- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.201
benimkide iki gündür hic böyle bet bir hareket etmedi korktum. Az önce yine basladi icim rahatladi sende rahat ol bazen özellikle bekledigin zaman sanki masustan hareket etmiyor gibilerKızlar bebeğim bügün hiç hareket etmiyor dün gecede kötü rüya gördüm. Normalde sabahtan başlardı hareket etmeye ama ufak bi hareket bile yok
Ben hastaneye nevresim takimi goturmeye gerek gormedim ama goturecek olanlar var. Emin degilim... Havlu gotururum de bornoz goturmem ya bosa kalabalikrenk olarakta ekstra almam, evdeki koyu renkli plaj havlumu gotururum zaten sorun olursa da atarim yani bir plaj havlusu nedir ki
İnşallahDualarınız o içtenliği beni çok mutlu etti kardeşlerm Allah razı olsn hepinizden. Benimde dualarım sizinle. İnşş inşş zamanı geldiğinde Rabbim tekrar nasip etsn rahat bi hamilelik gecireym bi sıkıntı çıkmadan zamanın da kucağıma alayım. Acım biraz olsn hafiflesn. Evladımın varlığıyla tekrar hayat bulayım inşallah Allah büyük ondan geldik geri ona gideceğiz. Kızımla oğlumda orda beklesnler babasıyla beni inşallah kardeşleriyle buluşalım hep bir
Amiiinnn inşallah canimmm herşey gönlünce olsun hayirlisylaDualarınız o içtenliği beni çok mutlu etti kardeşlerm Allah razı olsn hepinizden. Benimde dualarım sizinle. İnşş inşş zamanı geldiğinde Rabbim tekrar nasip etsn rahat bi hamilelik gecireym bi sıkıntı çıkmadan zamanın da kucağıma alayım. Acım biraz olsn hafiflesn. Evladımın varlığıyla tekrar hayat bulayım inşallah Allah büyük ondan geldik geri ona gideceğiz. Kızımla oğlumda orda beklesnler babasıyla beni inşallah kardeşleriyle buluşalım hep bir
canm ben hafta içi çalışıyorum şirkette kahvaltımı yapıyorum ufaktan.öğle yemeğimide yiyorum. dışarıdan geliyor yemek hergün 4-5 çeşit sebzesinden etine kadar oluyor onlardan yiyorum. saat 3-4 gibi meyvemi yiyorum odamda fındığımı cevizimi elmamı filan. saat 6da çıkış zaten evdede akşam yemeğimi yiyip gece birşey yemiyorum . yine aynı şekilde meyve yiyorum akşam 9 -10 da.çalışan anneler günlük beslenmenize dikkat edebiliyormusunuz.ben genelde karbonitrat ağırlıklı besleniyorum.yeterince besin alamıyorum diye üzülüyorum
Benim en son 1,50 civarıydı. 25mg kullanıyorum. Senin kaça düştü?Tshı için ilac kullananlar 25 haftalarda en son nasıldı degerleriniz benim baya düştü ama suan ilaç dozum aynı devam ediyorum
canm ben hafta içi çalışıyorum şirkette kahvaltımı yapıyorum ufaktan.öğle yemeğimide yiyorum. dışarıdan geliyor yemek hergün 4-5 çeşit sebzesinden etine kadar oluyor onlardan yiyorum. saat 3-4 gibi meyvemi yiyorum odamda fındığımı cevizimi elmamı filan. saat 6da çıkış zaten evdede akşam yemeğimi yiyip gece birşey yemiyorum . yine aynı şekilde meyve yiyorum akşam 9 -10 da.
arada tabiki kaçamak yapıyorum çikolata gofret filan ama nadir.
Basta yükseldi 25mg i 1,5 a cıkardık öle devam ettim önce 2,5 sonra 1,8 e düştü aynı dozda devam ediyorum bakalım bu ay nasıl cıkıcakBenim en son 1,50 civarıydı. 25mg kullanıyorum. Senin kaça düştü?
1,8 o kadar dip değil. Benim 0,98 olmuştu bir ara, ben de o zaman 25mg lıktan 1,5 içiyordum. Kendi kendime 1 tane içmeye başladım 1,5 a çıktı. 25mg 1 tane devam ediyorum şimdi doktor kontrolünde. 1,5 a sabitlendi. O civarlar normal. Çok aşırı düşmüş gibi düşünme.Basta yükseldi 25mg i 1,5 a cıkardık öle devam ettim önce 2,5 sonra 1,8 e düştü aynı dozda devam ediyorum bakalım bu ay nasıl cıkıcak
Bim A 101 gibi yerlerde tazedir herhalde daha bugün almayı düşünüyordumBen kültür mantarına güveniyorum taze olursa bi sıkıntı olmaz çünki mantar protein yönünden cok zengin , bence yenmeli bebek içinde. Tavugu da et balık kurumundan alıyoruz diğer tavuklar gibi değil oranınki ya da üretimi kendi yapan kasaplar var oralardanda doğal tavuk bulunabilir yumurtayıda köy yumurtası alıyorum pazardan.
İş yerine evden kahvaltı getiriyorum saklama kabıma koyuyorum. zeytin peynir domates helva. bazen rica ediyorum haftada 2 gün suda yumurta kaynattırıyorum çay ocağında görevli arkadaşıma . detaylı kahvaltı yapmıyorum . ama yeterli oluyor sonuçda hiç yapmamaktansa.ben mesela bugun soğuktan çıkamadım.döner yedim.sabah tost yemiştim.kuruyemiş bende yiyorum.ama herzaman düzenli yemek yiyemiyorum.akşamları zaten karnın okadar şiş sert oluyokı çok az yiyebiliyorum.
canım kahvaltıda ne yiyebiliyorsun iş yerinde
Yarım ekmek arası peynir domates yiyorum genelde en sevdiğimİş yerine evden kahvaltı getiriyorum saklama kabıma koyuyorum. zeytin peynir domates helva. bazen rica ediyorum haftada 2 gün suda yumurta kaynattırıyorum çay ocağında görevli arkadaşıma . detaylı kahvaltı yapmıyorum . ama yeterli oluyor sonuçda hiç yapmamaktansa.
Evet olabilir, konsepte uygun birseyler dusunulebilir. English homeden tek renk carsaf takimi alinabilir mesela.Ne bilim böyle oda konseptiyle uyumlu bi renk belki alınabilir diye düşündüm bende.
Biz de koy yumurtasini pazardan alıyoruz, tavuk almiyorum hic. Bazen gittigim yerlerde oluyor oyle bi tadimlik yiyorum. Mantarida hep pazardan aliriz kultur mantari, ama ne bilim ya bi tedirgin etti beni arkadasim o yuzden yemesem dedim bendeBen kültür mantarına güveniyorum taze olursa bi sıkıntı olmaz çünki mantar protein yönünden cok zengin , bence yenmeli bebek içinde. Tavugu da et balık kurumundan alıyoruz diğer tavuklar gibi değil oranınki ya da üretimi kendi yapan kasaplar var oralardanda doğal tavuk bulunabilir yumurtayıda köy yumurtası alıyorum pazardan.
Onu bende cok severimde cok kilo aldim diye ekmekten uzak duruyorumYarım ekmek arası peynir domates yiyorum genelde en sevdiğim
Ama doymuyorum ekmeksiz sadece kahvaltıda yiyiyorum normalde öğlen akşam yemiyorumOnu bende cok severimde cok kilo aldim diye ekmekten uzak duruyorumsimdi koca bir saatanyaptim peynirli zeytinli cevizli ekmek yok ekmek yok
Arastır hamilelikte kültür mantarını bişey yok olumsuz. Ben hayitta bugun mantar sote pişiricem üzeri kaşarlı. Bu arada ben de beyaz peynir ekmek arası donatesli cok seviyorum .Evet olabilir, konsepte uygun birseyler dusunulebilir. English homeden tek renk carsaf takimi alinabilir mesela.
Biz de koy yumurtasini pazardan alıyoruz, tavuk almiyorum hic. Bazen gittigim yerlerde oluyor oyle bi tadimlik yiyorum. Mantarida hep pazardan aliriz kultur mantari, ama ne bilim ya bi tedirgin etti beni arkadasim o yuzden yemesem dedim bendemantari da severim ama ne bilim
Yarım ekmek arası peynir domates yiyorum genelde en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?