- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.261
Daha yeni kizima ikeadan oda yaptim bir haftada gelio canim ama paketlemeleri cok guzel hic zarar gelmio urunlere kargo ucreti yuzde ondu yanlis hatirlamiosamCanım ikeadan kargo nasıl geliyo gecikiyo mu bnde bişeyler alıcam ama tereddütlüyüö
Ay aynı msj lar mı geliyor bana da dedi gece babam beni sevdi diye.bende bana özel sanıyordum.Evet ya şebek çok tatlı babam gece beni sevdi diyo :) bende onda kilo takibi yapıyorum
Benimkide aynen siviyi gecti kabuklanmaya basladi kabuklaninca sari oluo ilk aktiginda beyazBen aksam sütyeni cikarinca ucunda biseler kurumus gibi oluyor süt degildir heralde diye düsünüyom :/ gecen bide o kabuklari temizleyim derken hafif kanadi anlamadim yani
İnşallah canım teşekkür ederimÇokk geçmiş olsun. Hastanede müşade altında olman iyi olur inşallah sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz canım
Teşekkür ederim Can'ım. Sende ihmal etme hastaysan kesin görün doktora ben geçer geçer diye direndim çok ilerlemiş. Sanada geçmiş olsunCanımm çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun, doktor kontrolünde ol da bir sıkıntı olmaz. Güzel düşün. Ben de hastayım, bu havalarda hasta olmayan pek az zaten. Duaların senin ve bebişinle
Apple store da bulamadım ben onu. Tam adı ne ki acaba? Ben Alle Hamile kullanıyorum aylardır, hiç öyle duygusal mektuplar filan yokAy aynı msj lar mı geliyor bana da dedi gece babam beni sevdi diye.bende bana özel sanıyordum.
Gecmis olsun canim allah acil sifalar versinKızlar dün yazmıştım hastayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye. Doktoruma gittim oğlum iyi ama benim hastalık zatürreye çevirmiş hastaneye aldılar iyi olasıya çıkarmıcaklar. Daha ağır tedavi uygulayacaklarmış. Bebeğe zararı olmaz inşallah. Dua edin bize iyi olalım hemen
Canim sanirm her doktor vermio balik yagini benimkide vermemistiOmega 3 balık yağına ne zaman başladın ben 23.haftadayım daha balık yağı vermedi doktor?
Canim simdi moral bozmak istemem ama ilk 3 ay biraz dagiliyor insan :))Haklisin riske girmeye gerek yok, en iyisi yememektavuk bende tüketmiyorum cunku hepsi hormonlu. Neyse 4 ay daha sabrederim mantar icin de
Aaayy neden oyle dedin ki
Bugun yine tum alisveris sitelerini talan ettim basim agridi midem bulandi zibin gormekten.soo be de zibinlar salopetler indirimde suanda bizimkiler yaz bebegi olcakya iyi olur aslinda .sepeti dolduruyorum sonra hoop sepeti bosalt .icime sinmiyo dokunmadan almak bi turkuKızlar sağda solda indirim vs. Görürsek haberleşelim mi ? 14 subattan sonra herhalde daha çok indirim olur. Beklemedeyim
Cook gecmis olsun canim hic uzulme bisey olmaz yavruna insallah.Kızlar dün yazmıştım hastayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye. Doktoruma gittim oğlum iyi ama benim hastalık zatürreye çevirmiş hastaneye aldılar iyi olasıya çıkarmıcaklar. Daha ağır tedavi uygulayacaklarmış. Bebeğe zararı olmaz inşallah. Dua edin bize iyi olalım hemen
Canim bence bi cildiyeye git doguma kadar iyilesmesi gerekir.ikinci dogumda bu gogus uclarindan neler cektigimi bir Allah bilir bi ben.ciddiyim ihmal etme.cocugumu emziremiyordum dr egzama olmus sakin emzirme sagip ver dedi kan gidiyordu sagarken lutfen dr gitYa benimki bildigin yarilmaya basladi sanki emziriomusum gibi kipkirmizi oldu hassasiet zaten dusta gelen su bile sizlatio niye boyle oldu anlamadim
Normal doğumda henüz rahim 3 4 cm açıklığa ulaştığı anda annenin ağrıları hissetmemek için uygulanmasını istediği ve anestezi uzmanının belden yaptığı bir iğne canım özel hastanelerde ekstra bir ücret farkı ile uygulanıyor riskleri de olmakla birlikte çoğu insanın kararsız kaldığı bir yöntemEpidural tam olarak ne oluyor? Pek daha arastirmadim
Canim internetten alışveriş konusunda sana katılıyorum hem çarşıda daha uygun görerek almayi ben de çok seviyorum bayılıyorum ćarşılarda gezmeyeCanim simdi moral bozmak istemem ama ilk 3 ay biraz dagiliyor insan :))
Bugun yine tum alisveris sitelerini talan ettim basim agridi midem bulandi zibin gormekten.soo be de zibinlar salopetler indirimde suanda bizimkiler yaz bebegi olcakya iyi olur aslinda .sepeti dolduruyorum sonra hoop sepeti bosalt .icime sinmiyo dokunmadan almak bi turku
Cook gecmis olsun canim hic uzulme bisey olmaz yavruna insallah.
Canim bence bi cildiyeye git doguma kadar iyilesmesi gerekir.ikinci dogumda bu gogus uclarindan neler cektigimi bir Allah bilir bi ben.ciddiyim ihmal etme.cocugumu emziremiyordum dr egzama olmus sakin emzirme sagip ver dedi kan gidiyordu sagarken lutfen dr git
Benim de sabahtan bir başlardi o kadar hareket eden bebek bugün hiç etmedi annem de zorla yatırdı yat bak hareket etcek inşallah diye H hasretsinan65benimkide iki gündür hic böyle bet bir hareket etmedi korktum. Az önce yine basladi icim rahatladi sende rahat ol bazen özellikle bekledigin zaman sanki masustan hareket etmiyor gibiler
Ya iste internettede oyle seyler denk geliyorki bazen daha uygun oluyo fiyati.ama yok ellemem lazim :)) yanliz disarda yururken karnim cok kasiliyor benim artikCanim internetten alışveriş konusunda sana katılıyorum hem çarşıda daha uygun görerek almayi ben de çok seviyorum bayılıyorum ćarşılarda gezmeye
Sen aldıklarını paylaşiyorsun ya ben de kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu eksik bu eksik diye soluğu hemen çarşıda aliyorumÇok da bekletmeyin artık yahu alın eksikleri haftasonlarında veya internetten. Sonra halimiz kalmayacak alışveriş yapmayaBen mama sandalyesini de aldım az önce ikea dan internetten. Aslında mama sandalyesi erken de yeğenim geliyor arada bari o da kullanmaya başlar hem aradan çıksın diye aldım. Çalışırken arada yeni sekmelerde eksikler itinayla tamamlanır Öneriyorum
Benim de 2 gündür sağ kasığımda batma ve bacagimda kasılma var bildiğin topalliyorum normaldir umarım geçer çarşılar bizi bekler internet piyasasına göre bizim Bursada carsilarda daha uygun yaYa iste internettede oyle seyler denk geliyorki bazen daha uygun oluyo fiyati.ama yok ellemem lazim :)) yanliz disarda yururken karnim cok kasiliyor benim artik
Son ay pek kıpırdayamamıştı benim ablam. Son aya kalmadan herşeyi halletmek istiyorum o yüzden. Yoksa benim de bir ton eksiğim var. Bir de gerçekten herşey birden masraflı olur bence. Parça parça almak daha mantıklı. Ben de burada gördükçe coşuyorum bu arada :) Dün mama sandalyesi gördüm burada, bugün aldım mesela :)Sen aldıklarını paylaşiyorsun ya ben de kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu eksik bu eksik diye soluğu hemen çarşıda aliyorumEşim diyor dur daha 3 ay var
Avm lerde ozellikle mathercare cartersin fiyatlari bana cok afaki geliyor bir iki ay giyinilecek kiyafetler icin o kadar cok para harcamak istemiyorum.bulcaz bakalim hem uygun hem kaliteli biseyler.Benimkide oyle diye diye buyuk esyalari aldi :)) su ince isleride bi halletsem kafam rahatliyacak.gec kalmis gibi hissediyorum kendimi.onumuzdeki ay sonu hazirlarim cantamizi Allah izin verirseSen aldıklarını paylaşiyorsun ya ben de kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu eksik bu eksik diye soluğu hemen çarşıda aliyorumEşim diyor dur daha 3 ay var
Benim dr um her hafta bir kere taze balık yemeniz daha faydalı dedi zaten tam da mevsimindeyiz.Ben de NBL alg yağı diye bişey kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?