- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.541
Benim yuzum uzuncanaydi ama hamilelik sonrasi yuvarlak olduBen de suratim çok şişer cirkinlesirim diye çok korkuyorum
Aynen ben de çok kilo alan arkadaşlarıma hayret ediyordum. Şu an kendime karşı çok mahcubumBen hamileliğimden önce cok kilo alanlarla konustugumda içimden onların aşırı ve gereksiz yemek yediğini düşünürdüm o kadar haksızlık etmişim ki hatta kim kardasian a bi sürü laf etmiştim cok pişmanım
Ne erken kalkmışsın öyle ayy o saatlerde rüya görüyorum ben dahaGünaydin kizlaaaar, hala uyuyor musunuzben uyanali yarim saat oldu
Yiyelim güzelleşelim bak şimdi canım pasta çektiBenim yuzum uzuncanaydi ama hamilelik sonrasi yuvarlak olduhic sevmem yuvarlak yuz hatlarini ondan kendimi cirkin buluyorum ama etrafimdakiler bana bu halimi cok yakistirdilar ustelik en yakin arkadaslarim dahil cok guzellestin diyorlar ve ben şoklardayim yinede zayiflik guzelliktir dusturuma siginip bu kilolari vakti gelince verecegim
Evet canim ben dr uma cok guveniorum ve cok seviorum o ne derse yapiorum isinde cok basarili prensipli ve akilli bi kadin.o dediyse dogrudur diorum herseydeDoktor onerdiyse harika, bende kullanacagim hala gayet rahatim ve kasinmiyorum yuppppiiiii
Ay evet birbirimize de burdan destek oluruz, ben iseyince guzel diyet yapabiliyorum. Zaten vucudum genelde 60-61 kiloya aliskin ama dogum oncesi karadeniz turunda 20 gun iyi yemis ve kilo almistim ve istemedigim kiloyla hamile kalmistim. Neyse yaaaa veririrz biz kilolalarimizi, saglikli olalim yeter
Maşallah canım aman olmasın hasta filan inşallahCanim dr diyetisyene gonderdi dedigi hersryi yaptim ama alamadim dr da cocuk gayet iyi sknti yapma bunye meselesidir daha ne istiosun dedi.ben cok uzuluodum ama cok sukur yavrumda cok saglikli dogdu ve masallaah allaha bin sukur bir bucuk yasinda daha bir kez bile hasta olmadi.
Günaydın tatlı anneGünaydın güzel annelerherkese hayırlı mutlu güzel pazarlar yavrularınızla nasılsınız bakalım, hazırlıklar ne alemde
Ben gergün böyle kurulu saat gibi uyaniyorum, bebisimde ben uyaninca basliyo tekmelemeyeNe erken kalkmışsın öyle ayy o saatlerde rüya görüyorum ben dahaGünaydın bakalım inşallah bebişlerimizle birlikte uyudugumuz günlerde gelir yaaa
Ben pek tatli yiyemiyorum, agzimin tasi yok ve tatli yiyince de acimai bir tat oluyor sonrasinda. Ama bende cok acikiyorum yaa napalim demekki vucut istiyorYiyelim güzelleşelim bak şimdi canım pasta çektihep yemek istiyorum ben ya ne olacak bu iştah acaba demir hapı mı yapıyor işkillenmeye başladım
Bende senin doktoruna guvendim suanEvet canim ben dr uma cok guveniorum ve cok seviorum o ne derse yapiorum isinde cok basarili prensipli ve akilli bi kadin.o dediyse dogrudur diorum herseyde
Aynen tatlim bende almayi dusundum ama yorumlari görünce vazgectim cokta ucuz bi alet ama gereksiz tekmeler geliyo sonucta icimiz rahat bosuna evham yapmaya gerek yok zaten herseye korkuyoruzAman kalsın o zaman evham yapmadığım bi o kalmıştı onu da yaparım
12 vitamin 7 mineral var elevitte ama baYa kilo yapiyo bu haplar cunku cok yememe ragmen ki özellikle hapi sabah icince istahim masallah baya bi acik oluyo12. haftam bitince verdi canım.Bana da elevit vermedi oysaki daha çok vitamin var.
Canim yogurdu hazir yemek zorunda degilsin zaten pastörize edilmis sütten yapman gerekiyo dusun onda bile mikrop yuzde yuz ölmüs degil. Muzdada kalsiyum var yada baska sut urunlerinde falan ama sen bilirsin yani ben karismis gibi olmiyim :)Biloyorum kuzu gecen okudum.yazini haklisinda. Süt hazr iciyorum gunluk pastoruze edilms olanlardan. Yogurtta hazr yiyemiyorum hamilelik donemnde tiksndm. Bi yogurt dogal olsun diye ugrasiyrm ins bi skinti olmz. Yoksa kalsyum adna hc bsy yiyemeyck
Güle güle iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim cok güzeller hayirlisiyla gelsin artik bebisler zaman gecsin bende haftaya herseyini tamamlicam insallahKızlarr ay çok mutluyum minik kızımın bebek arabasını ve park yatağını aldık sonunda :) bebek arabası concord neo + bununla uyumlu oto koltuğu (ana kucağı) aldık, o kadar kaliteli ki henüz karar vermemişlere kesinlikle tavsiye ederim, kalite olarak bebek arabalarında ilk 3te olan bir araba zaten. Hatta bakınırken bunu kullanan anneleri görüp sordum memnun musunuz diye, hiç düşünmeden alın çok memnunuz dediler, sürüşü çok yumuşak ve hiç sarsmıyormuş. Arabanın kendisi sadece biraz ağır ama tutup çekebiliyorsunuz kapalı halde de o yüzden sıkıntı yok. Rengine de bayıldım tam olarak beni ve kızımı yansıtıyor, görür görmez bağlandım :)) park yatak da prego wonderland aldık indirimdeydi ve çok kullanışlı görünüyordu. Ayy bir de cici ayakkabılar aldık ki sormayın, ömür boyu saklayacağım bu minik ayakkabıları
Yapıcak bişey yok bende kahvaltıdan sonra bugün üç öğün daha yaptım az az ama acıkıyorum napıyımKızlar akşam okadar yememe rağmen gece midem kazındı kalktım yemek yedim saat 2lerde ne olacak bu halimiz bilmiyorum sürekli yemek düşünür oldumnete giriyorum kafam dagilsin diye her yerde bi nusrettir gidiyo:) onu gorunce kendimi yine bi şeyler yerken buluyorum hiç dikkat edemiyorum
75le hamile kalmıştım 5 kilo almışım bende
Benimde bi ara çok ağridi hatta bir gün her iki tarafta agırdi doktor artarak devam edecek dedi. Özellikle oturduğum zaman cok ağri yapiyor sırt ustu yatinca rahatliyorum biraz. Bir kaç gündür olmadı bende ama şimdide kaburgalarimda sanki karıncalaşma uyuşma gibi birşey başladı. İnşallah geçer seninki de genişleme olduğu icın normalmiş agrıKızlar sol kaburgam agrıyobirilerine daha olmuştu sanki... geçiyor mu yoksa devam edecek mi ?
Dün akşam belim omurgam komple ağrıyordu. Sabah da kaburgam. Ara ara sızlıyor gibi.
Göbek deliğimin 4-5 parmak üstü sol tarafa doğru agrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?