2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Biz eşimle 2 sene önce o Nusret'in etini görüp 1 günlüğüne istanbul'a gitmiştik haftasonu, yedik rahatladık Hamileyken özellikle kapatıyorum görünce, kaldırmaz bünyem

Benm icin su an en buyuk kulfet yemek yemek( bir lokma yesem aninda yanio midem biktm artk. Gunde iki ogunu yarm yarm yiyebiliyrm o da bebegin hatrina

Olur mu bilmediklerimizi ogreniyoruz. Memnun oluyorum hatta kuzu. Bidakine pastorze edilms sutten deneyeym ins olurr :)bizi dusundugun icin tesekkur ederiz teyzesi. :)

Canım ben toplam 17 kilo aldım 1. Hamileliğimde. Doktor hamileliğin basında boy kilo endeksi yaptı 17 kiloya kadar alabilirsin demişti. 63 kilo hamile kalmıştım. Boyum 1.74.

Bu hamileliğimde 17 yi aşacak gibi görünüyorum. İlk 16 hafta kilo almama rağmen.

Aldiklarin hayrli olsunn canmm gepsi birbirindn guzel. Mutlulukla kullanin. Ben o kadar kalin giyiniyorumki. Belli olmasada belli oluyor. Dedgn gibi bi gobus var.
Sinavda bile herkes aciysn gozlerle bakiyordu hahha dile getrenler fln :)) biz kızımla halimizden memnundk gerci. Acayp bi guc veriyo minbakm bana :)
Ben disardn anlaslmiyo saniodm ama insanlarn bakisndan anlasiliyo oldgnu farkettm

Boyumuz ve kilomuz yakınmıs, benim doktorum vucut kitle indeksine göre bi hesaplama yapmadı, zaten cok kilo aldın dikkat et de demiyor ama seninkini baz alabilirim sanırım :)
Benim de boyum 1.72 ve 60 kilo ile hamile kaldım. 16-17 kilo normal o zaman. Simdilik 9.5 kilodayım. Son aylar cok kilo alınıyor diyorlar, o dogru mu peki?

Biz eşimle 2 sene önce o Nusret'in etini görüp 1 günlüğüne istanbul'a gitmiştik haftasonu, yedik rahatladık Hamileyken özellikle kapatıyorum görünce, kaldırmaz bünyem
2 gündür şu instagramda varya bugünnereyegitsek gözümü onla açıyorum ağzımın suları akıyor. Hamileliğimin başında gördüğüm bir fotoğraftan dolayı göğsümün teki şişmişti nefsimle mücadele içindeyim :)

Sonlarda biraz daha hızlı aldım ama şöyle bir durum oluyor bazı hamilelerde doğum belirtisi olarak ishal ve kusma oluyor. Bende ishal olmuştu son dönemde 1 kilo verdim.

Ananas dogumu kolaytirmak için yeniyor diye biliyorum rahmi açıyormus. Sen yine de bi bak istersen

Ohh iyi yapmışsınız valla:) bende düşünmüyor değilim yani eşime gösteriyorum oda gidelim bi gün mutlaka diyo bebisle gideriz artık kısmet olursa:)

Benm icin su an en buyuk kulfet yemek yemek( bir lokma yesem aninda yanio midem biktm artk. Gunde iki ogunu yarm yarm yiyebiliyrm o da bebegin hatrina
Yanma bende de oluyor canım ama açlığa dayanamayıp yiyorum yine,baharatlı şeyler yememeye çalış onlar çok etkiliyo bol su iç birde inşallah gecer canim

Ben onları hamile olduğumu öğrendiğim anda takipten kaldırdım Kendimi bildiğimden

Kizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Bebeğin durumuna göre Eylülde gitmeyi düşünüyoruz. Küçükken tatil daha kolay oluyor ama uçak yolculuğu düşündürüyor. Basınç kulaklarına etki ederse diye. Oğlum 1 yaşında binmişti uçağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…