2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar merhaba gögüsümden sarı bi sıvı geldi berakla sarı arası,Sıktıkça geldi katı degil su gibi sizce bu nedir sizdede oldumu süt mü geliyor şimdiden daha erken degilmi
Bende 8. Haftadan beri var hatta o zamanlar geceleri kıyafetim büyük ölçüde ıslanırdı. Ama sakın sıkma, meme ucunu uyarmak kasılmalara da sebep oluyor.

Bende 12

Ama hala zayıf gibi hissediyorum kendimi
Tabi boy iyi olunca zayif hissetmen normal, ben 10 kilo aldim 1.66 boyum ve 75 kiloyum. Kendimi baya baya sisko hissedyorum ama elimde degil aliverdim vallla almaya da devam ay amaaaaan yavrucum saglikli olsunda ben diyete aliskinim veririm dogumdan sonra

Ayy canim benim degil valla

Evet kalp damara gitmem gerektigini ama herhangi bir tedavi yapmayacaklarini hamilelilte normal bir durum oldugunu soyledi

30 kilo aldimm

Kizlar akliniza meyve dusurdum hakkinizi helal.edin dusunemedim ozur dilerim
Vallahi o meyve zaten hep aklımdaydı zaten hiç kötü hissetme kendini arkadaşım

Oyy biraz dikkat et diyeceğim ama ben dikkat etmeme, sağlıklı beslenmeme rağmen hızlı bir şekilde alıyorum. Anlamadım valla...

İlk zamanlar çok kötüydüm. Midem çok ağrıyordu. Kimse de yoktu yanımda annem yurtdısındaydı. Öyle olunca sürekli yedim yattım yedim yattım.
İlk zamanlarda çok kilo aldım. Şimdi daha yavaş alıyorum. Artık yapacak bi şey yok Doğum sonrası veririz umarım.

Bide yememezlij yapmamak lazım. Çocukta gelişim geriliğine neden oluyor. Ben kıyamıyorum canım bi şey isteyince sanki kızım da istiyormuş gibi oluyorum. Az da olsa yiyorum. Doğumdan sonra emzirirken dikkat edersek güzel kilolar veririz diye ümit ediyorum :)

Bende oyle umuyorum, bazilari emzirirkende aliyormus sut olsun diye yiyorlarmis. Ben sut olsun diye bol su icerim diyorum, birde yuruyus yaparim falan ay ne bilim veririz yaaa O degilde beni goren herkesin fix söylediginsey, koz bebekte herkes cirkinlesir sen nasil vu kadar guzellestin acaba erkek mi diyolar ben kendimincirkin buldukca basklri beni guzel buluyor esim dahil kilodan nefret ettigim icin zayif olsamda cirkin olayim mantalitesi var bende

Evt canım almamız gereken kalorinin altında oluncada bebek olumsuz etkileniyormuş o yüzden yapıcak bişey yok başa gelen cekilir ama bu kadar tartıdaki fark vücudumuz ödem yaptıgından ve protein metabolizmamız değiltiği içinmiş. O yüzden dogum dogumdan sonra cok hızlı gidiyormuş kilolar

Aynen ben de bu tabloyla avunuyorum :) 27. haftanin ortalarindayim ve 9.2 kg almis durumdayim bugun itibariyle. Benim ozellikle 20. haftadan sonra muthis hızlandı kilo almam, su ara biraz daha yavaşladı gibi. Ama kime sorsam son 3 ay cok hızlı kilo alınıyor diyorlar. Bundan da hızlı alırsam ben kac kiloyla doguma gireceğim acaba

Canim ben kizimda toplamda 4 kilo aldim kizimda 3.270 dogdu

Ay canim cok saol, vazelin iyi geldi gibi 2 saat oldu sureli, henuz kasinmadi hic. Acaba vazelinin bir zarari var midir? Sevdim ben bunu yaaa vazelin surucem kasintim gecene kadar
Canim bi zarari yoktur cunku bana dr um onermisti kendide onu kullanmis hatta bana sadece vazelin ve bebek yagi baska hicbisey surme dedi.kullanan herkeste memnunmus arastirdigim kadariyla kizimdada oglumdada onu kullaniorum vucudum catlamaya cok musait olmasina ragmen cok az hafif catlakla kurtarmistim ilk dogumda bundada ins oyle olur.kasintiyi zaten bi vazelin kesti bende yoksa feci kasiniodum.sanada ise yaramasina sevindim canim

Ben önceleri hep diyetle yaşayan biriydim eşim de kendine çevirdi beni urfa kebap şerbetli tatlılar bazen inanamıyorum kendime bu kadar kilo almama sebep sensin deyip kızıyorum doğumdan sonra sakin yapma destek olcaksin kilolar gidicek inşallah diyorum suan aynaya bakıyorum biraz toparlak olmaya başlamışım ama artık hamile olduğumuz belli oluyor

4 kilo mu Allah Allah neden ki doktor normal bişey miymiş ne dedi
Canim dr diyetisyene gonderdi dedigi hersryi yaptim ama alamadim dr da cocuk gayet iyi sknti yapma bunye meselesidir daha ne istiosun dedi.ben cok uzuluodum ama cok sukur yavrumda cok saglikli dogdu ve masallaah allaha bin sukur bir bucuk yasinda daha bir kez bile hasta olmadi.

Ben de suratim çok şişer cirkinlesirim diye çok korkuyorum

Doktor onerdiyse harika, bende kullanacagim hala gayet rahatim ve kasinmiyorum yuppppiiiii
Ay evet birbirimize de burdan destek oluruz, ben iseyince guzel diyet yapabiliyorum. Zaten vucudum genelde 60-61 kiloya aliskin ama dogum oncesi karadeniz turunda 20 gun iyi yemis ve kilo almistim ve istemedigim kiloyla hamile kalmistim. Neyse yaaaa veririrz biz kilolalarimizi, saglikli olalim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…