- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.081
S.Mdya diyelim. yada S.MSosyal medyadan biraz daha bahsedersek hepimiz banlanıcaz
Çok sağol canım benim bu sabah buraya girene kadar enerjimde keyfimde iyiydi çok üzgünüm şuanda erva bebek yasiycak diye çok umitlenmistik şok yaşadım resmen Rabbim çok büyük sabır versin anne babasinaOy masallah gule gule kullansin pasa cok tatlilar :) ben hic foto yapmadim enerjim yok ona bile dolabi gelsin yerlestirip cekerim
Amin canım benim hepimiz inşallah güzel günlerde kullanalımhepside çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallahh.
Canim bence bu cok iyi bisey cunku drlar genelde kendileri zora gelemeyip sezaryen yapiolarBenim doktorum asla sezeryan yapmıyor. kadın ağlıyor sezryana al diye yalvarıyor hayır sen dayanıklısın sen yaparsın herşeyin çok iyi diye motive edip normal doğumu gerçekleştiriyor. benim çevrem de 4-5 kişi benim doktorumda normal doğum yaptı. yalvarsanda yakarsanda sezeryana almıyor keyfi olarak. ben napacam yaaaaaaa
Selamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
evet aslında iyi birşey. geçende gittim doğum yaptıran kişinin yanına. eşimin yengesi yani.Canim bence bu cok iyi bisey cunku drlar genelde kendileri zora gelemeyip sezaryen yapiolar
Off tatlım acını öyle derinden paylaşıyoruz ki, burda görünce ağladım resmen. Allah'ın takdiri böyleymiş, iyisi de ondan kötüsü de ondan, napalım. Allah sabırlarını versin beraberinde. İnşallah en kısa sürede bunu da atlatacaksın sonra yine güzel haberlerini alıcaz bu kez kucağına almayı da nasip edecek inşallah AllahSelamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Tabii ben sanci aralarinda daldigimi bi kc dk uyudugumu biliyorum :))kızlar korkum yok masalllah dıyorum kendıme. cunku stajda hep doguma gırdım. gercekten zordu ama hemencecık gecıyordu hastaları ızlıyordum. ve bebegını goruncekwı mutlulugunu hatırlıyorum bebegın esını falan cıkardım o anları hatırlıyorum ama gercekten stres olmayalım. ve hastanın bırı demıstı kı allah oyle buyuk kı sancı gelıo ama ınanın dınlenmeyede vakıt verıo dedı cok guzel bısy
ayy senden duymak guzel geldı. ayy bı gelse o gunler yaa:)Tabii ben sanci aralarinda daldigimi bi kc dk uyudugumu biliyorum :))
Besikle bebek arabasi alinmisti sipanin :)) sadece kiyafetleri ve nvresim takimi kaldiEki Görüntüle 1944821 Eki Görüntüle 1944822 Eki Görüntüle 1944823
Olsun hallolur:) ben cantamida hazir ettim bebisimin gelmesi kaldi bitek Allahim gidip gelip bakiyorum doyamiyorum zaman gecermiiiii
aynen bende sordum doktor neler neler dedı. korku fılmı gıbısınız doktor bey dedım. cıktım odadan
daha durr dedı gozlerı de ırı ırı ıdı adamınsenın karnın buyuyecek sonra nefesın kesılecek acılar senı cok rahatsız edecek . NORMAL dogum olursa karnına basacak dedı aylarca gecmecek falan dedı. ama en guzelı ne bılıyormusun anne oluyorsun. cennet ayaklarının altında oluyor dedı:) ayy karmakarısık seyler hıssettım ıyı gunler dedım cıktım odadan
S.Mdya diyelim. yada S.MAdmin bizi kovacak admincim selaam
O günleri de görecez inşallah ardarda doğuracaz sıpaları :)Tabii ben sanci aralarinda daldigimi bi kc dk uyudugumu biliyorum :))
cnm yasak madem yasak olan kelimeyi neden söylüyorsunYaa maşallah bitirmişsiniz
Maşallah maşallah :)
Ayyyy akıllara zarar yaaa :) deli mi ne :) ahahhaha
Whatsapp yasak ama diğerleri hakkında tam bit bilgim Yok kızlar bence çok konuşmayın
cnm yasak madem yasak olan kelimeyi neden söylüyorsunmaskeli beşler gibi olduk ya. hırsız yapacaklarken adını söylüyor ya. adımı söyleme duyacaklar tezcan sen neden söylüyorsun tekin . susun artık bahattin hazırmısın zeki diye gidiyor Bizde öyle olduk
bugun ıcımde ayrı bır enerjı var bebegımde halen tekmelıyo. ıns oglende guzel gecer doktor ıyı seyler soyler ılk defa cok stres oldum dr ne dıyecek dıee
Hhahahahahahahahahacnm yasak olan kelimeyi neden söylüyorsunmaskeli beşler gibi olduk ya. hırsız yapacaklarken adını söylüyor ya. adımı söyleme duyacaklar tezcan sen neden söylüyorsun tekin . susun artık bahattin hazırmısın zeki diye gidiyor Bizde öyle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?