2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya benimki bildigin yarilmaya basladi sanki emziriomusum gibi kipkirmizi oldu hassasiet zaten dusta gelen su bile sizlatio niye boyle oldu anlamadim
Canım şimdi atağa geçtiler demek ki. Önlemini al şimdiden. Ayva çekirdeğine lansinohtan iyi diyorlar. Tam mevsimi yap valla. Ben mayısta bulamam diye buzluğa atıcam accık.

Apple store da bulamadım ben onu. Tam adı ne ki acaba? Ben Alle Hamile kullanıyorum aylardır, hiç öyle duygusal mektuplar filan yok
Canım arkadaşın dediği iosta yok bende tlf değiştirmeden önce kullanıyordum. Hatta yazdım bile adamlara çok şekersiniz neden app store da yoksunuz diye

Artik ismini koy annesi yoksa ben ona memo dicem
Canım marketlerden ya da pazardan alıyorum zaten kültür mantarı aynı . Bu arada ben balıgı fırında yapıyorum hep kokmuyor yani çok az kokuyor zaten acarsın camı ya da havalandırmayı çıkar. Bu arada haftada bir defa ton balıgıda yenebilirmiş iki kutu kadar . Fazlası konserve oldugundan sakıncalı olurmuş metal kutu yüzünden

Firinda hangi baliklari pisiriyorsun? Ben tonbalik sevmem o yuzden onu gectim benim amerikan mutfak, koku olunca heryere yayiliyor ne yazikki ama firinda yapcam balik yaaa kokarsa koksun napim artik yani zaten cok severek yemiyorum ama yavrum icin hersey

Canim simdi moral bozmak istemem ama ilk 3 ay biraz dagiliyor insan :))
Ben simdiden dagilmis hissediyorum zaten sisko haimle kendimi begenmiyorum o yuzden eski kokos halimden eser yok6ayda belki 3-5 defa makyaj yapip süslenmisimdir tek yaptigim sabah aksam tirnak bakimi ama cantalarimdan ayrilacak olmak beni uzuyor ilerde bu mesajlari kizima okutayim, bak neler cektim senin icin beni uzersen doverim deyeyim

Sen aldıklarını paylaşiyorsun ya ben de kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu eksik bu eksik diye soluğu hemen çarşıda aliyorumEşim diyor dur daha 3 ay var

Siz aldikca benimde alasim geliyor hatta simdi esime dedim yarin cikip bebise birseyler bakiyoruz duvar kagidini alip bari onu halledelim. Besik felan bakariz. E-bebek' te indirimler ne zaman baslar acaba? Fikri olan???

Levrek hamsi somon çipura yapıyorum ben . Mutlaka yap dısarda balık hem pahalı oluyor dışarda balık yemek

Benim hiç acımadı çok şükür geçer inşallah bikaç güne endişe etme

Siz aldikca benimde alasim geliyor hatta simdi esime dedim yarin cikip bebise birseyler bakiyoruz duvar kagidini alip bari onu halledelim. Besik felan bakariz. E-bebek' te indirimler ne zaman baslar acaba? Fikri olan???
Ebebekten ben alışveriş yapıyorum, hiç indirime denk gelmedim. Ama fırsat ürünleri oluyor arada oradan aldıklarım oldu hastane çıkışı bere önlük vs. Ben oda takımı, bebek arabası, yatak odası beşiği, mama sandalyesi, telsiz gibi büyük eksikleri bitirdim. Eczane ürünlerini de yarın bir ara gidip alıcam, zaten eşim eczacı aslında acelesi yok ama olsun gidip kendim istediklerimi seçip odasına yerleştiricem. Son zamanlarda bebek bakım kitapları okuyup dinlenmeyi istiyorum Allah izin verirse... Bir de ne zaman doğacağı belli olmuyor. İnşallah 39-40 ları görürüz...

Ben de evlendiğimden beri her hafta en az bir kere balık yaparım fırında ve bir kere bile tavada yapmadım şu ana kadar. Fırın gerçekten kolaylık. Önceden levrek, çipura filan da yapıyorduk ama şimdi somondan başka balık yapmıyorum. Çünkü somon gebelikte en güvenlisi.

Evet canim cok haklisin gidicem 8 inde randevum var o zaman gosteriyim madem cildiyeye.bende kizimda neler cektim aynilarini yasamak istemiorum 3 gun emzirememistim sagma makinesi aldim ama sutumde yoktu 30ml bile gelmiodu

kızlar hamileler için elbise istiyorum dış çekime özel,İnstagramda veya sitelerde bildiginiz bi sayfa var mı tesettür

Aynen canim yoksa ilk gun bile emziremicem kizimda herseyi denedim olmamisti bitek fito diye bi krem yazdi saglik ocagi o iyi gelmisti bide 3 gun emizrmedim dinlendirdim oyle gecmisti.simdi ben korkutan daha emzirmeden boyleyse emzirsem nolurum.en iyisi bi cildiyeye gitmek.

Canim palamut firinda yapinca cok kokusu olmuo camida acarsan bi saat icinde hic koku kalmio evde bide uzerine maydonoz koyuyolarmis kokuyu aliomus oyle duymustum yada arasimiydi bak simdi emin deilim

Ben zıbın gibi kıyafetlerini daha çok mothercare ve carters den aldım. Onların kalitesini görünce begenemiyorum bir türlü başka markayı
Bir tek hastane çıkışı takım bulamadım. Carters ve mothercare de var ama az parçalı. Kombin yapmak lazım. Ben takım olsun istiyorum. Güzel bi şey bulursam alıcam ama

Yasadigini bilir insan cok korkuyorum aynisi olursa diye.git canim iyi edersin

Masalllah baya baya bitirmissin sen alisverisi, ben sadece birkac takim kiyafet, ayakkabi, bakim urunu ve battaniye aldim. Eminonune gidicez diye fazla bisey almadim, lohusa takimimi da ordan alirim diyorum. Odasini da yavastan olustururuz da biraz erken diye cokta şeyetmedim ağirdan aliyoruz ya e-bebek guzel hersey var ama ne bilim belki indirimli zamanlari da vardir diye dusundum. Benim yatak odasi besigim hazir, suslu besiklerden varya ahsap ondan. Ona guzel bir giydirme ve cibinlik alicam tüllü ve süslü gezerken mama sandalyeside bakayim. English home de gordum ama cok basit geldi yani sanki devrilir gibi sevemedim. Biraz dolasmak lazim

Ben bugün ikeadan aldım mama sandalyesini, şu fix heryerde herkeste olanlardan aldım. Bence o iyi ve fiyatı da uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…