2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aynen bizde emin önüne gideceğiz güüüyaaaaa hala gidemedik. kapalı çarşıya filan bakacaz lohusa kıyafeti bebek hastane çıkışı toptan yerlerden alacağız herşeyi hiç bişey almadım dahaca bekliyorum valla

Yalniz bu takiplesme eglenceli oldu yaa ECEcanN aklinla bin yasa katilmak isteyenler mesajla atarsa zinciri genisletiriz
Canım ne demek. ben ilerisini düşündüm. bebişlerimizi paylaşırız anılarımızı ,birbirimizi görürüz daha çok kaynaşırız diye. hepinizi çok seviyorum tanımadığım halde. iyiki varsınız.

ya canm bence ıslak mendil en kalitelisini tercih etmek zorunda değiliz.tabiki en ucuzunu almayız markasız almayız.ama en iyii olmasa da olur. çünkü. ben zaten o ıslak mendili o haliyle bebeğin göbeğine boynuna poposuna değdirmem.öyle silmem. benim teyzem ve eniştem sağlık cılar. önermiyorlar. bende onlardan gördüm hep.onlar hep ıslak mendilleri yıkayıp sadece sulu haliyle bebeğin özel bölgelerini göbeğini vs. sildiler . en doğrusu bu dediler.bana en mantıklısı ve en sağlıklısı bu geliyor.
Zaten mikrobu ölsün temiz olsun diye kremler filan süreceğiz doktorun verdiği .pudralar vs . artık ne kullanılıyor bilmiyorum. birde ondan öncesinde kolonyalı mendil kullanmamayı tercih ederim sulayıp silerim.Benim düşüncem

Ay ne güzel ya inşallah bizde yaşarız o anları ve bizde 2018 mayıs annelrine yazarız böyle

Benim eşimde sıcak bakmıyor aklında soru işaretleri vr riskliymiş diyor.endişe ediyor. bende bilmiyorum ne yapacağımı. o anki ruh halime bağlı ya normal olacak yada epidural. ama iğne vurulurken sabit kalman gerekiyor. yanlış yere vurmamaları için. risk burda. ve hiç bir işe yaramaz uğuşma. titrerim ben korkudan heralde.

Kizlar ya benim gogus uclarim simdiden yara olmus kizimda 3 gun emzirememistim cok fenaydi.ama simdi bu kadar erken bide emzirmeden olmasi normalmi bide benden surekli beyaz sivi gelio sut deildir diye dusunuorum yoksa sutmudur ki

Selamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.

bende unıbaby ıslak pamuk aldım. ama unıbaby sampuan aldım kendımde denedım sevmedım. janss baby sampuan ve bebek yagını aldım kullanıyom sevdım gıbı

Benim doktorum asla sezeryan yapmıyor. kadın ağlıyor sezryana al diye yalvarıyor hayır sen dayanıklısın sen yaparsın herşeyin çok iyi diye motive edip normal doğumu gerçekleştiriyor. benim çevrem de 4-5 kişi benim doktorumda normal doğum yaptı. yalvarsanda yakarsanda sezeryana almıyor keyfi olarak. ben napacam yaaaaaaa

bende normal ısyıorum. sezeryan olursa da belden isıtıyorum. ınsallah. zaten stres olursan o anda cok kucucuk az mıktarda anestezı verıor belkı 2 dakıkalık . oyle rahatlıo ınsan. arkadaslarımın dogumuna gırdım oyle yaptılar

sağ kaburga gogus altım oyle batıo kı gecmıoo dunden berı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…