2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teşekkür ederim Can'ım. Sende ihmal etme hastaysan kesin görün doktora ben geçer geçer diye direndim çok ilerlemiş. Sanada geçmiş olsun

Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin

Haklisin riske girmeye gerek yok, en iyisi yememek tavuk bende tüketmiyorum cunku hepsi hormonlu. Neyse 4 ay daha sabrederim mantar icin de

Aaayy neden oyle dedin ki
Canim simdi moral bozmak istemem ama ilk 3 ay biraz dagiliyor insan :))
Kızlar sağda solda indirim vs. Görürsek haberleşelim mi ? 14 subattan sonra herhalde daha çok indirim olur. Beklemedeyim
Bugun yine tum alisveris sitelerini talan ettim basim agridi midem bulandi zibin gormekten.soo be de zibinlar salopetler indirimde suanda bizimkiler yaz bebegi olcakya iyi olur aslinda .sepeti dolduruyorum sonra hoop sepeti bosalt .icime sinmiyo dokunmadan almak bi turku
Cook gecmis olsun canim hic uzulme bisey olmaz yavruna insallah.
Ya benimki bildigin yarilmaya basladi sanki emziriomusum gibi kipkirmizi oldu hassasiet zaten dusta gelen su bile sizlatio niye boyle oldu anlamadim
Canim bence bi cildiyeye git doguma kadar iyilesmesi gerekir.ikinci dogumda bu gogus uclarindan neler cektigimi bir Allah bilir bi ben.ciddiyim ihmal etme.cocugumu emziremiyordum dr egzama olmus sakin emzirme sagip ver dedi kan gidiyordu sagarken lutfen dr git

Epidural tam olarak ne oluyor? Pek daha arastirmadim
Normal doğumda henüz rahim 3 4 cm açıklığa ulaştığı anda annenin ağrıları hissetmemek için uygulanmasını istediği ve anestezi uzmanının belden yaptığı bir iğne canım özel hastanelerde ekstra bir ücret farkı ile uygulanıyor riskleri de olmakla birlikte çoğu insanın kararsız kaldığı bir yöntem

Canim internetten alışveriş konusunda sana katılıyorum hem çarşıda daha uygun görerek almayi ben de çok seviyorum bayılıyorum ćarşılarda gezmeye

benimkide iki gündür hic böyle bet bir hareket etmedi korktum. Az önce yine basladi icim rahatladi sende rahat ol bazen özellikle bekledigin zaman sanki masustan hareket etmiyor gibiler
Benim de sabahtan bir başlardi o kadar hareket eden bebek bugün hiç etmedi annem de zorla yatırdı yat bak hareket etcek inşallah diye H hasretsinan65

Canim internetten alışveriş konusunda sana katılıyorum hem çarşıda daha uygun görerek almayi ben de çok seviyorum bayılıyorum ćarşılarda gezmeye
Ya iste internettede oyle seyler denk geliyorki bazen daha uygun oluyo fiyati.ama yok ellemem lazim :)) yanliz disarda yururken karnim cok kasiliyor benim artik

Sen aldıklarını paylaşiyorsun ya ben de kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu eksik bu eksik diye soluğu hemen çarşıda aliyorumEşim diyor dur daha 3 ay var

Ya iste internettede oyle seyler denk geliyorki bazen daha uygun oluyo fiyati.ama yok ellemem lazim :)) yanliz disarda yururken karnim cok kasiliyor benim artik
Benim de 2 gündür sağ kasığımda batma ve bacagimda kasılma var bildiğin topalliyorum normaldir umarım geçer çarşılar bizi bekler internet piyasasına göre bizim Bursada carsilarda daha uygun ya

Sen aldıklarını paylaşiyorsun ya ben de kendimi çok geç kalmış hissediyorum şu eksik bu eksik diye soluğu hemen çarşıda aliyorumEşim diyor dur daha 3 ay var
Son ay pek kıpırdayamamıştı benim ablam. Son aya kalmadan herşeyi halletmek istiyorum o yüzden. Yoksa benim de bir ton eksiğim var. Bir de gerçekten herşey birden masraflı olur bence. Parça parça almak daha mantıklı. Ben de burada gördükçe coşuyorum bu arada :) Dün mama sandalyesi gördüm burada, bugün aldım mesela :)

Avm lerde ozellikle mathercare cartersin fiyatlari bana cok afaki geliyor bir iki ay giyinilecek kiyafetler icin o kadar cok para harcamak istemiyorum.bulcaz bakalim hem uygun hem kaliteli biseyler.Benimkide oyle diye diye buyuk esyalari aldi :)) su ince isleride bi halletsem kafam rahatliyacak.gec kalmis gibi hissediyorum kendimi.onumuzdeki ay sonu hazirlarim cantamizi Allah izin verirse

Bu gun dogal sut buldum mutlulugumu anlatamam. Evlat nasil bsyms yahu. Yogurt yiyemeyince cok uzuluyorum . komik oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…