- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.481
Acaba ben yanlismi okudum burda.agiz ve dis hekimi sonucta.bakalim emzik tutacakmi ikiside emmedi cocuklariminCanim damakli emzikler aksine bebeğin damak yapısını bozuyor dr um öyle söylemişti aventin emzigini tavsiye etmisti ben öyle kullandim Emreye şimdi Tunaya da onu aldım.Ayrıca bebegin tutmasi daha kolay oluyor bütün emzikleri denemis bir anne olarak nacizane görüşüm
Ben de aventin herşeyini alacağım cnm biberonundan suluguna kadar oglumda cok memnun kaldim sanirim 2.ye anne olmak kolaymis hiçbirşey arastirmiyorum:):):) gerci bebege gore de değişebilir ama değişirse de Tunanin huysuzlugu derim :):):)Biberonu güzel emzigi de güzeldir diye düşünüyorum dikkate alıcam canım çok sağol
Ayyy o bendede var agzimin icjnde catir cutur edince icim bi tuhaf oluyo.bide bi yaz meyvesi var oyle soylemeyim simdi belki birinin cani ister agzima surmemCekirdekli olunca dogrudan yiyemiyorum. hosafin icinde tanelerini yemeye calisiyorum ama cekirdegini cikarip. cins miyim neyim! sen yiyebiliyorsan heryerini ye. onun da vardir bir faydasi bosa yaratilmamistir yani:)
Herkes dr olsa da farklı görüşlere sahip olabiliyor bir de ailemizin yarısı dr olunca danışarak büyüttüm oğlumu.Sonucta aileden olunca daha güveniyor insanAcaba ben yanlismi okudum burda.agiz ve dis hekimi sonucta.bakalim emzik tutacakmi ikiside emmedi cocuklarimin
Demene ne gerek kaldi bacım sesinden caktim kofteyi:) ahh ahh olsa da yesek:)Ayyy o bendede var agzimin icjnde catir cutur edince icim bi tuhaf oluyo.bide bi yaz meyvesi var oyle soylemeyim simdi belki birinin cani ister agzima surmem
Uf erik mi yaaaAyyy o bendede var agzimin icjnde catir cutur edince icim bi tuhaf oluyo.bide bi yaz meyvesi var oyle soylemeyim simdi belki birinin cani ister agzima surmem
Damaksız emzikler: anne memesine benzediği için 1 yaşın altındaki çocuklarda daha uygundur. 1 yaş üzerinde kullanılırsa damağa baskı yaparak damak yapısını ve üst ön dişlerin sıralanışını bozabilir.
Aynen dedigim gibi ama bebek damaksiza alisinca digerini almiyor :)
Damaklı emzikler: ise daha yassı ve ucu yukarı kıvrıktır. Damağa tamamen uyum sağladığı için 1 yaşın üzerinde kullanılması daha uygundur.
Bebeğinize ortodontik ya da damaklı emzik kullanmaya baştan şart koşmayın. Siz en iyisi birkaç çeşit alın, hangisini kullanacağına çocuğunuz karar versin.
Ay yeşil erik mi yoksa???Ayyy o bendede var agzimin icjnde catir cutur edince icim bi tuhaf oluyo.bide bi yaz meyvesi var oyle soylemeyim simdi belki birinin cani ister agzima surmem
Benim henuz bacaklarda yok, sadece karnimin yan taraflarinda var kasinti. Damar catlmalari konusunda doktoruna danistin mi?Benimde bacaklarim cok kasiniyor bide damar catlamasi oldu okadar kotuki avuc icini dolduracak kadar buyuk
Benim bir haftadir bu sekilde ya oncesinde cokta kasinmiyordu ama bu aralr yogun bir kasinti var ve elbiselerin uzerinden kasisamda tahris oluyorBenim göbeğimin yanlarından arkalara kadar kaşınıyor amaaan kaşınsin bebişimiz büyüyor ama bazen bi tatlı kaşınıyor deride iz bırakıyorum kaşırken ilk aylar gece uyanirdim otururdum tam 1 saat kaşıdiğimi bilirim şuan şukrediyorum gece kaşinmiyor diye heh dedim ya bu gece başlar artık kaşınmaya
Badem sutu iyi mi acaba, ben de deneyeyimben elbiselerimin üstünden kaşıyorum...
göğüslerim ve karnım aşırı kaşınıyor
2 saat önce kremlendim yine başladı...
eczaneden badem sütü alıp bir de onu deneyeceğim
bazen badem yağı sürüyorum
Ayy aynen o his iste yaa. neyse tek degilmisim:)Ayyy o bendede var agzimin icjnde catir cutur edince icim bi tuhaf oluyo.bide bi yaz meyvesi var oyle soylemeyim simdi belki birinin cani ister agzima surmem
Güle güle kullansın güzel prensesKızlarr ay çok mutluyum minik kızımın bebek arabasını ve park yatağını aldık sonunda :) bebek arabası concord neo + bununla uyumlu oto koltuğu (ana kucağı) aldık, o kadar kaliteli ki henüz karar vermemişlere kesinlikle tavsiye ederim, kalite olarak bebek arabalarında ilk 3te olan bir araba zaten. Hatta bakınırken bunu kullanan anneleri görüp sordum memnun musunuz diye, hiç düşünmeden alın çok memnunuz dediler, sürüşü çok yumuşak ve hiç sarsmıyormuş. Arabanın kendisi sadece biraz ağır ama tutup çekebiliyorsunuz kapalı halde de o yüzden sıkıntı yok. Rengine de bayıldım tam olarak beni ve kızımı yansıtıyor, görür görmez bağlandım :)) park yatak da prego wonderland aldık indirimdeydi ve çok kullanışlı görünüyordu. Ayy bir de cici ayakkabılar aldık ki sormayın, ömür boyu saklayacağım bu minik ayakkabıları
Canim vazelinin etkisi uzun suruyo gunde bir kez vazelin surersen baya nemli kalioYaa kizlar benim göbüşümün yan taraflari acayip kasiniyor, jel ya da yag suruyorum iki saat geciyo yine kasiniyo tatli tatli. Zaten vucudum acaaaaaaayip kurudur kışın pul pul dokulur vucudum kuruluktan, bide gerildikce kuruluktan kasiniyor iyice yaaaaa. Su da icmeye calisiyorum napicam bilemedim valllaa iki saatte bir yaglanacak miyimbenzer durumda olan var mi???
Öyle mi, o zaman onu da deneyeyim. Bildigimiz vazelin degil mi?Canim vazelinin etkisi uzun suruyo gunde bir kez vazelin surersen baya nemli kalio
Ben aldim birseyler, bana kaliteli geldi yani sonucta markasi da belli bence memnun kaliriz diye dusunuyorum. %100 pamuk olan urunlerinden aldim ben. Tulumlarinin bazilari %90 pamuk mesela, alirken dikkat et canim.Kızlar chicco kıyafet alan var mı? Kalitesı nasıl? Fiyatlari uygun ama kalitesi nasildir
Markanın tamamının kalitesi aynı olmayabilir ama ben görmeden ebebekten bir hastane çıkışı aldım. 160lardan 80lere inmişti, geldi baktım güzeldi, bir carters kalitesinde değil ama iyiydi bence.Kızlar chicco kıyafet alan var mı? Kalitesı nasıl? Fiyatlari uygun ama kalitesi nasildir
Evet canim bildigimiz vazelin surmesi biraz zor oluyo ama bebeyagiyla yumusatabilirsin biraz.bana bitek vazelin iyi gelio bi dene istersen.Öyle mi, o zaman onu da deneyeyim. Bildigimiz vazelin degil mi?
Ben aldim birseyler, bana kaliteli geldi yani sonucta markasi da belli bence memnun kaliriz diye dusunuyorum. %100 pamuk olan urunlerinden aldim ben. Tulumlarinin bazilari %90 pamuk mesela, alirken dikkat et canim.
Benim ilk çocuğum ama aynen sana katılıyorum. Ablamın bebeğinden biliyorum, kocaman dediği kıyafetler 2-3 haftaya olmuyordu bazen. Ama yine de arada alıyorum yeteri kadar olsun diye. 0-3, 3-6 lardan aldım az az yetecek kadar.Ne yalan söyliyim kıyafete fazla harcadığım paraya acıyorum. Çünkü yeni doğduğunda çok kısa sürelerde giyebiliyor ve çok severek aldığım tulumların çoğunu giyemeden küçüldü. İlk 1 sene çok hızlı büyüyorlar ve çok hediye geliyor. Ben eğitici oyuncaklara, aldığım kitaplara, eğitim setlerine deli paralar harcıyorum ama kıyafette aynı şeyi yapamıyorum. Ama hevesli olmak çok güzel birşey hepinizin kıyafet konusundaki heyacanınızı paylaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?