- 1 Kasım 2013
- 3.179
- 2.707
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.281
Canım şimdi atağa geçtiler demek ki. Önlemini al şimdiden. Ayva çekirdeğine lansinohtan iyi diyorlar. Tam mevsimi yap valla. Ben mayısta bulamam diye buzluğa atıcam accık.Ya benimki bildigin yarilmaya basladi sanki emziriomusum gibi kipkirmizi oldu hassasiet zaten dusta gelen su bile sizlatio niye boyle oldu anlamadim
Canım arkadaşın dediği iosta yok bende tlf değiştirmeden önce kullanıyordum. Hatta yazdım bile adamlara çok şekersiniz neden app store da yoksunuz diyeApple store da bulamadım ben onu. Tam adı ne ki acaba? Ben Alle Hamile kullanıyorum aylardır, hiç öyle duygusal mektuplar filan yok
Canım marketlerden ya da pazardan alıyorum zaten kültür mantarı aynı . Bu arada ben balıgı fırında yapıyorum hep kokmuyor yani çok az kokuyor zaten acarsın camı ya da havalandırmayı çıkar. Bu arada haftada bir defa ton balıgıda yenebilirmiş iki kutu kadar . Fazlası konserve oldugundan sakıncalı olurmuş metal kutu yüzündenArtik ismini koy annesi yoksa ben ona memo dicem
Firinda hangi baliklari pisiriyorsun? Ben tonbalik sevmem o yuzden onu gectimCanım marketlerden ya da pazardan alıyorum zaten kültür mantarı aynı . Bu arada ben balıgı fırında yapıyorum hep kokmuyor yani çok az kokuyor zaten acarsın camı ya da havalandırmayı çıkar. Bu arada haftada bir defa ton balıgıda yenebilirmiş iki kutu kadar . Fazlası konserve oldugundan sakıncalı olurmuş metal kutu yüzünden
Ben simdiden dagilmis hissediyorum zatenCanim simdi moral bozmak istemem ama ilk 3 ay biraz dagiliyor insan :))
Sen aldıklarını paylaşiyorsun ya ben de kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu eksik bu eksik diye soluğu hemen çarşıda aliyorumEşim diyor dur daha 3 ay var
Siz aldikca benimde alasim geliyorSon ay pek kıpırdayamamıştı benim ablam. Son aya kalmadan herşeyi halletmek istiyorum o yüzden. Yoksa benim de bir ton eksiğim var. Bir de gerçekten herşey birden masraflı olur bence. Parça parça almak daha mantıklı. Ben de burada gördükçe coşuyorum bu arada :) Dün mama sandalyesi gördüm burada, bugün aldım mesela :)
Levrek hamsi somon çipura yapıyorum ben . Mutlaka yap dısarda balık hem pahalı oluyor dışarda balık yemekFirinda hangi baliklari pisiriyorsun? Ben tonbalik sevmem o yuzden onu gectimbenim amerikan mutfak, koku olunca heryere yayiliyor ne yazikki ama firinda yapcam balik yaaa kokarsa koksun napim artik yani zaten cok severek yemiyorum ama yavrum icin hersey
Benim hiç acımadı çok şükür geçer inşallah bikaç güne endişe etmeTetenoz aşımın yeri acayip acıyor kızlar sizinki ne zamn geçti 2 gün oldu dokunamıyorum bile sol tarafıma yatamıyorum.
Dün yatağın başından tutunarak yan tarafa dönim dedim. eşim doğum yapıyorm, ıkınıyorm fılan sandı heralde , garibim diyor ; korkma yanındayım burdayım ben burdayım diye kendini bana yöneltti dedim hayatım sakin ol bişey yok kolum çok acıyo tutunarak soluma dönüyorum taşıyamadım kendimi dedim.
Ebebekten ben alışveriş yapıyorum, hiç indirime denk gelmedim. Ama fırsat ürünleri oluyor arada oradan aldıklarım oldu hastane çıkışı bere önlük vs. Ben oda takımı, bebek arabası, yatak odası beşiği, mama sandalyesi, telsiz gibi büyük eksikleri bitirdim. Eczane ürünlerini de yarın bir ara gidip alıcam, zaten eşim eczacı aslında acelesi yok ama olsun gidip kendim istediklerimi seçip odasına yerleştiricem. Son zamanlarda bebek bakım kitapları okuyup dinlenmeyi istiyorum Allah izin verirse... Bir de ne zaman doğacağı belli olmuyor. İnşallah 39-40 ları görürüz...Siz aldikca benimde alasim geliyorhatta simdi esime dedim yarin cikip bebise birseyler bakiyoruz duvar kagidini alip bari onu halledelim. Besik felan bakariz. E-bebek' te indirimler ne zaman baslar acaba? Fikri olan???
Ben de evlendiğimden beri her hafta en az bir kere balık yaparım fırında ve bir kere bile tavada yapmadım şu ana kadar. Fırın gerçekten kolaylık. Önceden levrek, çipura filan da yapıyorduk ama şimdi somondan başka balık yapmıyorum. Çünkü somon gebelikte en güvenlisi.Canım marketlerden ya da pazardan alıyorum zaten kültür mantarı aynı . Bu arada ben balıgı fırında yapıyorum hep kokmuyor yani çok az kokuyor zaten acarsın camı ya da havalandırmayı çıkar. Bu arada haftada bir defa ton balıgıda yenebilirmiş iki kutu kadar . Fazlası konserve oldugundan sakıncalı olurmuş metal kutu yüzünden
Canim sifonyer falansa dikkat et alırken geçen sefer toplatıldi bir çocuğun üzerine devrilince dikkatli al canımCanım ikeadan kargo nasıl geliyo gecikiyo mu bnde bişeyler alıcam ama tereddütlüyüö
Evet canim cok haklisin gidicem 8 inde randevum var o zaman gosteriyim madem cildiyeye.bende kizimda neler cektim aynilarini yasamak istemiorum 3 gun emzirememistim sagma makinesi aldim ama sutumde yoktu 30ml bile gelmioduCanim simdi moral bozmak istemem ama ilk 3 ay biraz dagiliyor insan :))
Bugun yine tum alisveris sitelerini talan ettim basim agridi midem bulandi zibin gormekten.soo be de zibinlar salopetler indirimde suanda bizimkiler yaz bebegi olcakya iyi olur aslinda .sepeti dolduruyorum sonra hoop sepeti bosalt .icime sinmiyo dokunmadan almak bi turku
Cook gecmis olsun canim hic uzulme bisey olmaz yavruna insallah.
Canim bence bi cildiyeye git doguma kadar iyilesmesi gerekir.ikinci dogumda bu gogus uclarindan neler cektigimi bir Allah bilir bi ben.ciddiyim ihmal etme.cocugumu emziremiyordum dr egzama olmus sakin emzirme sagip ver dedi kan gidiyordu sagarken lutfen dr git
Aynen canim yoksa ilk gun bile emziremicem kizimda herseyi denedim olmamisti bitek fito diye bi krem yazdi saglik ocagi o iyi gelmisti bide 3 gun emizrmedim dinlendirdim oyle gecmisti.simdi ben korkutan daha emzirmeden boyleyse emzirsem nolurum.en iyisi bi cildiyeye gitmek.Canım şimdi atağa geçtiler demek ki. Önlemini al şimdiden. Ayva çekirdeğine lansinohtan iyi diyorlar. Tam mevsimi yap valla. Ben mayısta bulamam diye buzluğa atıcam accık.
Canım arkadaşın dediği iosta yok bende tlf değiştirmeden önce kullanıyordum. Hatta yazdım bile adamlara çok şekersiniz neden app store da yoksunuz diye
Canim palamut firinda yapinca cok kokusu olmuo camida acarsan bi saat icinde hic koku kalmio evde bide uzerine maydonoz koyuyolarmis kokuyu aliomus oyle duymustum yada arasimiydi bak simdi emin deilimFirinda hangi baliklari pisiriyorsun? Ben tonbalik sevmem o yuzden onu gectimbenim amerikan mutfak, koku olunca heryere yayiliyor ne yazikki ama firinda yapcam balik yaaa kokarsa koksun napim artik yani zaten cok severek yemiyorum ama yavrum icin hersey
Canim simdi moral bozmak istemem ama ilk 3 ay biraz dagiliyor insan :))
Bugun yine tum alisveris sitelerini talan ettim basim agridi midem bulandi zibin gormekten.soo be de zibinlar salopetler indirimde suanda bizimkiler yaz bebegi olcakya iyi olur aslinda .sepeti dolduruyorum sonra hoop sepeti bosalt .icime sinmiyo dokunmadan almak bi turku
Cook gecmis olsun canim hic uzulme bisey olmaz yavruna insallah.
Canim bence bi cildiyeye git doguma kadar iyilesmesi gerekir.ikinci dogumda bu gogus uclarindan neler cektigimi bir Allah bilir bi ben.ciddiyim ihmal etme.cocugumu emziremiyordum dr egzama olmus sakin emzirme sagip ver dedi kan gidiyordu sagarken lutfen dr git
Canım tahinin üstünde bulunan yağ çok iyi geliyormuş sen bilirsin ama bi dene istersenYa benimki bildigin yarilmaya basladi sanki emziriomusum gibi kipkirmizi oldu hassasiet zaten dusta gelen su bile sizlatio niye boyle oldu anlamadim
Yasadigini bilir insan cok korkuyorum aynisi olursa diye.git canim iyi edersinAynen canim yoksa ilk gun bile emziremicem kizimda herseyi denedim olmamisti bitek fito diye bi krem yazdi saglik ocagi o iyi gelmisti bide 3 gun emizrmedim dinlendirdim oyle gecmisti.simdi ben korkutan daha emzirmeden boyleyse emzirsem nolurum.en iyisi bi cildiyeye gitmek.
Masalllah baya baya bitirmissin sen alisverisi, ben sadece birkac takim kiyafet, ayakkabi, bakim urunu ve battaniye aldim. Eminonune gidicez diye fazla bisey almadim, lohusa takimimi da ordan alirim diyorum. Odasini da yavastan olustururuz da biraz erken diye cokta şeyetmedim ağirdan aliyoruzEbebekten ben alışveriş yapıyorum, hiç indirime denk gelmedim. Ama fırsat ürünleri oluyor arada oradan aldıklarım oldu hastane çıkışı bere önlük vs. Ben oda takımı, bebek arabası, yatak odası beşiği, mama sandalyesi, telsiz gibi büyük eksikleri bitirdim. Eczane ürünlerini de yarın bir ara gidip alıcam, zaten eşim eczacı aslında acelesi yok ama olsun gidip kendim istediklerimi seçip odasına yerleştiricem. Son zamanlarda bebek bakım kitapları okuyup dinlenmeyi istiyorum Allah izin verirse... Bir de ne zaman doğacağı belli olmuyor. İnşallah 39-40 ları görürüz...
Ben bugün ikeadan aldım mama sandalyesini, şu fix heryerde herkeste olanlardan aldım. Bence o iyi ve fiyatı da uygundu.Masalllah baya baya bitirmissin sen alisverisi, ben sadece birkac takim kiyafet, ayakkabi, bakim urunu ve battaniye aldim. Eminonune gidicez diye fazla bisey almadim, lohusa takimimi da ordan alirim diyorum. Odasini da yavastan olustururuz da biraz erken diye cokta şeyetmedim ağirdan aliyoruzya e-bebek guzel hersey var ama ne bilim belki indirimli zamanlari da vardir diye dusundum. Benim yatak odasi besigim hazir, suslu besiklerden varya ahsap ondan. Ona guzel bir giydirme ve cibinlik alicam tüllü ve süslü gezerken mama sandalyeside bakayim. English home de gordum ama cok basit geldi yani sanki devrilir gibi sevemedim. Biraz dolasmak lazim
Canım ben hamileliğin başında tiksindim balıktan halada yiyemiyorumBenim dr um her hafta bir kere taze balık yemeniz daha faydalı dedi zaten tam da mevsimindeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?