- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.221
is yerinde kahvalti veriliyor, bende evden yumurta hasliyip getiriyorum. Oglen yemeginde de herseyden az az almaya calisiyorum. Saat 3 de is yerinin meyve saati var. Ben cekmecemi kuruyemis ile doldurdum. Zaten 4 bayan yanyana oturuyoruz surekli birseyler yiyoruz :)çalışan anneler günlük beslenmenize dikkat edebiliyormusunuz.ben genelde karbonitrat ağırlıklı besleniyorum.yeterince besin alamıyorum diye üzülüyorum
Bende sadece sabah yiyiyorum işte gün boyu bi daha da ekmek yemiyorum aynı yere cıkıyorYarım ekmek mi yeme bence o kadar yaa hele her sabahsa böyle tut kendini. ben 3 dilim yiyorum sabah.ince dilimler oluyor ya. öğlen yemeğimdede 1 uc yiyorum akşamda yine 2-3 dilim yesem. zaten günde yarım ekmeği buluyorum. hergün.
oh ne güzel sizin ortamınız ve işyerinin imkanları çok iyiymiş.meyva saati falanis yerinde kahvalti veriliyor, bende evden yumurta hasliyip getiriyorum. Oglen yemeginde de herseyden az az almaya calisiyorum. Saat 3 de is yerinin meyve saati var. Ben cekmecemi kuruyemis ile doldurdum. Zaten 4 bayan yanyana oturuyoruz surekli birseyler yiyoruz :)
kıyamam yaaaaaBende sadece sabah yiyiyorum işte gün boyu bi daha da ekmek yemiyorum aynı yere cıkıyordoysam yemicem de doymuyorum yediğim halde sabah 9 da yiyiyorum saat öğlen 1 de yemeğe kadar karnım acıkıyor ki
Aç kalmak hamileyken en kötüsüymüş ki ben normalde de açlığa hiç tahammül edememkıyamam yaaaaa
bende öyleyim açken ben ben değilim. zaten kimle tartışıyorsam bana diyorlar git bişey ye gelAç kalmak hamileyken en kötüsüymüş ki ben normalde de açlığa hiç tahammül edemem
ben öğle yemeğinde ne çıkarsa onu yiyorum.bu arada hep et çıkıyo.şükür Allah olmayanlarada versin ama sebze hiç yemiyom nerdeyse.M morpapatyam Bende çalışan biri olarak sabah 9 da ya ekmek arası domates peynir yiyiyorum ya da poğaça simit, öğleye kadar kraker kuru meyve falan öğlen yemekte de faydalı şeyleri yemeğe calısıyorum bi gün sebze bi gün et-tavuk gibi, öğleden sonra portakal elma falan. Arada çikolata tmm gün bitti
BILMIYOrdum cnm ıyı kı soyledn gunde bır taneden fazla soda ıcmeyeyım ozaman haklısın nazlıyız her skntımızda ınternete basvuyuoruz kafamıza takıorzCanim 2 soda icmissin ucuncuyu iceyim yazmissin denk geldimde bildigim kadariyla bir tane sade soda ya izin var günlük. O haplari bosami iciyoz biz ya birsuru vitamin kalsiyum magnezyum var guya icinde ama her yanimiz dökülüyo bozuk robota döndük vallaeskiler ne yapiyordu hicbirsey yoktu eskide bizler cok nazliyiz masallah bize :)
is yeri e-5 kenarinda cikip yiyebilecegimiz bir yer olmadigi icin Allah dan yemekhanesi var. Bu unonun yada halk ekmeklerin dilimli ekmekleri var. Bayatlamiyor 3 4 gun guzelce muhafaza edince onlardan koysan is yerine birseyler atistirabilirdin canim.oh ne güzel sizin ortamınız ve işyerinin imkanları çok iyiymiş.meyva saati falan
ben öğle yemeğini yemek için binadan çıkıp 5 dakika falan yuruyorum.hava soğuksa sıkıntı işte.sabahda işe yetişemiyorum.o yüzden tostla falan ıdare edıyorum.bazen yanımda getırıyorum.zeytın peynır.oda zayıf kalıyo gibi geliyor.çekmece tahin pekmez falan koyucam.bu mevsimde domates salatalık yemek ıstemıyorum.
sağol cnm yogurt soda muz uclusu bu kramp ve agrıların cozumu :))) yogurdun suyu da hıc sevmem ayyyy bu bebis bizleri neleri mecbur ediyor :):)Evde yoğurt mayalıyorum sonra yoğurdun o sarı suyunu içiyorum bol bol.ağrım yok şu anda ona mı bağlamalıyım bilmiyorum.bol yoğurt bol peynir tavsiye ederim canım
Canım Allah rahmet eylesin dualarımız hep birbirimizle olsun Rabbim tekrar anneliği hayırlısıyla zamanı gelince yaşamayı nasip etsin sana en kısa sürede inşallah imtihanın bununla sınırlı kalsın Allah yardımcın olsun sana ve eşine bu zor günlerinde.Dualarınız o içtenliği beni çok mutlu etti kardeşlerm Allah razı olsn hepinizden. Benimde dualarım sizinle. İnşş inşş zamanı geldiğinde Rabbim tekrar nasip etsn rahat bi hamilelik gecireym bi sıkıntı çıkmadan zamanın da kucağıma alayım. Acım biraz olsn hafiflesn. Evladımın varlığıyla tekrar hayat bulayım inşallah Allah büyük ondan geldik geri ona gideceğiz. Kızımla oğlumda orda beklesnler babasıyla beni inşallah kardeşleriyle buluşalım hep bir
Düşünüyorum da işte ceviz ye beyin gelişir balık ye hafızası güçlenir onu ye bu gelişir acaba annelerimiz ananelerimiz bu kadar dengeli mi beslendi cocukları sağlıklı doğması için. Ne buldularsa onu yediler, illaki etkiler ama fazla abartmamak gerekiyor gibi geliyor mesela ben hergün ceviz badem falan yemiyorum. İçim almıyo bi süre sonra. Diğerleri içinde geçerli hangi birini yiyeyim hepsi bir şeye yarıyor bende insanım diyorum bazen, bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı...ben öğle yemeğinde ne çıkarsa onu yiyorum.bu arada hep et çıkıyo.şükür Allah olmayanlarada versin ama sebze hiç yemiyom nerdeyse.
akşamlarıda yemek yapınca kendim yiyemiyorum.miğdem bulanıyor.gece yarısına doğru meyva kuruyemiş
Sade sodanın hiçbir zararı yok ben hamileliğinde günde 5 soda içer arkadaşı biliyorum sıcaktan bunalıyor içiyordu. Sade olması önemli tabiBILMIYOrdum cnm ıyı kı soyledn gunde bır taneden fazla soda ıcmeyeyım ozaman haklısın nazlıyız her skntımızda ınternete basvuyuoruz kafamıza takıorz
eskiden herşey doğaldı ennelerimiz bahçelerden tarlalardan yada organik yerlerden yemek yerlerdi yada alışveriş yaparlardı köylerde olsun şehirde dahi olsan40-50yıl önce hormon denen birşey yoktu.yedikleri herşey bize yarıyordu.Düşünüyorum da işte ceviz ye beyin gelişir balık ye hafızası güçlenir onu ye bu gelişir acaba annelerimiz ananelerimiz bu kadar dengeli mi beslendi cocukları sağlıklı doğması için. Ne buldularsa onu yediler, illaki etkiler ama fazla abartmamak gerekiyor gibi geliyor mesela ben hergün ceviz badem falan yemiyorum. İçim almıyo bi süre sonra. Diğerleri içinde geçerli hangi birini yiyeyim hepsi bir şeye yarıyor bende insanım diyorum bazen, bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı...
Aynen canım takipteyim gözümün önünde olsun pıtırcığım almaya karar verirsen paylaş bizimle de olur muKizlar ya ev tipi ana kucagi icin tavsiyeleriniz var mi? Bebek odasi ust katta, oturma odam alt katta olacagindan ben birtane almak istiyorum oturma odama. Hem sallanain, hem konforlu olaun hem de katlanip tasinabilsin anneme yada arkadasima felan giderken diyorum. İnternette biraz arastirdim bikac model begendim. Kullanan varsa tavsiye almak isterim.
Bazen üşeniyorum ama normalde bu kadar dikkat etmediğim için zor geliyor tabiki her şey onlar için de işte... Benimde bi kapasitem var fazlasını almıyor bünyeYapacak birşey yok artık ... son bulmaz hormonlar sebzesinden meyvesine kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?