2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
çalışan anneler günlük beslenmenize dikkat edebiliyormusunuz.ben genelde karbonitrat ağırlıklı besleniyorum.yeterince besin alamıyorum diye üzülüyorum
is yerinde kahvalti veriliyor, bende evden yumurta hasliyip getiriyorum. Oglen yemeginde de herseyden az az almaya calisiyorum. Saat 3 de is yerinin meyve saati var. Ben cekmecemi kuruyemis ile doldurdum. Zaten 4 bayan yanyana oturuyoruz surekli birseyler yiyoruz :)

Bende sadece sabah yiyiyorum işte gün boyu bi daha da ekmek yemiyorum aynı yere cıkıyor doysam yemicem de doymuyorum yediğim halde sabah 9 da yiyiyorum saat öğlen 1 de yemeğe kadar karnım acıkıyor ki

oh ne güzel sizin ortamınız ve işyerinin imkanları çok iyiymiş.meyva saati falan
ben öğle yemeğini yemek için binadan çıkıp 5 dakika falan yuruyorum.hava soğuksa sıkıntı işte.sabahda işe yetişemiyorum.o yüzden tostla falan ıdare edıyorum.bazen yanımda getırıyorum.zeytın peynır.oda zayıf kalıyo gibi geliyor.çekmece tahin pekmez falan koyucam.bu mevsimde domates salatalık yemek ıstemıyorum.

M morpapatyam Bende çalışan biri olarak sabah 9 da ya ekmek arası domates peynir yiyiyorum ya da poğaça simit, öğleye kadar kraker kuru meyve falan öğlen yemekte de faydalı şeyleri yemeğe calısıyorum bi gün sebze bi gün et-tavuk gibi, öğleden sonra portakal elma falan. Arada çikolata tmm gün bitti

Anguskusu Canımm Allah sabırlar versin, okuyunca çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp, yeniden hamile kalırsın, sağlıklı bir hamilelikle, sağlıklı uzun ömürlü bebişlerin olur.
Hiç bir zaman umudunu kaybetme, Allah a sığın cnmm.

ben öğle yemeğinde ne çıkarsa onu yiyorum.bu arada hep et çıkıyo.şükür Allah olmayanlarada versin ama sebze hiç yemiyom nerdeyse.

akşamlarıda yemek yapınca kendim yiyemiyorum.miğdem bulanıyor.gece yarısına doğru meyva kuruyemiş

BILMIYOrdum cnm ıyı kı soyledn gunde bır taneden fazla soda ıcmeyeyım ozaman haklısın nazlıyız her skntımızda ınternete basvuyuoruz kafamıza takıorz

is yeri e-5 kenarinda cikip yiyebilecegimiz bir yer olmadigi icin Allah dan yemekhanesi var. Bu unonun yada halk ekmeklerin dilimli ekmekleri var. Bayatlamiyor 3 4 gun guzelce muhafaza edince onlardan koysan is yerine birseyler atistirabilirdin canim.

Evde yoğurt mayalıyorum sonra yoğurdun o sarı suyunu içiyorum bol bol.ağrım yok şu anda ona mı bağlamalıyım bilmiyorum.bol yoğurt bol peynir tavsiye ederim canım
sağol cnm yogurt soda muz uclusu bu kramp ve agrıların cozumu :))) yogurdun suyu da hıc sevmem ayyyy bu bebis bizleri neleri mecbur ediyor :):)

Canım Allah rahmet eylesin dualarımız hep birbirimizle olsun Rabbim tekrar anneliği hayırlısıyla zamanı gelince yaşamayı nasip etsin sana en kısa sürede inşallah imtihanın bununla sınırlı kalsın Allah yardımcın olsun sana ve eşine bu zor günlerinde.

Düşünüyorum da işte ceviz ye beyin gelişir balık ye hafızası güçlenir onu ye bu gelişir acaba annelerimiz ananelerimiz bu kadar dengeli mi beslendi cocukları sağlıklı doğması için. Ne buldularsa onu yediler, illaki etkiler ama fazla abartmamak gerekiyor gibi geliyor mesela ben hergün ceviz badem falan yemiyorum. İçim almıyo bi süre sonra. Diğerleri içinde geçerli hangi birini yiyeyim hepsi bir şeye yarıyor bende insanım diyorum bazen, bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı...

BILMIYOrdum cnm ıyı kı soyledn gunde bır taneden fazla soda ıcmeyeyım ozaman haklısın nazlıyız her skntımızda ınternete basvuyuoruz kafamıza takıorz
Sade sodanın hiçbir zararı yok ben hamileliğinde günde 5 soda içer arkadaşı biliyorum sıcaktan bunalıyor içiyordu. Sade olması önemli tabi

eskiden herşey doğaldı ennelerimiz bahçelerden tarlalardan yada organik yerlerden yemek yerlerdi yada alışveriş yaparlardı köylerde olsun şehirde dahi olsan40-50yıl önce hormon denen birşey yoktu.yedikleri herşey bize yarıyordu.
ama artık domates salatalık havuç biber patlican yoğurt süt tavuk yumurta hep sahte zeytinler boyalı ballar reçeller şeker katılıp sulanarak yapılıyor.saymakla bitmez. o nedenle çocuklarımızın gerekli besinini karşılayamıyoruz.ceviz evet beyin gelişimi için çok önemli tazesini bulursan ne mutlu. balık da aynı şekilde. bu nedenlerden dolayı ceviz ye badem ye balık ye deniliyor. herşey organik olsa bunu ye şunu al ye demez kimse zaten herşey yararlı olurdu.

Aynen canım takipteyim gözümün önünde olsun pıtırcığım almaya karar verirsen paylaş bizimle de olur mu

Kızlar dün yazmıştım hastayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye. Doktoruma gittim oğlum iyi ama benim hastalık zatürreye çevirmiş hastaneye aldılar iyi olasıya çıkarmıcaklar. Daha ağır tedavi uygulayacaklarmış. Bebeğe zararı olmaz inşallah. Dua edin bize iyi olalım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…