- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.181
Rabbim sabırlar versin, dayanma gücü versin. Nasıl üzüldüm anlatamam. Allahım bir daha evlat acısı yasatmasin ona ve tüm annelere. Allahım onun kucağıni evlatla doldursun inşallah en kısa zamandaArkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.
Kültür mantarından aslında birşey olmaz güvenilir yerden aldıktan sonra ama tavuk ve mantar her zaman risklidir, ben gebeliğim boyunca yemedim hiç. Önermem yemeni. Bu konuda biraz uzman sayılırım.Kizlar kultur mantari tuketiyor musunuz? Ben birkac defa yedim hamileligim boyunca, ama bikac arkadasim biraz tedirgin etti beni yememem konusundaesimde bugun pazardan mantar almis, firinda kasarli cok severiz yapalim dedi de simdi dusunmeye basladim acaba yesemmi diye
Ahahaa canm benim seni 5-6 ay sonra gormeyi cok isterim :))Benimde 3-4 gun agridi ama beni cok fazla etkilemedi. Seninde gecer bikac gun icinde merak etme.
Bende sirt cantasi alacagim, arkadaslarimda hep sirt cantasi tavsiye ediyor ki zaten bana da mantikli geliyor. Ya ilk bir sene kendi cantalarinizi pek kullanamayacagiz diye cok uzuluyorum. Benim en sevdigim aksesuar cantamdir ve zamaninda iyi yatirim yaptim cantalarimabari şık bir sirt cantasi alayim da kendimi oyle tatmin edeyim
Epidural tam olarak ne oluyor? Pek daha arastirmadimKızlar bişey sorucam ama şu iki tür doğum ile ilgili tartışma çıkmadan
Bugünlerde aklımda hep epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz ocak annelerinde doguranlar var memnunlar ama insanın aklına çeşit türlü kuşku geliyor ya belim tutmazsa falan eşim de sıcak bakmıyor siz düşünüyor musunuz bu tarz
Gitmedim ama doktorumu aradım canım.dinlenmemi devamı olursa gelmemi söyledi.bende dinleniyorum.kanama şeklinde olsaydı duramaz giderdim ama ufak lekelenme şeklinde olduğu için biraz daha bekleyim dedim.insallah birşey olmazDoktora gitmişsindir herhalde? Bence riske atma doktora baktır, belki ilaca başlaman gerekiyor olabilir.
Haklisin riske girmeye gerek yok, en iyisi yememekKültür mantarından aslında birşey olmaz güvenilir yerden aldıktan sonra ama tavuk ve mantar her zaman risklidir, ben gebeliğim boyunca yemedim hiç. Önermem yemeni. Bu konuda biraz uzman sayılırım.
Aaayy neden oyle dedin kiAhahaa canm benim seni 5-6 ay sonra gormeyi cok isterim :))
Vallah ben yiyorum bi sorunda olmadi ne olabilir ki?Kültür mantarından aslında birşey olmaz güvenilir yerden aldıktan sonra ama tavuk ve mantar her zaman risklidir, ben gebeliğim boyunca yemedim hiç. Önermem yemeni. Bu konuda biraz uzman sayılırım.
Esim cok istiyor alalim ben ama bebegi sallamaya alistirmak istemiyom insallah uysal bi bebek olurda bana bundan aldirtmazKizlar ya ev tipi ana kucagi icin tavsiyeleriniz var mi? Bebek odasi ust katta, oturma odam alt katta olacagindan ben birtane almak istiyorum oturma odama. Hem sallanain, hem konforlu olaun hem de katlanip tasinabilsin anneme yada arkadasima felan giderken diyorum. İnternette biraz arastirdim bikac model begendim. Kullanan varsa tavsiye almak isterim.
Tavuk ve mantar en çok gıda zehirlenmesi sebeplerinden. Gebelikte riske girmeye gerek yok bence. Tavuk zaten malum çok hormonlu olmasından dolayı da risk. Ben kendi adıma yemiyorum. Kayıp değil. Bol bol kırmızı et balık yiyorum.Vallah ben yiyorum bi sorunda olmadi ne olabilir ki?
Ben aksam sütyeni cikarinca ucunda biseler kurumus gibi oluyor süt degildir heralde diye düsünüyom :/ gecen bide o kabuklari temizleyim derken hafif kanadi anlamadim yaniKizlar ya benim gogus uclarim simdiden yara olmus kizimda 3 gun emzirememistim cok fenaydi.ama simdi bu kadar erken bide emzirmeden olmasi normalmi bide benden surekli beyaz sivi gelio sut deildir diye dusunuorum yoksa sutmudur ki
English home dan yastık yorgan alıcam ben, çalışanlar şubat sonunda indirim olur dedi, bekliyorum ben de. Şubat sonu Mart başı gibi bahar indirimleri başlar sanırım.Kızlar sağda solda indirim vs. Görürsek haberleşelim mi ? 14 subattan sonra herhalde daha çok indirim olur. Beklemedeyim
English home dan yastık yorgan alıcam ben, şubat sonunda indirim olur dedi, bekliyorum ben de. Şubat sonu Mart başı gibi bahar indirimleri başlar sanırım.
Ya ben salllamaktan ziyade koltuklarda yatmasin yavrucak, rahat etsin diye istiyorum. Ama insallah uysal bebisler olurlarda salllanmaya ihtiyac duymazlarEsim cok istiyor alalim ben ama bebegi sallamaya alistirmak istemiyom insallah uysal bi bebek olurda bana bundan aldirtmaz
Ben gorunce haber vermeye calisiyorum, bence de haberleselim. Biz yarin biraz bebis alisverisinyapmak icin cikip dolasicaz, yine haber ederim gozume carpan indirimlerdeKızlar sağda solda indirim vs. Görürsek haberleşelim mi ? 14 subattan sonra herhalde daha çok indirim olur. Beklemedeyim
Bende de bazen kurumus birseyler oluyor sanki ama bence sutle alakali degil, deri dokuntusundiye dusunuyorum. Catlak vs. Yok cok sukur, zaten birseyde surmuyorum arada nemlendiriyorum ucuna dokunmadanBen aksam sütyeni cikarinca ucunda biseler kurumus gibi oluyor süt degildir heralde diye düsünüyom :/ gecen bide o kabuklari temizleyim derken hafif kanadi anlamadim yani
Benim doktorum asla sezeryan yapmıyor. kadın ağlıyor sezryana al diye yalvarıyor hayır sen dayanıklısın sen yaparsın herşeyin çok iyi diye motive edip normal doğumu gerçekleştiriyor. benim çevrem de 4-5 kişi benim doktorumda normal doğum yaptı. yalvarsanda yakarsanda sezeryana almıyor keyfi olarak. ben napacam yaaaaaaa
ben sezeryandan tirsiyom ondan normal dogumu cok istiyom eger sezeryandan kacis olmazsada full narkoz istiycem belden igneden cok korkuyomevet aslında iyi birşey. geçende gittim doğum yaptıran kişinin yanına. eşimin yengesi yani.
Diyor yalvardım yakardım beni sezeryana alın diye koridorlardan koştum peşimden geldi olmaz diye. diyor. sen yaparsın . herşeyin iyi tüm değerler güzel sen müsaitsin normal doğuma diyip zar zor normal doğurtmuş kadını. iyiki normal oldu . başı çıktı sonra yağ gibi kaydı diyo. Herkese böyleymiş. Bende korkuyorum aslında bana da böyle yapacak herşeyim normal giderse . mümkünatı yok sezeryan yapmıyor keyfi diyorlar. ayy tırstım ya şimdi
tavugu güvendigimiz bir kasaptan aliyoruz.. zaten mantar ve tavugu ayda bir yiyorum cokta tüketmem.. ettende tiksinmisimTavuk ve mantar en çok gıda zehirlenmesi sebeplerinden. Gebelikte riske girmeye gerek yok bence. Tavuk zaten malum çok hormonlu olmasından dolayı da risk. Ben kendi adıma yemiyorum. Kayıp değil. Bol bol kırmızı et balık yiyorum.
Ben hastaneye nevresim takimi goturmeye gerek gormedim ama goturecek olanlar var. Emin degilim... Havlu gotururum de bornoz goturmem ya bosa kalabalikİnternet sitesinde baya indirim var ama ekstra yapacaklar demek ki. English home da madame coco gibi oldu. Sürekli indirim varmış gibi içerisi pazar yeri gibi :) buradakiler öyle. Nevresim alıyorum bende ordan. Birde hastane odası için ekstra nevresim takımı vs. Alacak mısınız ?
Havlu bornoz vs. Onları koyu renk almak gerekiyormuş hastane için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?