- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.581
Benim şu an ki halim bak canım son aylarda nasıl olurum bilemiyorum artık senin gobek çıkmış biraz sadece bacakların falan inceymis gayet:)Bu benim dogumdan 1 ay onceki fotografimdi kimse 17 kilo aldigima inanmiyordu :)
Bizde 3-4 aylik olduğunda gideriz sanırım hasta falan olur diye de korkuyorum açıkçası erken mi olur bilmiyorum amaKizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
EveeeeetttttKizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Ben 3. Ayinda felan köyünüze giderim, annemler yazin Trabzondalar alir giderim torunlarini vallaKizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Teşekkürler canım, gelsinler minikler sağlıkla inşallah.Güle güle iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim cok güzeller hayirlisiyla gelsin artik bebisler zaman gecsin bende haftaya herseyini tamamlicam insallah
Teşekkürler canımm, onu bebek arabasının içinde gezdirirken hayal ediyorumAldiklarin hayrli olsunn canmm gepsi birbirindn guzel. Mutlulukla kullanin. Ben o kadar kalin giyiniyorumki. Belli olmasada belli oluyor. Dedgn gibi bi gobus var.
Sinavda bile herkes aciysn gozlerle bakiyordu hahha dile getrenler fln :)) biz kızımla halimizden memnundk gerci. Acayp bi guc veriyo minbakm bana :)
Ben disardn anlaslmiyo saniodm ama insanlarn bakisndan anlasiliyo oldgnu farkettm
Kızlar bu meyveyi kolaylıkla bulacağınız için yazıyorum. Ananasmüthiş rahatlattı beni yüzğüm elime giriyo kilo 1 kg eksik çıkıyo.ödem aldı sanırım. Acun sağolsun survivor da Hindistan ceviziyle ananasa denk geldim zaplarken:) sindirim de çok iyi. Hele Hindistan cevizi gebelikte çok şifalıymış.
Tuzlu su istiyorum bu yaz da gidemedik tatil diye ölüyorum resmen deniz kum güneş aman Allahım kendimden geçtimKizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Ben bu yaz kıpırdamam. Zaten Antalya'da yaşıyorum, tatil ayağımda :)Kizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Oyy o gunler gelecek insaallah. Ic karin buyuk olabiliyormus ya oyledr buyuk ihtimal. Benim de sinavlarim iyi gecti sukur. Minnaklar nasipleryle geliyo insaallh. En cok korktgm sinavlardan daha iyi bekliyorm. Sasrdm hatta :)Teşekkürler canımm, onu bebek arabasının içinde gezdirirken hayal ediyorumBenim hala dışardan belli olmuyor sanırım yani ben hamile olduğumu bildiğim için göbeğim var gibi geliyor gerçekten de çıkmaya başladı önceye göre ama dışardaki insanlar mesela bebek kıyafeti falan bakarken hep hediye aldığımı falan düşünüyorlar benim olduğunu düşünmüyorlar :)
ben de atlattım bu arada yüksek lisans sınavlarımı dün, büyük ihtimalle güzel notlar gelecek ve mezun olacağım inşallahbakalım sonuçları bekliyoruz.
Canim benim ben cok pimpirikliyim yoksa karismazdim :) ne olur ne olmaz ki ben sevdigim hicbirseyi yemiyorumOlur mu bilmediklerimizi ogreniyoruz. Memnun oluyorum hatta kuzu. Bidakine pastorze edilms sutten deneyeym ins olurr :)bizi dusundugun icin tesekkur ederiz teyzesi. :)
Doktor onerdiyse harika, bende kullanacagim hala gayet rahatim ve kasinmiyorum yuppppiiiii
Ay evet birbirimize de burdan destek oluruz, ben iseyince guzel diyet yapabiliyorum. Zaten vucudum genelde 60-61 kiloya aliskin ama dogum oncesi karadeniz turunda 20 gun iyi yemis ve kilo almistim ve istemedigim kiloyla hamile kalmistim. Neyse yaaaa veririrz biz kilolalarimizi, saglikli olalim yeter
Kizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Erkek olduğu senin de belli oluyor canım ben enlemesine genisliyorum suan one çok giden gobegim yokBenim şu an ki halim bak canım son aylarda nasıl olurum bilemiyorum artık senin gobek çıkmış biraz sadece bacakların falan inceymis gayet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?