2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım çok geçmiş olsun sana tez zamanda şifa bebeişine de sağlık ve afiyet diliyorum kontrol altında olman en iyisi benim de griplerim ağır geçtiği için seni çok iyi anlıyorum
Teşekkür ederim Can'ım. Sende ihmal etme hastaysan kesin görün doktora ben geçer geçer diye direndim çok ilerlemiş. Sanada geçmiş olsun

Bende balık yemezdim ama memo için yiyorum teyzesi :) doktorum haftada bir ye diyo yoksa balık hapı içmem gerekecek onu da yutmak işkence zaten kanı sulandırıyormuş ben balığı evde yapmam maksimum palamut somon filan hazırlayıp fırına gönderiyoruz pişip geliyo hamsiyi de ablam yapıyo bu arada evde pişirenlere bir tavsiye defne yaprağı balığın kokusunu çok iyi alıyor mutlaka çeşni olarak ekleyin tepsiye

Vay tebriks canım gönül rahatlığıyla tüket.yaknız iyice Kaynatıver.ve iyice süz
Bu gun dogal sut buldum mutlulugumu anlatamam. Evlat nasil bsyms yahu. Yogurt yiyemeyince cok uzuluyorum . komik oldum iyice

Memoşumamiyi bak annesi, baligini eksik koma yegenimin bende elifim icin yiyorum haftada bir kere, dur bakim evde pisirmeyi deneyecegim defne de eklerim teyzesi

Suzme yogurt olsun diyemi canm. Cok sulanmiyr aslinda kavanozlarda yapiyorum.
Hayır sütü aldıktan sonra süzüyoruz ya kaynatmadan önce onu dedim.sulanması çok daha iyi.ben sarı suyunu içiyorum çoook faydalı

Benimkide aynen siviyi gecti kabuklanmaya basladi kabuklaninca sari oluo ilk aktiginda beyaz
Aktigini hic görmedim dedigin gibi kabuklaninca sari
ay yok canim ben almayim o zaman zaten belden yapilan o igneden korkuyom

Tesekkür ederim ya içim rahatladı 1,5 içiyorum hala cok düşer mi diye tedirgin olmustum

Kızlar merhaba;

Hamilelik döneminde maneviyat açısından neler yapıyorsunuz?

Bebeğinize daha faydalı olmak için mesela? sürekli okuduğunuz dua süre ya da başka yaptıklarınız var mı?

Ben evde yapmiyorum balik sonrasini temizliyemem vallah. Esim disarda pisirtip getiriyor oh mis :)

Vallahi ben daha azcık alışveriş yaptım siz paylaştıkça kendimi çok geç kalmış hissediyorum koşturakoştura çarşıya gidesim var eşime diyorum bu pazar hemen gidelim

Ben evde yapmiyorum balik sonrasini temizliyemem vallah. Esim disarda pisirtip getiriyor oh mis :)
Biz de balığın her çeşidi mevcut deniz baligindan tutun göl balığına kadar eşimin hobisi tutamasa halden alir derin dondurucuya alır saklar ama gelin görün ki sürekli balık pişiren ben hamilelikte 1 2 kez anca yedik ama kokuyor diyenler için Güveçte fırına alabalık verebilirsiniz içerisine tereyağı sivribiber ve domates fırından çıkmasına yakın tercihe göre kaşar peyniri koyup leziz sofralarınızı susleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…