2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım. Ağlayarak okudum... Ama Allah seni ne kadar çok seviyorsa 2 yavrunla sınadı seni. Allah en çok evladı ölenle zenginlikten fakirliğe düşenin yanında olurmuş. Sınavın çok büyük. Ama bundan sonrası çok önemli. Sabret kardeşim. Öyle bir mükafat alacaksın ki sana bu acılarını unutturacak. Acılar da bizim için canım. Sana en kısa ve hayırlı zamanda hayırlı bir evlat diliyorum. Hep yanındayım, yanındayız biz canım. Unutma sen zaten annesin... Allah sabır versin sana başın sağolsun...

Aleyküm selam cnm. İnanılmaz üzüldüm gözlerim dolu dolu okudum. Senden gelecek güzel haberler bekliyorduk. Rabbim kendini toparlardıgında inş sağlıkla kucağına alacağın bir bebişi nasip etsin sana. Dayanma gücü versin Rabbim, yalnız değilsin bizler varız. Dualarımız seninle

Canim benim ya Rabbim sabrini versin inşallah bidahakinede kucagna saglikli sihhatli vakitlice doğmuş bir evlat nasip etsinki ayni korkulari tekrar yasama .. Belki hakkinda böylesi daha iyi oldu daha çok ilerleyen zamanlarda buyudgnde bu olay bebegnin başına gelseydi belki ozman hic kaldramicaktin hayirda serde Allahtan .. Umudunu kesme inşallah ben inaniorm en kisa zamanda en uygun zamanda Allahim seni bu çektiğim yürek yanginina karsilik nur topu gibi evlatla odullendrcek :) bizde burada o günlerine şahit olucaz inşallah :) Allaha emanet ol Canim ..

Kuzucum canm benm basin sagolsunn. Rabbim yar ve yardimcin olsunn. Cok buyuk aci evet cok zor. Sabretmeside bi o kadar guc. Bu dunyadaki imtihanin cok buyuk. Ama gececek bu zor gunler . Allahin izni ile toparlanacaksin. Evlatlarin olacak. Bu gunler aklindan silinip gidecek. Seni seviyoruz yanindayiz. Rabbim her turlu acini dindirsin. Yanindayiz..

ılerleyen gunlerde kendın bılırsın dıyorlar tecrubelı anneler gercekten bılınır mı oyle

Evet bence de biliniyor canım :)

kurucumuz ıyıkı varısnız:)

Ya öyle doktorlara denk gelmek çok iyi bence :) inşallah hakkımız da ne hayırlı ise o olur

sevgili anneler merhaba.ben internet problemleri yüzünden uzun zamandır giremiyorum gruba.en başlarda aktifdim.onceki sayfaları inceliyemedim ama şeker yüklemeniz yapıldımı?yaptırıcakmısınız?

Yapıldı canım çok şükür iyi çıktı

Bu cümlelerini okurken kendim yaşamış gibi gözlerimden yaşlar akti rabbim sana yardim etsin çok zor bi durum allah sabır versin cnm çok üzüldüm

Allah sabır versin ne desem acınızı dindirmez ki... Sadece sabır... İmtihan dünyasındayız sakın isyana düşmeyin...

Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok

Evet ne yaptıysam olmuyor tık bile yok çok korkuyorum sizide korkutmak istemem ama kime diyecegimi bilemedim
Canım merk etme uyudukları zamanlar çok değişiyo bende panikliyorum bazen bi kaç saat sonra başlıyo hareketlenmeye yada bazen yukarı filan kayıyolar hareketlerini hissedemiyoruz benim karnımın altı bomboş oluyo bazen cıvık cıvık yine yukarı çıktı diyorum ve inene kada hiç hissetmiyorum korkma

İnşallah dediğin gibidir canım çok sagol cevap verdiğin için sol tarafa uzanıp da dinliycem bakalım inşallah hareket eder

Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
Canim ya hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur, benimki bazen okadar sakin hareket ediyorki zor hissediyorum. Sende biraz meyve ya da tatli atistir ve uzan biraz. Emin ol bikac saat icinde kipirdar. Artik yavrularimiz duzenli uykuya gecti o yuzden uyuyor olabilirde. Sen dinlenme pozisyonunda bikac saat bekle, hemen sinyal verir annesi.
Ben de dun gece cok kotu ruya gordum cok korktum uykumda aglamisim ama sonra unuttum, ruyalara takilma cunku ruya ile amel olunmaz

Canım iki gündür ben de öyleydim. Tahminim bazen sırt tarafına yüzlerini dönüyorlar. Dalgalanma oluyor bazen karnıma bakmadıkça pek hissetmiyorum kıvrımlı hareketlerini. Pekmez iç iki kaşık,hafif de salla karnını gör Nası tepki verecek annesi.

Dün muhabbetin dibine vurmussunuz kızlar.oku oku bitmedi.
Ben de bugünü biraz tedirgin geciriyorum doğrusu.dun aksamstu hafif lekelenmem oldu.ondan sonra bu saate kadar birşey yok neyse ki.bugunu dinlenerek geciriyorum.ama insanın aklına çeşit çeşit şeyler geliyor.ya erken doğacak olsa daha birşey almadim cantam hazır degil diye onları düşünmeye basladim.tabi daha önce bebegimin durumu nasıl olacak dedim.insallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…