- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.241
Çokk geçmiş olsun. Hastanede müşade altında olman iyi olur inşallah sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz canımKızlar dün yazmıştım hastayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye. Doktoruma gittim oğlum iyi ama benim hastalık zatürreye çevirmiş hastaneye aldılar iyi olasıya çıkarmıcaklar. Daha ağır tedavi uygulayacaklarmış. Bebeğe zararı olmaz inşallah. Dua edin bize iyi olalım hemen
Canımm çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun, doktor kontrolünde ol da bir sıkıntı olmaz. Güzel düşün. Ben de hastayım, bu havalarda hasta olmayan pek az zaten. Duaların senin ve bebişinleKızlar dün yazmıştım hastayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye. Doktoruma gittim oğlum iyi ama benim hastalık zatürreye çevirmiş hastaneye aldılar iyi olasıya çıkarmıcaklar. Daha ağır tedavi uygulayacaklarmış. Bebeğe zararı olmaz inşallah. Dua edin bize iyi olalım hemen
Ay Allah iyliğini versin kendisinde denemiş :) hayatta aklıma gelmezdi ya ne fenasın seen bebişin ürünlerini bitirme hele zıbınlarını filan sakın giymebende unıbaby ıslak pamuk aldım. ama unıbaby sampuan aldım kendımde denedım sevmedım. janss baby sampuan ve bebek yagını aldım kullanıyom sevdım gıbı
Canım senin yorumlarına çok gülüyorum yaAy Allah iyliğini versin kendisinde denemiş :) hayatta aklıma gelmezdi ya ne fenasın seen bebişin ürünlerini bitirme hele zıbınlarını filan sakın giyme
Evet ya şebek çok tatlı babam gece beni sevdi diyo :) bende onda kilo takibi yapıyorumKızlar play store den gebelik takibi diye bir uygulama var.
Uygulama profili pembe renk. beyaz renkte bir çift var. ortalarında kalp var.
Bu uygulama yüklü bende yaklaşık 2-3 aydır. her hafta bebeğimden msjlar geliyor . anne baba ben iyiyim büyüyorum şu kadar oldum hasta olma kendine iyi bak. kavuşmaya az kaldı baya mektup yazıyor bana .
bunun yanı sıra haftana göre bilgileri okuyorsun vs.
Sizde indirin şiddetle tavsiye ederim çok eğlenceli ve keyifli.her hafta kızımdan mektup alıyorum .geçende annem bana müzik dinletiyor ben çok mutlu oluyorum baba yazmıştı mektuba. bende gerçekten müzik dinletiyorum . denk geldi. o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Hep gülsün canım yüzün bende işte fırsat bulamıyorum akşam olsa da gidip baksam kadınlar kulübünde ne olmuş diyorum hatta süre veriyorum kendime şu 3 sayfayı da okuyayım kalkıp şunu yapıcam diyorum bazen okurken uyuyorum bazen eşim zorla elimden alıyo telefonu yeter bu kadar diye seviyoruz yani sizi isimsiz oğluşumun teyzeleriCanım senin yorumlarına çok gülüyorum ya
Ben de doymuyorum bir haftadir hep acim heeeeeeppppAma doymuyorum ekmeksiz sadece kahvaltıda yiyiyorum normalde öğlen akşam yemiyorumaçta duramıyorum karnım doymayınca elim ayağım titriyor of
Siz nerden aliyorsunuz mantari? Uf yaaaa yesemmi yemesemmiArastır hamilelikte kültür mantarını bişey yok olumsuz. Ben hayitta bugun mantar sote pişiricem üzeri kaşarlı. Bu arada ben de beyaz peynir ekmek arası donatesli cok seviyorum .
Yaaaa benimki galiba canavar, yemekten bir saat sonra acikiyrm karnimAç kalmak hamileyken en kötüsüymüş ki ben normalde de açlığa hiç tahammül edemem
Ben de senin gibi dusunuyorum, hormonsuz urun bulmak zor iste o sebeple hormonsuzlara yuklenmeye calisiyoruz. En dogali da balik ve ceviz ve ev yogurdu. Ama baligida evde pisiremiyrn cok kokuyor firinda yapsam da kokar diye pisirmiyorum. OffffffDüşünüyorum da işte ceviz ye beyin gelişir balık ye hafızası güçlenir onu ye bu gelişir acaba annelerimiz ananelerimiz bu kadar dengeli mi beslendi cocukları sağlıklı doğması için. Ne buldularsa onu yediler, illaki etkiler ama fazla abartmamak gerekiyor gibi geliyor mesela ben hergün ceviz badem falan yemiyorum. İçim almıyo bi süre sonra. Diğerleri içinde geçerli hangi birini yiyeyim hepsi bir şeye yarıyor bende insanım diyorum bazen, bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı...
Muhtemelen alacagim canim, aldigim zaman paylasirim mutlakaAynen canım takipteyim gözümün önünde olsun pıtırcığım almaya karar verirsen paylaş bizimle de olur mu
Cok gecmis olsun canim, Hemencik iyiles evine dön insalllah. Bebisine bisicik olmaz doktorlar ona iyi bakar merak etmeKızlar dün yazmıştım hastayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye. Doktoruma gittim oğlum iyi ama benim hastalık zatürreye çevirmiş hastaneye aldılar iyi olasıya çıkarmıcaklar. Daha ağır tedavi uygulayacaklarmış. Bebeğe zararı olmaz inşallah. Dua edin bize iyi olalım hemen
Artik ismini koy annesi yoksa ben ona memo dicemHep gülsün canım yüzün bende işte fırsat bulamıyorum akşam olsa da gidip baksam kadınlar kulübünde ne olmuş diyorum hatta süre veriyorum kendime şu 3 sayfayı da okuyayım kalkıp şunu yapıcam diyorum bazen okurken uyuyorum bazen eşim zorla elimden alıyo telefonu yeter bu kadar diye seviyoruz yani sizi isimsiz oğluşumun teyzeleri
Kız senin doktora bi sayfa yorum yaptım yanlış bi yere bastım hepsi gitti zaten en baştan sevmedim o doktoru gitme ona kprku filmi gibi :)aynen oku oku bıtmıoarada yenıye yazıyorum dıger sayfada okumaya devam :))) sızı sevıyorum..... oglen bı olsa da gıtsem doktoraa
Ya bi ablam var benle uğraşacak diye bi gün Abuzer naapıyo diyo öğlen oluyo hıdır naapıyo diyo diğer gün Cavit naapıyo diyo o yüzden istediğini söyleyebilirsin idmanlıyımArtik ismini koy annesi yoksa ben ona memo dicem
Tabiki sevecek, en cok beni sevecek en cok beniiiiiiiiiiiYa bi ablam var benle uğraşacak diye bi gün Abuzer naapıyo diyo öğlen oluyo hıdır naapıyo diyo diğer gün Cavit naapıyo diyo o yüzden istediğini söyleyebilirsin idmanlıyımmemo da iyiymiş annecim sevdin mi
Geçmiş olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Dr.yeni geldim bebegimin bobrekleri daha büyümüş bu dr.bisi yapmicaz doguma kadar sadece takip dedi 15gunde bi gideceğim
Allah yardimcin olsun ve allah sabır versin canım, çok zor bir sınav allah verdi allah aldı diyecek birşey yok, bu acıyı veren Rabbim sabrını da verir inşallah...Selamün aleyküm hepinzde sağoln. Bitik hal deyim. İçim yanıyo kalbim ağrıyo. Çok zor çoook daha nisan da oğlumu 20haftalık oğlumu kaybettim onuda verdim toprağa. Şimdide kızımı 1hafta içinde dün doğdu dün öldü. Kalp krizi geçirmş. Büyük bi heyecanla geldn evladmı meleğimi bal kızımı görcem diye o sancılarmla geldim. Ve onlar bana cansız bedenini verdiler bayıldım gittim zaten dünyam yıkıldı 2.evladımıda kaybettim ne anlamı kalıyor ki yaşamanın. 2melek verdim abisinin yanına gitti kızımda. Halada hastanedeym enfeksiyon kapmşım aklım kızımda evde deli gibi dolnıyodm. Geri baştan açtılar Sıktılar bağırttılar hem evlatlarım acısı hem bedenim yanıyodu. Gögüslerm akıyo öyle süt doldu damarlar. Ben nasıl toparlıycm kızlar evdeki sütlerim kısmet olmadı evladma neler içtm yedm süt olsn diye. Piskolojm iyice bozuldu uyku yok sıcrıyorm öyle geceleri. Şu hastaneden de kurtulan bidaha önünden geçmk istemiyorum boğazm düğüm düğüm nolur bana dua edin yine yeniden evlat nasip ettirsn Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında gelsin evimize götüreyim kucağım boş kalmasn bnde anne olayım. En çok istediğim şey şuan bebek sesleri geliyo kulağıma sağır olmak istiyorum. Odalarn hepsinde bebek bnm kucağım boş içim yanıyo çok kötüyüm dua edin nolur. Ben hepiniz için ettm ediyorm da benim yaşadığmı yaşamayn siz kaldırması çok güç gerçekten kolay doğmlarnız olsn hayırlı sağlıklı evlatlarınz olsn.
Omega 3 balık yağına ne zaman başladın ben 23.haftadayım daha balık yağı vermedi doktor?Kızlar, bazıları folik asit kullanıyormuş hala. Aranızda kullanan var mı? Benim içtiğim ilaçlar osteozinc, vinalacimmunitum ve omega3 balık yağı
O konuda ben cok sansliyim 24 saat suni sanci verdiler ama ben hicbisey hissetmedim sonunda sezeryan oldum.Ne olacağını bilemeyiz ki boşa sancı çekmek de çok zor
Ya benimki bildigin yarilmaya basladi sanki emziriomusum gibi kipkirmizi oldu hassasiet zaten dusta gelen su bile sizlatio niye boyle oldu anlamadimCanım o sıvı gelmesi 8. Haftadan beri var bende, ilk başlarda kıyafetim ıslanıyordu gece büyük ölçüde. Şimdi azaldı ama yere eğildiğimde falan yine geliyo. Göğüs hassasiyetim de hiç geçmedi som zamanlarda dediğin gibi ucu çatlamaya başladı lansinoh sürüyorum. Kurusun diye açık bırakıyorum. Ama krem aldı baya gerginliğini.
O doktorları değişelim mi:) benimki de normal yapıyo ama çok pimpirikli hemen dönebiliyormuş sezaryen. Ayrıca hiç korkup gerilme biliyor musun; çünkü o bebişler bi şekilde çıkacak ordan. Bende normali çok istiyorum rabbim nasip ederse.
Annesi bi yerlerini dayamış senin paşa kaburgaya
Evet canim elimi ayagimi kafasimi poposumu tahmin edebiliosunılerleyen gunlerde kendın bılırsın dıyorlar tecrubelı anneler gercekten bılınır mı oyle
Tam 24 te yaptirdim canimcanım kaçıncı hafta yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?