2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Acaba ben yanlismi okudum burda.agiz ve dis hekimi sonucta.bakalim emzik tutacakmi ikiside emmedi cocuklarimin

Biberonu güzel emzigi de güzeldir diye düşünüyorum dikkate alıcam canım çok sağol
Ben de aventin herşeyini alacağım cnm biberonundan suluguna kadar oglumda cok memnun kaldim sanirim 2.ye anne olmak kolaymis hiçbirşey arastirmiyorum:):):) gerci bebege gore de değişebilir ama değişirse de Tunanin huysuzlugu derim :):):)

Cekirdekli olunca dogrudan yiyemiyorum. hosafin icinde tanelerini yemeye calisiyorum ama cekirdegini cikarip. cins miyim neyim! sen yiyebiliyorsan heryerini ye. onun da vardir bir faydasi bosa yaratilmamistir yani:)
Ayyy o bendede var agzimin icjnde catir cutur edince icim bi tuhaf oluyo.bide bi yaz meyvesi var oyle soylemeyim simdi belki birinin cani ister agzima surmem

Acaba ben yanlismi okudum burda.agiz ve dis hekimi sonucta.bakalim emzik tutacakmi ikiside emmedi cocuklarimin
Herkes dr olsa da farklı görüşlere sahip olabiliyor bir de ailemizin yarısı dr olunca danışarak büyüttüm oğlumu.Sonucta aileden olunca daha güveniyor insan

Damaksız emzikler: anne memesine benzediği için 1 yaşın altındaki çocuklarda daha uygundur. 1 yaş üzerinde kullanılırsa damağa baskı yaparak damak yapısını ve üst ön dişlerin sıralanışını bozabilir.

Damaklı emzikler: ise daha yassı ve ucu yukarı kıvrıktır. Damağa tamamen uyum sağladığı için 1 yaşın üzerinde kullanılması daha uygundur.
Bebeğinize ortodontik ya da damaklı emzik kullanmaya baştan şart koşmayın. Siz en iyisi birkaç çeşit alın, hangisini kullanacağına çocuğunuz karar versin.

Ayyy o bendede var agzimin icjnde catir cutur edince icim bi tuhaf oluyo.bide bi yaz meyvesi var oyle soylemeyim simdi belki birinin cani ister agzima surmem
Ay yeşil erik mi yoksa??? Yeşil erik için aylardır sabırsızlanıyorum bir an önce çıksa da dibine vursam

Benimde bacaklarim cok kasiniyor bide damar catlamasi oldu okadar kotuki avuc icini dolduracak kadar buyuk
Benim henuz bacaklarda yok, sadece karnimin yan taraflarinda var kasinti. Damar catlmalari konusunda doktoruna danistin mi?
Benim bir haftadir bu sekilde ya oncesinde cokta kasinmiyordu ama bu aralr yogun bir kasinti var ve elbiselerin uzerinden kasisamda tahris oluyor
Badem sutu iyi mi acaba, ben de deneyeyim bende badem yagi varvarada ondan da suruyorum ama ne sursem de iki saatlik rahatlik veriyor

Güle güle kullansın güzel prenses Ayy onun cici minik ayakkabılarını sevsinler

Canim vazelinin etkisi uzun suruyo gunde bir kez vazelin surersen baya nemli kalio

Canim vazelinin etkisi uzun suruyo gunde bir kez vazelin surersen baya nemli kalio
Öyle mi, o zaman onu da deneyeyim. Bildigimiz vazelin degil mi?
Kızlar chicco kıyafet alan var mı? Kalitesı nasıl? Fiyatlari uygun ama kalitesi nasildir
Ben aldim birseyler, bana kaliteli geldi yani sonucta markasi da belli bence memnun kaliriz diye dusunuyorum. %100 pamuk olan urunlerinden aldim ben. Tulumlarinin bazilari %90 pamuk mesela, alirken dikkat et canim.

Kızlar chicco kıyafet alan var mı? Kalitesı nasıl? Fiyatlari uygun ama kalitesi nasildir
Markanın tamamının kalitesi aynı olmayabilir ama ben görmeden ebebekten bir hastane çıkışı aldım. 160lardan 80lere inmişti, geldi baktım güzeldi, bir carters kalitesinde değil ama iyiydi bence.

Ben de ilk kizimda aziz bebe idilbaby almistim. Simdi fiyatlari cok geldi gözüme. 160 lira 10 lu takım. Chicco 80 tl falan

Evet canim bildigimiz vazelin surmesi biraz zor oluyo ama bebeyagiyla yumusatabilirsin biraz.bana bitek vazelin iyi gelio bi dene istersen.

Ne yalan söyliyim kıyafete fazla harcadığım paraya acıyorum. Çünkü yeni doğduğunda çok kısa sürelerde giyebiliyor ve çok severek aldığım tulumların çoğunu giyemeden küçüldü. İlk 1 sene çok hızlı büyüyorlar ve çok hediye geliyor. Ben eğitici oyuncaklara, aldığım kitaplara, eğitim setlerine deli paralar harcıyorum ama kıyafette aynı şeyi yapamıyorum. Ama hevesli olmak çok güzel birşey hepinizin kıyafet konusundaki heyacanınızı paylaşıyorum :)

Benim ilk çocuğum ama aynen sana katılıyorum. Ablamın bebeğinden biliyorum, kocaman dediği kıyafetler 2-3 haftaya olmuyordu bazen. Ama yine de arada alıyorum yeteri kadar olsun diye. 0-3, 3-6 lardan aldım az az yetecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…