2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet iki sancinaraainda uyuyani cok duydum ben dusununce cok komik geliyor dimi
Tabii ben sanci aralarinda daldigimi bi kc dk uyudugumu biliyorum :))
İsteeeee bir tecrubebizde oyle oluruz insalllah Rabbim bir nefeste kurtarsin hepimizi, yag gibi ciksin yavrucaklar bu ikonu yeni kesfettim cok tatliymis yeni favorim ayni ben hamilelikten beri boyleyim konusurken hickirir gibi oluyorum

Yok zorlandığım yerde eğer olmuyorsa sezeryana almasını isterim ocak annelerinde okudum saatlerce boşa sancı çekip bebeğin gelmediği durumları yaşayanlar var ve ensonunda sezeryana aliniyorlar

Yok zorlandığım yerde eğer olmuyorsa sezeryana almasını isterim ocak annelerinde okudum saatlerce boşa sancı çekip bebeğin gelmediği durumları yaşayanlar var ve ensonunda sezeryana aliniyorlar
Ne olacağını bilemeyiz ki boşa sancı çekmek de çok zor

Kizlar ya benim gogus uclarim simdiden yara olmus kizimda 3 gun emzirememistim cok fenaydi.ama simdi bu kadar erken bide emzirmeden olmasi normalmi bide benden surekli beyaz sivi gelio sut deildir diye dusunuorum yoksa sutmudur ki
Canım o sıvı gelmesi 8. Haftadan beri var bende, ilk başlarda kıyafetim ıslanıyordu gece büyük ölçüde. Şimdi azaldı ama yere eğildiğimde falan yine geliyo. Göğüs hassasiyetim de hiç geçmedi som zamanlarda dediğin gibi ucu çatlamaya başladı lansinoh sürüyorum. Kurusun diye açık bırakıyorum. Ama krem aldı baya gerginliğini.

O doktorları değişelim mi:) benimki de normal yapıyo ama çok pimpirikli hemen dönebiliyormuş sezaryen. Ayrıca hiç korkup gerilme biliyor musun; çünkü o bebişler bi şekilde çıkacak ordan. Bende normali çok istiyorum rabbim nasip ederse.

sağ kaburga gogus altım oyle batıo kı gecmıoo dunden berı
Annesi bi yerlerini dayamış senin paşa kaburgaya

hep aynı yere vuruo. hep sag tarafda. acaba sag da mıyom olunca rahat edemıo da ayaklarını mı oraya koyuyor kı.. ayy goruntulu konusma olsa karın ıcı ıle

hep aynı yere vuruo. hep sag tarafda. acaba sag da mıyom olunca rahat edemıo da ayaklarını mı oraya koyuyor kı.. ayy goruntulu konusma olsa karın ıcı ıle
Ondan değildir heralde ama doktoruna sor bakalım neresini dayamış kaburgana :)
Benimki kafasını koymuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…