- 24 Nisan 2015
- 281
- 168
- 33
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.141
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım. Ağlayarak okudum... Ama Allah seni ne kadar çok seviyorsa 2 yavrunla sınadı seni. Allah en çok evladı ölenle zenginlikten fakirliğe düşenin yanında olurmuş. Sınavın çok büyük. Ama bundan sonrası çok önemli. Sabret kardeşim. Öyle bir mükafat alacaksın ki sana bu acılarını unutturacak. Acılar da bizim için canım. Sana en kısa ve hayırlı zamanda hayırlı bir evlat diliyorum. Hep yanındayım, yanındayız biz canım. Unutma sen zaten annesin... Allah sabır versin sana başın sağolsun...Selamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Aleyküm selam cnm. İnanılmaz üzüldüm gözlerim dolu dolu okudum. Senden gelecek güzel haberler bekliyorduk. Rabbim kendini toparlardıgında inş sağlıkla kucağına alacağın bir bebişi nasip etsin sana. Dayanma gücü versin Rabbim, yalnız değilsin bizler varız. Dualarımız seninleSelamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Canim benim ya Rabbim sabrini versin inşallah bidahakinede kucagna saglikli sihhatli vakitlice doğmuş bir evlat nasip etsinki ayni korkulari tekrar yasama .. Belki hakkinda böylesi daha iyi oldu daha çok ilerleyen zamanlarda buyudgnde bu olay bebegnin başına gelseydi belki ozman hic kaldramicaktin hayirda serde Allahtan .. Umudunu kesme inşallah ben inaniorm en kisa zamanda en uygun zamanda Allahim seni bu çektiğim yürek yanginina karsilik nur topu gibi evlatla odullendrcek :) bizde burada o günlerine şahit olucaz inşallah :) Allaha emanet ol Canim ..Selamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Kuzucum canm benm basin sagolsunn. Rabbim yar ve yardimcin olsunn. Cok buyuk aci evet cok zor. Sabretmeside bi o kadar guc. Bu dunyadaki imtihanin cok buyuk. Ama gececek bu zor gunler . Allahin izni ile toparlanacaksin. Evlatlarin olacak. Bu gunler aklindan silinip gidecek. Seni seviyoruz yanindayiz. Rabbim her turlu acini dindirsin. Yanindayiz..Selamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
ılerleyen gunlerde kendın bılırsın dıyorlar tecrubelı anneler gercekten bılınır mı oyle
kurucumuz ıyıkı varısnız:)
Tabi zaten doktor gerekli olmadıkça almıyor sezeryana..baktı ki gelecek bebek açılma var baktıki herşey normal ne kadar yalvarsanda normal doğum yapılacak başka çaren yok. benim doktorum böyle. çok emin kendinden.
sevgili anneler merhaba.ben internet problemleri yüzünden uzun zamandır giremiyorum gruba.en başlarda aktifdim.onceki sayfaları inceliyemedim ama şeker yüklemeniz yapıldımı?yaptırıcakmısınız?
Rabbim sabır versin çok zor bir durum ya çok üzüldümArkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.
Bu cümlelerini okurken kendim yaşamış gibi gözlerimden yaşlar akti rabbim sana yardim etsin çok zor bi durum allah sabır versin cnm çok üzüldümSelamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Selamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Sevdigi seylerden yedin mi canim?Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
Evet ne yaptıysam olmuyor tık bile yok çok korkuyorum sizide korkutmak istemem ama kime diyecegimi bilemedimSevdigi seylerden yedin mi canim?
Canım merk etme uyudukları zamanlar çok değişiyo bende panikliyorum bazen bi kaç saat sonra başlıyo hareketlenmeye yada bazen yukarı filan kayıyolar hareketlerini hissedemiyoruz benim karnımın altı bomboş oluyo bazen cıvık cıvık yine yukarı çıktı diyorum ve inene kada hiç hissetmiyorum korkmaEvet ne yaptıysam olmuyor tık bile yok çok korkuyorum sizide korkutmak istemem ama kime diyecegimi bilemedim
İnşallah dediğin gibidir canım çok sagol cevap verdiğin için sol tarafa uzanıp da dinliycem bakalım inşallah hareket ederCanım merk etme uyudukları zamanlar çok değişiyo bende panikliyorum bazen bi kaç saat sonra başlıyo hareketlenmeye yada bazen yukarı filan kayıyolar hareketlerini hissedemiyoruz benim karnımın altı bomboş oluyo bazen cıvık cıvık yine yukarı çıktı diyorum ve inene kada hiç hissetmiyorum korkma
Canim ya hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur, benimki bazen okadar sakin hareket ediyorki zor hissediyorum. Sende biraz meyve ya da tatli atistir ve uzan biraz. Emin ol bikac saat icinde kipirdar. Artik yavrularimiz duzenli uykuya gecti o yuzden uyuyor olabilirde. Sen dinlenme pozisyonunda bikac saat bekle, hemen sinyal verir annesi.Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
Canım iki gündür ben de öyleydim. Tahminim bazen sırt tarafına yüzlerini dönüyorlar. Dalgalanma oluyor bazen karnıma bakmadıkça pek hissetmiyorum kıvrımlı hareketlerini. Pekmez iç iki kaşık,hafif de salla karnını gör Nası tepki verecek annesi.Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
Canim, hastane yakinsa git. Haftamiz ayni oldugu icin net hissedilebilir durumda su an sen hissetmiyorsan gic icin rahatlasin.Beklesemmi yoksa ne yapsam tecrübeli anneler yardım edin kötü şeyler düşünmek istemiyorum
Hemen moralini bozma canim.kizim da bazen kıpır kıpır bazense uzun sure sesi soluğu çıkmıyor.bebegin pozisyonundan da hissedemiyor olabilirsin.Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?