2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hep hastanede olup bebisini ayda bir gormek nasil bir duygu ben olsam dayanamam zirt pirt giderdim iyi dayanmissin
hastanede usg cıhazında cocugk nerde dıe goremıyom desem dogrudur oyle mı karısık ekran sadece ıyı bebegın falan dıyor. ıncelıo. bebegımı ozledım mı de ozele gıdıom

Yok zorlandığım yerde eğer olmuyorsa sezeryana almasını isterim ocak annelerinde okudum saatlerce boşa sancı çekip bebeğin gelmediği durumları yaşayanlar var ve ensonunda sezeryana aliniyorlar
Tabi zaten doktor gerekli olmadıkça almıyor sezeryana..baktı ki gelecek bebek açılma var baktıki herşey normal ne kadar yalvarsanda normal doğum yapılacak başka çaren yok. benim doktorum böyle. çok emin kendinden.

Kızlar, bazıları folik asit kullanıyormuş hala. Aranızda kullanan var mı? Benim içtiğim ilaçlar osteozinc, vinalacimmunitum ve omega3 balık yağı

CANım mama sandalyesi için ikea düşünebilirsin. Kullanan herkes çok memnun.

hep aynı yere vuruo. hep sag tarafda. acaba sag da mıyom olunca rahat edemıo da ayaklarını mı oraya koyuyor kı.. ayy goruntulu konusma olsa karın ıcı ıle
Miyom dedin ya mantıklı he. Ablam da çekti bu kaburgadan baya. Onda bir değil bir çok myom vardı. Bu arada cAnım buzu ağrıyan yere koymak çok rahatlatıyormuş. Birde kedi pozisyonu var sporda o da pek iyi geliyormuş. Bunları da ablamdan biliyorum

Rabbim sabrini versin insallah annemlere anlattim minicik dogdu yasiyo sukur dedim heycanla iyi haberlerini bekliyorduk bizde elden birsey gelmiyor acini paylasmaktan baska icim yandi insallah rabbim saglikli bi evlat nasip etsin sana en kisa zamanda belki unutulmaz ama aratmasinda birdaha. Acin buyuk ama sunuda demeliyimki isvicrede erken sancisi geleninde, 5 aylikken suyu tamamen bosalaninda dogumunu durduruyorlar ondan sasirmistim minik mucizemizi hemen aceleyle almalarina allah demekki cok sevmis yavrularini melek oldular yanindalar yalniz degilsin toparlanirsin insallah bir an once

saol canım tsk ederım denerım

Kızlar, bazıları folik asit kullanıyormuş hala. Aranızda kullanan var mı? Benim içtiğim ilaçlar osteozinc, vinalacimmunitum ve omega3 balık yağı
Elevit (vitamin kompleksi), ferrum fort (demir) ve omega 3 kullanıyorum canım ben de. Folik asit ayrıca kullanmıyorum ama elevitin içinde bir miktar folik asit var.

sevgili anneler merhaba.ben internet problemleri yüzünden uzun zamandır giremiyorum gruba.en başlarda aktifdim.onceki sayfaları inceliyemedim ama şeker yüklemeniz yapıldımı?yaptırıcakmısınız?

Ayy canim ne guzel iste keske bende normal olabilseydim cok uzgunum ama hayirlisi boyleymis demekki benim icin.her seyden once allah herkese kendi icin en uygunu neyse onu versin.

Anguskusu off canım ,güzelim allah acini hafifletsin sabir versin kendini toparladiğinda allah tez zamanda kucagini doldursun acıni unutmanın tek yolu tekrar hamile kalman bunu çok iyi biliyorum . ben de 3 tane 8 haftalik kaybettim tabi senin gibi gormedim küçücüklerdi kim bilir senin ki daha zordur ama hayata bir sekilde devam ediyoruz acilarimizi unutuyoruz vardir bir hayir diyoruz .başin sag olsun tekrardan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…