- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.061
Haberlerini bekliyoruzzzzaynen oku oku bıtmıoarada yenıye yazıyorum dıger sayfada okumaya devam :))) sızı sevıyorum..... oglen bı olsa da gıtsem doktoraa
Oncelikle gecmis olsum canim korkma lutfen bende hastalanmistim birikihafta onceye kadar baya agir gecti ben antibiyotik kullanmadim arada parol aldim bide iki bardak suya bi limon bi yemekkasigi bal cok az toz zencefil katip demlendirip gunde iki uc bardak ictim gercekten cok iyi gelyodu ins sanada sifa olur iyilesirsin♡Ayy ben çok fena grip oldum 4 gündür iyileşme yok. Burun tıkanıklığından nefes almayı unuttum. Doktor antibiyotik tedavisine başladı çok ağır atlatamazsın ilaçsız dedi. Bebeğimin hareketleri 2 gündür çoook azaldı. Bide onu kafaya takıyorum. Napcamı şaşırdım ya. Hayattan soğudum 4 gündür. Dün bebekte bir sorun yoktu ama bu kadar az hareket etmesi normal mi? Nolur bişi olmamış olsun oğluma ya dikkatsizlikten ona zarar verdim diye çok korkuyorum. Depresyona gircem cidden
DemeArkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.
ben de dün 1 limonlu bir sade içtim. byugn akşam da eve gidince sade soda içiyim diyorum minerallerımız azalıyormuş. sizce magnezyum hapı yazdırılmalı mı?
Canim benimde oyle cok aciyor gogsumun alti.sagtaraf bide solda olmuyo gunduz hicbisey yok aksam oldumu otursam olmuyo kalksam olmuyo doktora sordum dahada articak agrilar bebek buyuyo dedisağ kaburga gogus altım oyle batıo kı gecmıoo dunden berı
Canımmm Allaha'a sığın dertler de sevinçler de ondanSelamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Yaa dimi bende unuttum kim kimdi :))valla çok kişi ekledim kim kimdi şaşırdım. burda ezberledik kullanıcı adlarımızı orada farklı olunca acaba bu bayan KK da kimdi diyorum Ama alışacağım
Haftalik banada geliyo tam biseyle ugrasirken felan guzel oluyococugumdan mesaj var
aynen bende sordum doktor neler neler dedı. korku fılmı gıbısınız doktor bey dedım. cıktım odadanCanim benimde oyle cok aciyor gogsumun alti.sagtaraf bide solda olmuyo gunduz hicbisey yok aksam oldumu otursam olmuyo kalksam olmuyo doktora sordum dahada articak agrilar bebek buyuyo dedi
hahaha ayyy bende 4 tane prıgram var bu farklı mı acaba bana da gelıo mesaj gozlerım doluo yavrumm dıyorum senın ekran gorunutusunu bı yollar mısın canım bana:)Kızlar play store den gebelik takibi diye bir uygulama var.
Uygulama profili pembe renk. beyaz renkte bir çift var. ortalarında kalp var.
Bu uygulama yüklü bende yaklaşık 2-3 aydır. her hafta bebeğimden msjlar geliyor . anne baba ben iyiyim büyüyorum şu kadar oldum hasta olma kendine iyi bak. kavuşmaya az kaldı baya mektup yazıyor bana .
bunun yanı sıra haftana göre bilgileri okuyorsun vs.
Sizde indirin şiddetle tavsiye ederim çok eğlenceli ve keyifli.her hafta kızımdan mektup alıyorum .geçende annem bana müzik dinletiyor ben çok mutlu oluyorum baba yazmıştı mektuba. bende gerçekten müzik dinletiyorum . denk geldi. o kadar mutlu oldum ki anlatamam
whatYaa dimi bende unuttum kim kimdi :))
Haftalik banada geliyo tam biseyle ugrasirken felan guzel oluyo
Benim de bir meleğim var canım cennet kapısında sana şefaatçi olacak.içimden bişey koptu dün gece.ama Allah'ın takdiri.ahirette 2 Side yanında olacak..rabbim sana dayanma gücü versin.bak oluyor bebeğin en azından.insanlar 20 sene uğraşıyor olmuyor bebekleri.allahın izniyle olacak.ben bebeğimi kaybettiğimde hastanede bile o en zor zamanında şükürü ağzımdan düşürmedim.seni o kadar iyi anlıyorum ki.çıkar çıkmaz yardım al psikolojik olarak.çok daha iyi gelecektir sana.allah büyük vardır bir bildiği çooook büyük geçmiş olsun acını paylaşıyoruzSelamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
İsyan kula yakışmaz canım zaten asla peygamber efendimizn ümmetyiz o bile torunlarına engel olabildi mi Hasan la Hüseyin ine. Rabbim e dua ediyorum inşaallah bu acılarımı unutturacak evlat nasip edecekCanımmm Allaha'a sığın dertler de sevinçler de ondanHer yaşadığımız şey bizim sınavımız. Cennette seni bekleyecekler yanında olacaklar inşallah. Allah en kısa sürede tekrar bebek verecek sana ben öyle hissediyorum. Hep dua et isyan edeceğin zaman direkt diline dua gelsin.
Sosyal medyadan biraz daha bahsedersek hepimiz banlanıcazwhat
sap grup lazım bıze dogumdatelefon daha kolay
Allah razı olsun canım inşallah Şefaatçi olacak onlar bizlere herkese nasip olmazmış Rabbim sevdiği kuluna verirmiş çok şükür. Her şer de bi hayır var elbet zamanı gelince yine nasip etsin kucağımız dolsn acımızı unutalm. Bnde destek alcam aynen yoksa toparlayamamBenim de bir meleğim var canım cennet kapısında sana şefaatçi olacak.içimden bişey koptu dün gece.ama Allah'ın takdiri.ahirette 2 Side yanında olacak..rabbim sana dayanma gücü versin.bak oluyor bebeğin en azından.insanlar 20 sene uğraşıyor olmuyor bebekleri.allahın izniyle olacak.ben bebeğimi kaybettiğimde hastanede bile o en zor zamanında şükürü ağzımdan düşürmedim.seni o kadar iyi anlıyorum ki.çıkar çıkmaz yardım al psikolojik olarak.çok daha iyi gelecektir sana.allah büyük vardır bir bildiği çooook büyük geçmiş olsun acını paylaşıyoruz
Mrb guzel anneler bunlarda bizim cicilerimizden bazıları saoldun teyzelerimiz ve anneannemiz almış oğluşuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?