2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de ilk kizimda aziz bebe idilbaby almistim. Simdi fiyatlari cok geldi gözüme. 160 lira 10 lu takım. Chicco 80 tl falan
Kiyafet icin cok alisveris ettigim bir marka degildi ama kalite ya da fiyat yonunden degil de gorunusu, tasarimi yuzundendi daha cok. Simdi nasil hic bakmadim. Ama 1 yas civari urunlerinden begenip aldigim bir kac atleti ve bodysini saklamistim hic yipranmadi cunku. Simdi ikinci oglumu bekliyorlar

Az alsak bu sefer bebeğin azcık kıyafeti oluyor dolap dolmuyor 3 6 takım zibinla kendimi sonra suçlu hissediyorum sanki bebeğe hiç önem vermiyomusum gibi geliyor 10 takım en az yaparım herhalde ne bileyim gerçekten hemen mi buyuyorlar ilk olduğu için hiç bir fikır yurutemiyorum

Bu hamilelik bizi ne hale getirdi
Ben de doymak bilmemeye baslayanlardanim. artik ne ana ne ara ogunler yetmiyor. Sonrada bir siskinlik bir reflu. Ana ogunlerimi de boldum ben de artik. biraz yiyip 1 saat sonra bir daha yiyorum. Boylece tum gun hep birseyler yemis oluyorum, mutluyum

Kızlar merhaba gögüsümden sarı bi sıvı geldi berakla sarı arası,Sıktıkça geldi katı degil su gibi sizce bu nedir sizdede oldumu süt mü geliyor şimdiden daha erken degilmi

Kızlar merhaba gögüsümden sarı bi sıvı geldi berakla sarı arası,Sıktıkça geldi katı degil su gibi sizce bu nedir sizdede oldumu süt mü geliyor şimdiden daha erken degilmi
Sıkma canım.süt gibi bişeymiş normaldir.ne güzel yaa:))sıkma ama

Sıkma canım.süt gibi bişeymiş normaldir.ne güzel yaa:))sıkma ama
Bende anneme dedim,Annemde sıkma dedi meger sıkınca süt gelirmiş gelmeye başlarmış daha emziremiycemden dolayıda şişer bana agrı yapar zor duruma sokarmış bilmiyordum bende anlamadım sıkıyordum

Daha önce doğum yapmış annelere sesleniyorum. Acaba toplamda kaç kg almıştınız? Ben ilk aylarda hiç almadım diye seviniyordum, ama son haftalarda bir anda almaya başladım, 6-7 kg oldu sanırım. Biraz korktum açıkçası sabah sabah 12-13 le doğuma girmeyi çok istiyorum

Günaydın güzel anneler herkese hayırlı mutlu güzel pazarlar yavrularınızla nasılsınız bakalım, hazırlıklar ne alemde

Günaydın güzel anneler herkese hayırlı mutlu güzel pazarlar yavrularınızla nasılsınız bakalım, hazırlıklar ne alemde
Gunaydin canim. Aminn inss. Sizede. 2 haftadr gecmeyen agrilarm var ama iyiyim:) yollardn daha hazrlga baslayamadk. Yolcuyuz yine kizimla

Ayy canim benim degil valla
Evet kalp damara gitmem gerektigini ama herhangi bir tedavi yapmayacaklarini hamilelilte normal bir durum oldugunu soyledi
30 kilo aldimm

Kizlar akliniza meyve dusurdum hakkinizi helal.edin dusunemedim ozur dilerim

Ayy canim benim degil valla

Evet kalp damara gitmem gerektigini ama herhangi bir tedavi yapmayacaklarini hamilelilte normal bir durum oldugunu soyledi

30 kilo aldimm

Kizlar akliniza meyve dusurdum hakkinizi helal.edin dusunemedim ozur dilerim

Bende 12

Ama hala zayıf gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…