2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım çok geçmiş olsun sana tez zamanda şifa bebeişine de sağlık ve afiyet diliyorum kontrol altında olman en iyisi benim de griplerim ağır geçtiği için seni çok iyi anlıyorum
Teşekkür ederim Can'ım. Geçsin bir an önce. Hiç birimiz yaşamayalım çok zorlandım kaç gündür.

Kızlar ben göğüs ucu yarası için Doğumdan 2 hafta önce göğüs uçlarına kına yakılırsa yara olmayacağını duymuştum. Araştırın isterseniz. Ben şahsen yakmayı düşünüyorum. Kokusu çocuğu rahatsız edermi diye düşündüm ama 2 haftaya geçiyormuş koku.

Sen böyle yazınca aman Allahım daha ne çok eksiğim var diyorum sanırım alınacaklar listesi yapıp aldiklarima+koymaliyim liste yazmadan olmucak

Evet ben de daha çok bişey almadım beşik ben de tüllü bişey beğendim ama annem ve eşim bikaç ay daha geçsin diyorlar en iyisi önce kıyafet tarzı küçük şeyleri halletmek lohusa kıyafeti var daha bebek mevlidi için henüz erken ama ne giymeyi düşünüyorsunuz şimdi onlar da ikiye ayrıldı sabahlik ve şık elbise tercih edenler

Kızlar steteskopla duyulur bebegin kalp atışları diyorlardı fakat duyulmadı duyulamazmış sonra baktım netten angelsounds doblor mü ne cihazı varmış fazla pahalıda degil direk kalp atışı dinletiyormuş heyecanlandım her dakika dinlerim dedim. Ama kullanan varmı alan flan merak ettim

Ama hamsi tavada güzel olur Karadenizliler kadar olamasam da usulüne uygun mısır unuyla kızartırım çok leziz olur

Keşke zayıf hamile kalsaydik şimdi rahat rahat bol bol yerdik olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz kilolarimizi

Ama onların zamanındaki gıdalar ile şu zamandaki gıdalar aynı kalitede değil şuan ne yiyor isek hepsinde hormon var keşke bu kadar sahte üretici olmasa yahut devlet iyi denetlese

Evet kokmayan domatesten nefret ediyorum içerisi sünger gibi olan patlicandan da hele o ucuz ballar devlet nasıl izin veriyor koku var ama bal 10 lira üretenden de nefret ediyorum yoğurt bugün annem mayaladı getirdi ya market yoğurdu bir kez daha nefret ettim tavuk kaynatirsin da yağ çıkmaz mi köy tavuğunu kaynat tencere üstü mis gibi yağ çocuklarımız artık doğal diye bişey yiyemeyecek özledim cocuklugumda yediğim tadını unutamadigim mis gibi yiyecekler az ama öz

Bu gun dogal sut buldum mutlulugumu anlatamam. Evlat nasil bsyms yahu. Yogurt yiyemeyince cok uzuluyorum . komik oldum iyice
Canim tabiki sana kalmis yada sizlere ama ne kadar kaynatirsaniz kaynatin ki pastorize edilmis sutte bile mikroplar tam ölmüyor ben UHT süt kullaniyorum raf ömrü uzun olanlar varya faydasi ne kadar olur tabiki bilemiyorum ama doktorda dedi nasil cig et yasaksa pastorize edilmemis sutte yasak ayni sekilde. Tabiki sizin karariniz ben ki hayvan hastasiyim kedi köpek bayilirim cocuklar neyse kedi köpekte o derece cok severim ona ragmen komsunun kedisi var gecen camasir yikarken asagida cama geldi kiyamam ama kadina dedim hamileyim malesef alamam iceri yasak kedi sevmem :) anlayis gösterdi oda sesini cikarmadi. Yoksa normalde bunlarin hayvanlari insanlardan daha degerli ilk sirada gelir :)

Kültür mantarından korkma canım yiyebilirsin o zehirli çıkan mantar siz de ne denir bilmiyorum bir çok adı var bizdeki adını da unuttum annem bayılır yemeye korkakorka zehirlenirse diye

Canim doktor bile benim oglanin kalbini doppler la zor buldu burda yabanci sayfadan yorumlari okudum bulmak zor oldugu icin insan stres yapiyor diyorlar korkan cokmus niye kalbi atmiyo diye :)

Aç kalmak hamileyken en kötüsüymüş ki ben normalde de açlığa hiç tahammül edemem
Ben de hamileyken tam bir oburiks oldum diyebilirim önceden o kadar yediklerine dikkat eden ben kilo kontrolü yapan ben eltim bile benden özenip diyete girerken suan günde en az bir ekmek yiyorum artık ben ben değilim

Canim doktor bile benim oglanin kalbini doppler la zor buldu burda yabanci sayfadan yorumlari okudum bulmak zor oldugu icin insan stres yapiyor diyorlar korkan cokmus niye kalbi atmiyo diye :)
Aman kalsın o zaman evham yapmadığım bi o kalmıştı onu da yaparım

benimkide iki gündür hic böyle bet bir hareket etmedi korktum. Az önce yine basladi icim rahatladi sende rahat ol bazen özellikle bekledigin zaman sanki masustan hareket etmiyor gibiler
Bazen masustan yapıyorlar ya da vardiye değiştiriyorlar gündüz bekle bekle tepişme şimdi pıt pıt başladı ne korkuttu beni ama bu akŞam kafamda bir sürü senaryo yazdım eşim yorgun olmasa beni sakinleştirmese soluğu hastanede alacaktım garibim o da tepisiyor mu deyip duruyor araliklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…