2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu benim dogumdan 1 ay onceki fotografimdi kimse 17 kilo aldigima inanmiyordu :)
Benim şu an ki halim bak canım son aylarda nasıl olurum bilemiyorum artık senin gobek çıkmış biraz sadece bacakların falan inceymis gayet:)

Eklentiler

• 20170129_174724.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar epeydir giremedim . Okuncak cok şey birikmiş anca bitirdim . Sosyl mdyadan da takpleşilmis kacırdıgma üzüldm 3 4 gundur hastayım bende . Bogazlarım feci acıyo burnum kulaklarım tıkalı. Geceleri uykudan defalarca uyanıp lavaboya kosuyorm boğazımı temizlemeye . Doktora gittim hamile oldugum icin hap vermedi sadece burun spreyi verdi 3gece kullan 1doz dedi. Kullandım ama cok fayda etti diyemem. Buarada yarın da Şeker yüklemem var . Dua edin yolunda gitsin insallah

Kizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Ben 3. Ayinda felan köyünüze giderim, annemler yazin Trabzondalar alir giderim torunlarini valla eylul ekim gibi de ufak bi tatil yapariz esimle, yakin biyerlere gideriz sanirim. Antalya da yazlik var ama oraya gitmicem bu yaz biktim ordan. Degisiklik istiyorum ama simdiden planlamayacagim.

Teşekkürler canımm, onu bebek arabasının içinde gezdirirken hayal ediyorum Benim hala dışardan belli olmuyor sanırım yani ben hamile olduğumu bildiğim için göbeğim var gibi geliyor gerçekten de çıkmaya başladı önceye göre ama dışardaki insanlar mesela bebek kıyafeti falan bakarken hep hediye aldığımı falan düşünüyorlar benim olduğunu düşünmüyorlar :)
ben de atlattım bu arada yüksek lisans sınavlarımı dün, büyük ihtimalle güzel notlar gelecek ve mezun olacağım inşallah bakalım sonuçları bekliyoruz.

Ananas neyse de Hindistan cevizini meyve olarak yiyemem o baharat olarak daha iyi :)

Oyy o gunler gelecek insaallah. Ic karin buyuk olabiliyormus ya oyledr buyuk ihtimal. Benim de sinavlarim iyi gecti sukur. Minnaklar nasipleryle geliyo insaallh. En cok korktgm sinavlardan daha iyi bekliyorm. Sasrdm hatta :)

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum kv ye gittik 9 gün onlar uzakta olduğu için size bişey danışmak istiyorum biz annemlerle görüşmüyorduk daha annemle yeni barıştık annem doğumuma gelecek görümcem olacak şahıs sinirlerimi bozdu annen doğuma gelecek mi dedi gelecek dedim annen otelde kalır dedi babam annenle aynı yerde olmak istemez dedi annen otelde kalsın dedi hala sinirden elim ayağım titriyo bana akıl verin eşimin ailesine doğum olacağı zaman haber vermemeyi düşünüyorum

Olur mu bilmediklerimizi ogreniyoruz. Memnun oluyorum hatta kuzu. Bidakine pastorze edilms sutten deneyeym ins olurr :)bizi dusundugun icin tesekkur ederiz teyzesi. :)
Canim benim ben cok pimpirikliyim yoksa karismazdim :) ne olur ne olmaz ki ben sevdigim hicbirseyi yemiyorum canim nasilda iskembe cekiyo anlatamam bebisim icin zaten her an endiseliyim iyimi degilmi tamamen sagliklimi diye o yuzden takiyo insan fazlasiyla en azindan yasak olandam uzak durmak en mantiklisi.

Sırtım koptu koptu sabahtan beri 5 kişinin siparislerini hazırladım ama canım çıktı ve daha da bitmedi inanilmaz yordu beni oyyy :)

Kızlar dün ebebek den bahsettiniz, yazacaktım unuttum. E-bebeğin yapmış olduğu bir kampamya var. Şu an geçerli mi bilmiyorum yarın eşime sordurtucam. Cuzi bir rakama bir paket veriyor.

e-bebek, hoşgeldin bebek paketi

İçerisindekiler: Yeni doğan ıslak mendili, Göğüs pedi, Bebek bezi, Uzun kol zıbın body, Likit emzik ve biberon temizleyici, Sıvı deterjan, çamaşır yumuşatıcı, Bebek temizleme pamuğu, Alt değiştirme örtüsü, Emziren anneler için karışık bitki çayı, Vücut losyonu, Vücüt şampuanı, Bebek yağı, Pişik kremi, Granül bitki çayı hepsi sadece 4.99 TL
Kampanya Koşulları

*Hoş Geldin Bebek Paketi, 7. Ayın üzerinde olan hamile ebeveynlerimiz için hazırlanmıştır. (çok zorunlu değil)
*Hoş Geldin Bebek Paketi’nden yalnızca ebebek üyeleri, her üyeliğe bir kez olmak şartıyla faydalanabilir.
*Bebeveynlerimizin başvurularını tamamlayarak, aldıkları onay kodu ve kimliği ile beraber belirtilen mağazamızı ziyaret ederek teslim alması gerekmektedir.
*Kimliği ve onay kodu unutulan başvurular geçersiz sayılacaktır.
*Onay kodu 1 gün sonra tarafınıza iletilecektir.
*ebebek kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

arkadaşım kullandığın ürünün fotosunu koyarmısın
artık tırnak izlerinden kızarıyor kaşıdığım yerler...

[QUOTE="dery.a, post: 49908809, member: 117684"]Kizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?[/QUOTE]
Güldürdün beni canim nasıl gitcez küçücük bebişle biz bu kış hamile halimle uludağa gittik burnumuzdan geldi yüksek basınca maruz kalmaktan hastanelik oldum kaplıcalara giderdik mikrop kaparim diye oraya da gidemedik olsun bebek 1 yaşına gelene kadar bi yere gitmeme kararı aldık yeter 5 senedir yalnız gezdigimiz bebişimiz gelsin artik

Kizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?

Allah tan bir şey gelmezse, bebeğim ve ben sağlıklı olursam mutlaka tatil düşünüyorum..
yoksa lohusa depresyonuna girerim herhalde..
sürekli ev bebek ev bebek koca yaz nasıl geçer
belki bebişimi denize de sokarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…