2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sen de mi küstün canım annenlerle yeni barıştın gerçekten durumun çok zor hayatta kin tutan insanlarla yaşaması işkence veriyor Allah yardımcınız olsun madem kayınbaban annenlerle bir arada bulunmak istemezmiş tabi ki de kendi bilir gelmesin davet edip etmemen önemli değil torunu olacak kendileri gelmesi gerekir tabi istemiyorlarsa gelmesinler hiç bişey zor değil

Canım onlar gelecekmiş de annemin otelde kalmasını istiyorlarmış ona deli oldum kendileri benim evimde kalacak annem otelde kalacakmış öyle istiyorlar

Tabikii haklisin. Tedbiri alalim biz takdir Allahin insaallah :)

Kızlar belim ağrıyor benim kalkarken koltuktan ya da yataktan , özellikle sağ tarafı belimin bıcak saplanıyor sanki , agırlık merkezi değiştiğinden sanırım.

Canım onlar gelecekmiş de annemin otelde kalmasını istiyorlarmış ona deli oldum kendileri benim evimde kalacak annem otelde kalacakmış öyle istiyorlar
Tabii ki de annen sende kalacak hiç canını sıkma senin evinde kimin kalacağına onlar mi karar verecekmiş çok saçma misafir evden gönderilir mi hiç

Anneler ben guvenli baglanma konusuna herseydenncok onem veriyorum. Yanimda yatsin diye dusundum ama hem yatagnz oyle buyuk degl hemde uykulu olurum zarar veririm diye dusuncelerdeydim. Ama istedgm boyutta besik buldum. Yuksekligi ayarlanip anne yani olarakta kullanilabiliyor :) ikea nin fiyatida uygun geldi bana . alan var mi. Almayanada fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-29-21-13-22.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2017-01-29-21-13-15.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 62
Canım doğuma kadar bunu düşünerek kendini üzme, herşey olacağına varır. O zaman bir gelsin, zaten sen bebek emzireceksin rahat olmak isteyeceksin, evde eş dışında yatılı erkek zor. İnsan o lohusa psikolojiyle kimseye tahammul edemiyor.

Sorma canım ya şimdiden zehir ettiler

Magnezyum kullanıyor musun canım?
Multivitamin ve kan ilacım var canım onun dışında bişey almıyorum . Sürekli agrımıyor zaten sadece ayaga kalkarken hissediyorum. Bu arada sizinde akıntınız var mı beyaz ve kokusuz ama cok yoğun bi şekilde var bende. Son zamanlarda arttı.

Ben çok sık idrar tahlili veriyorum. Beyaz ve kokusuz olduğunda değilde sarı ve kokulu olduğunda enfeksiyon çıkıyor idrarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…