik şok yaşadım resmen Rabbim çok büyük sabır versin anne babasina

Canim bence bu cok iyi bisey cunku drlar genelde kendileri zora gelemeyip sezaryen yapiolar

Anguskusu canım benim Rabbim peygamber sabrı versin sana ve eşine cok üzdü hepimizi Erva bebek diycek söz bulamıyorum gerçekten Rabbim en kısa zamanda kucağını sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldurdum inşallah da dualarımız seninle tez vakitte toparlan inşallah

şuanda çok üzgünüm ve gözyaşlarımı tutamaz haldeyim acını paylaşıyoruz canım Allahım sabırlar versin başın sağolsun. Daha dün sabah eşim sormuştu nasılmış bebeğin durumu diye... Birbirimizi tanımasakta ortak bir şeyler yaşıyor ve burada paylaşıyoruz ailemizden gibisiniz her biriniz. Sevinçleriniz sevincim üzüntüleriniz üzüntüm oluyor zaman zaman.
Dualarımdasın canımm ne olur güçlü olmaya çalış kendini bırakma

Canim bence bu cok iyi bisey cunku drlar genelde kendileri zora gelemeyip sezaryen yapiolar
evet aslında iyi birşey. geçende gittim doğum yaptıran kişinin yanına. eşimin yengesi yani.
Diyor yalvardım yakardım beni sezeryana alın diye koridorlardan koştum peşimden geldi olmaz diye. diyor. sen yaparsın . herşeyin iyi tüm değerler güzel sen müsaitsin normal doğuma diyip zar zor normal doğurtmuş kadını. iyiki normal oldu . başı çıktı sonra yağ gibi kaydı diyo. Herkese böyleymiş. Bende korkuyorum aslında bana da böyle yapacak herşeyim normal giderse . mümkünatı yok sezeryan yapmıyor keyfi diyorlar. ayy tırstım ya şimdi

Off tatlım acını öyle derinden paylaşıyoruz ki, burda görünce ağladım resmen. Allah'ın takdiri böyleymiş, iyisi de ondan kötüsü de ondan, napalım. Allah sabırlarını versin beraberinde. İnşallah en kısa sürede bunu da atlatacaksın sonra yine güzel haberlerini alıcaz bu kez kucağına almayı da nasip edecek inşallah Allah inanmaya, şükretmeye devam

kızlar korkum yok masalllah dıyorum kendıme. cunku stajda hep doguma gırdım. gercekten zordu ama hemencecık gecıyordu hastaları ızlıyordum. ve bebegını goruncekı mutlulugunu hatırlıyorum bebegın esını falan cıkardım o anları hatırlıyorum ama gercekten stres olmayalım. ve hastanın bırı demıstı kı allah oyle buyuk kı sancı gelıo ama ınanın dınlenmeyede vakıt verıo dedı cok guzel bısy

benım korkum ebe hemsıre haberlerı cıkıo ya. yanlıs yaptı falan dıe. o zamn cok zor bı durum olur ya(

Anguskusu başınız sağolsun, melekti, melek olarak gitti... allah sana, eşine, sevdiklerine, inşaallah doğacak çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin. çok zor, çok üzüleceksin, ama biliyorsun ki geçecek, unutmayacaksın hiç, yeri dolmaz acılar bunlar, ama dayanma gücü de geliyor işte insana... en kısa zamanda toparlanman dileğiyle..

Tabii ben sanci aralarinda daldigimi bi kc dk uyudugumu biliyorum :))

Besikle bebek arabasi alinmisti sipanin :)) sadece kiyafetleri ve nvresim takimi kaldiEki Görüntüle 1944821 Eki Görüntüle 1944822 Eki Görüntüle 1944823

Yaa maşallah bitirmişsiniz

Olsun hallolur:) ben cantamida hazir ettim bebisimin gelmesi kaldi bitek Allahim gidip gelip bakiyorum doyamiyorum zaman gecermiiiii

Maşallah maşallah :)

Ayyyy akıllara zarar yaaa :) deli mi ne :) ahahhaha

S.Mdya diyelim. yada S.M Admin bizi kovacak admincim selaam

Whatsapp yasak ama diğerleri hakkında tam bit bilgim Yok kızlar bence çok konuşmayın

Yaa maşallah bitirmişsiniz

Maşallah maşallah :)

Ayyyy akıllara zarar yaaa :) deli mi ne :) ahahhaha

Whatsapp yasak ama diğerleri hakkında tam bit bilgim Yok kızlar bence çok konuşmayın
cnm yasak madem yasak olan kelimeyi neden söylüyorsun maskeli beşler gibi olduk ya. hırsız yapacaklarken adını söylüyor ya. adımı söyleme duyacaklar tezcan sen neden söylüyorsun tekin . susun artık bahattin hazırmısın zeki diye gidiyor Bizde öyle olduk

bugun ıcımde ayrı bır enerjı var bebegımde halen tekmelıyo. ıns oglende guzel gecer doktor ıyı seyler soyler ılk defa cok stres oldum dr ne dıyecek dıee

Ayyyyy pardon ahahhahahhahahhah :) koptum yaaa

bugun ıcımde ayrı bır enerjı var bebegımde halen tekmelıyo. ıns oglende guzel gecer doktor ıyı seyler soyler ılk defa cok stres oldum dr ne dıyecek dıee

Ay minnak ya hissetmiş annesinin heyacanını demek kıpır kıpır :)

Hhahahahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…