2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çokk geçmiş olsun. Hastanede müşade altında olman iyi olur inşallah sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz canım

Canımm çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun, doktor kontrolünde ol da bir sıkıntı olmaz. Güzel düşün. Ben de hastayım, bu havalarda hasta olmayan pek az zaten. Duaların senin ve bebişinle

bende unıbaby ıslak pamuk aldım. ama unıbaby sampuan aldım kendımde denedım sevmedım. janss baby sampuan ve bebek yagını aldım kullanıyom sevdım gıbı
Ay Allah iyliğini versin kendisinde denemiş :) hayatta aklıma gelmezdi ya ne fenasın seen bebişin ürünlerini bitirme hele zıbınlarını filan sakın giyme

Evet ya şebek çok tatlı babam gece beni sevdi diyo :) bende onda kilo takibi yapıyorum

Canım senin yorumlarına çok gülüyorum ya
Hep gülsün canım yüzün bende işte fırsat bulamıyorum akşam olsa da gidip baksam kadınlar kulübünde ne olmuş diyorum hatta süre veriyorum kendime şu 3 sayfayı da okuyayım kalkıp şunu yapıcam diyorum bazen okurken uyuyorum bazen eşim zorla elimden alıyo telefonu yeter bu kadar diye seviyoruz yani sizi isimsiz oğluşumun teyzeleri

Ama doymuyorum ekmeksiz sadece kahvaltıda yiyiyorum normalde öğlen akşam yemiyorum açta duramıyorum karnım doymayınca elim ayağım titriyor of
Ben de doymuyorum bir haftadir hep acim heeeeeepppp
Arastır hamilelikte kültür mantarını bişey yok olumsuz. Ben hayitta bugun mantar sote pişiricem üzeri kaşarlı. Bu arada ben de beyaz peynir ekmek arası donatesli cok seviyorum .
Siz nerden aliyorsunuz mantari? Uf yaaaa yesemmi yemesemmi bende firinda kasarli mantar yapacam da yesemmi diyorum bilemiyorumki....
Aç kalmak hamileyken en kötüsüymüş ki ben normalde de açlığa hiç tahammül edemem
Yaaaa benimki galiba canavar, yemekten bir saat sonra acikiyrm karnim
Gurul gurul. Keske cok kilo almis olmasaydim da simdi guzelce yerdim. Neyse ikimciye bunlar hep tecrube olacak
Ben de senin gibi dusunuyorum, hormonsuz urun bulmak zor iste o sebeple hormonsuzlara yuklenmeye calisiyoruz. En dogali da balik ve ceviz ve ev yogurdu. Ama baligida evde pisiremiyrn cok kokuyor firinda yapsam da kokar diye pisirmiyorum. Offffff
Aynen canım takipteyim gözümün önünde olsun pıtırcığım almaya karar verirsen paylaş bizimle de olur mu
Muhtemelen alacagim canim, aldigim zaman paylasirim mutlaka
Cok gecmis olsun canim, Hemencik iyiles evine dön insalllah. Bebisine bisicik olmaz doktorlar ona iyi bakar merak etme

Artik ismini koy annesi yoksa ben ona memo dicem

Artik ismini koy annesi yoksa ben ona memo dicem
Ya bi ablam var benle uğraşacak diye bi gün Abuzer naapıyo diyo öğlen oluyo hıdır naapıyo diyo diğer gün Cavit naapıyo diyo o yüzden istediğini söyleyebilirsin idmanlıyım memo da iyiymiş annecim sevdin mi

Dr.yeni geldim bebegimin bobrekleri daha büyümüş bu dr.bisi yapmicaz doguma kadar sadece takip dedi 15gunde bi gideceğim

Tabiki sevecek, en cok beni sevecek en cok beniiiiiiiiiii saksi degilim ben teyzeyimmmmmmm

Allah yardimcin olsun ve allah sabır versin canım, çok zor bir sınav allah verdi allah aldı diyecek birşey yok, bu acıyı veren Rabbim sabrını da verir inşallah...

Ya benimki bildigin yarilmaya basladi sanki emziriomusum gibi kipkirmizi oldu hassasiet zaten dusta gelen su bile sizlatio niye boyle oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…