2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Beklesemmi yoksa ne yapsam tecrübeli anneler yardım edin kötü şeyler düşünmek istemiyorum
Canm düşünme zaten lütfen biraz sabır bende bazen akşama kadr hissetmiyorum biraz uzat ayaklarını çikolata ye. meyve ye portakal mandilena ye. bıraz bekle haraket eder.sen uzan hep ama ayakta hissetmessin çok

Tetenoz aşımın yeri acayip acıyor kızlar sizinki ne zamn geçti 2 gün oldu dokunamıyorum bile sol tarafıma yatamıyorum.
Dün yatağın başından tutunarak yan tarafa dönim dedim. eşim doğum yapıyorm, ıkınıyorm fılan sandı heralde , garibim diyor ; korkma yanındayım burdayım ben burdayım diye kendini bana yöneltti dedim hayatım sakin ol bişey yok kolum çok acıyo tutunarak soluma dönüyorum taşıyamadım kendimi dedim.

Doktora gitmişsindir herhalde? Bence riske atma doktora baktır, belki ilaca başlaman gerekiyor olabilir.

Benim de hemşire sola vuracaktı, genelde sola yatıyorum geceleri diye sağa vurdurdum, aynen benim de 2-3 gün ağrıdı ama sonra geçiyor. Vurulduktan sonra da 1-2 saat buz kalıbı tutmuştum. Geçer herhalde 1-2 güne senin de...

Bende bi kac kıyafet battaniye dışında bisey almadim daha canım. gelecek ay toptan yapacağız alışverişi inşallah vaktinde sağlıklı doğumlar nasib etsin Rabbim hepimize

Bende bi kac kıyafet battaniye dışında bisey almadim daha canım. gelecek ay toptan yapacağız alışverişi inşallah vaktinde sağlıklı doğumlar nasib etsin Rabbim hepimize
Aynen bende öyle.annemin verdiği bebek battaniyesi bebek hırkası ağız bezi ,bebek yastığı filn hariç hiç bişey yok şuan . şubatta bende tümünü bitiririm. (kıyafet olarak ) araba,banyo seti,puseti,yatağı filan var .

Ben liste yaptım canim ona göre alacağım herşeyi .eksikleri olursa da dogunca tamamlariz artık: )

Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
Canım benim bebeğim de çok hareketli uyurken bile hissederim bugün sabah hiç hissetmedim tedirgin oldum 3 saat sonra falan hissettim düzenleri değişiyor büyüdükçe uyku süreleri uzuyor sanırım

Çok da bekletmeyin artık yahu alın eksikleri haftasonlarında veya internetten. Sonra halimiz kalmayacak alışveriş yapmaya Ben mama sandalyesini de aldım az önce ikea dan internetten. Aslında mama sandalyesi erken de yeğenim geliyor arada bari o da kullanmaya başlar hem aradan çıksın diye aldım. Çalışırken arada yeni sekmelerde eksikler itinayla tamamlanır Öneriyorum

Canım benim bebeğim de çok hareketli uyurken bile hissederim bugün sabah hiç hissetmedim tedirgin oldum 3 saat sonra falan hissettim düzenleri değişiyor büyüdükçe uyku süreleri uzuyor sanırım
Benimki sürekli kıpırdıyor, kendisi hiç uyumuyor galiba, o yüzden herhalde kilosu 1-2 gün geriden geliyor Uyusun da büyüsün inşallah

Haklısın canm artık alma zamanı geldi. Ben hep 6 ayımın bitmesini bekledim kendimi 6 aya endeksledim sanırım bitsin diye.Artık bu aydan sonra yani şubatta tüm kıyafetlerini alacağım. çantasını da alayım hazırlarım.

Kızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
Geçenlerde ben bütün gün hareket halindeydim, o gün neredeyse hiç kıpırtı hissetmedim. Ondan da olabilir canım, kendini yorduysan hareket etmiyor çok fazla. Tedirgin olduysan git bir baktır için rahatlasın. Gerçi ben geçenlerde öylesine baktırayım dedim de doktor saçmasapan şeyler söyledi, gittiğime pişman oldum ama umarım sana öyle lüzumsuz bir doktor denk gelmez.

Canım ikeadan kargo nasıl geliyo gecikiyo mu bnde bişeyler alıcam ama tereddütlüyüö

ozaman ben de yazdırmıyım cnm demır ve kalsiyumu bile zorla ıcıyorum hiç içmek istemiyom ya :/
Evde yoğurt mayalıyorum sonra yoğurdun o sarı suyunu içiyorum bol bol.ağrım yok şu anda ona mı bağlamalıyım bilmiyorum.bol yoğurt bol peynir tavsiye ederim canım

Canım ikeadan kargo nasıl geliyo gecikiyo mu bnde bişeyler alıcam ama tereddütlüyüö
Ben daha önce çok aldım ikea internetten birşeyler, süresini unuttum ama öyle 3-4 güne çıkmıyor. 1-2 haftaya gelir. Ayrıca kargo ücreti oluyor aldığın ürüne göre. Benim bulunduğum yerde ikea yok. Senin şehrinde varsa gidip alman daha mantıklı olur. Ama internetten alışverişte de bir sıkıntı yaşamadım ikeada...

Kizlar iki cocugumdada omuza takilan cantalardan aldim
Bu kez sirt cantasi alicam.cok daha rahat oluyor kullanimi gordugum kadariyla.diger turlu cantayimi tutucaksn bebegimi zorlaniyor insan aklinizda bulunsun
Ben de sırt çantası aldım normalde de kullanılabilecek şekilde modellerde. Bence de bebekte en rahatı sırt çantası olur

Evde yoğurt mayalıyorum sonra yoğurdun o sarı suyunu içiyorum bol bol.ağrım yok şu anda ona mı bağlamalıyım bilmiyorum.bol yoğurt bol peynir tavsiye ederim canım
Hazır yoğurt tüketmeyin zaten en güzeli ev yapımı valla kaşık kaşık gidiyor

Benimde 3-4 gun agridi ama beni cok fazla etkilemedi. Seninde gecer bikac gun icinde merak etme.
Kizlar iki cocugumdada omuza takilan cantalardan aldim
Bu kez sirt cantasi alicam.cok daha rahat oluyor kullanimi gordugum kadariyla.diger turlu cantayimi tutucaksn bebegimi zorlaniyor insan aklinizda bulunsun
Bende sirt cantasi alacagim, arkadaslarimda hep sirt cantasi tavsiye ediyor ki zaten bana da mantikli geliyor. Ya ilk bir sene kendi cantalarinizi pek kullanamayacagiz diye cok uzuluyorum. Benim en sevdigim aksesuar cantamdir ve zamaninda iyi yatirim yaptim cantalarima bari şık bir sirt cantasi alayim da kendimi oyle tatmin edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…