2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben çok sık idrar tahlili veriyorum. Beyaz ve kokusuz olduğunda değilde sarı ve kokulu olduğunda enfeksiyon çıkıyor idrarda.
Enfeksiyon varmış onun için munorol verdi kullandım.bi kaç gün evvel.bi de fitil verdi akıntı için onuda kullandım.

Ben de öncelikle geceleri yanımda yatıracağım canım bunun için park yatak aldım hem diğer odaya geçince yanıma taşıyabilirim oyun yatağı olarak kullanır hem de seyahat edersek yanımızda götürebiliriz diye. 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Onun dışında odasında da daha sonraki evrelerde kullanılmak üzere bir beşiği onu bekliyor olacak zaten, bilmiyorum belki gündüzleri de bu yatağında yatırabilirim değişikliği yadırgamazsa.

Canım sinirlenme önce bi sakin ol sonra kafanda önceliklerini o dönem kimin sana daha faydalı olacağını düşün ve ona göre plan yap kiminle ne yaşadığını bilmiyorum o yüzden kendimce yüzeysel tavsiye veriyorum doğum tarihini beklenenden sonra söyle çok da takılma görümceye bayram günü laf düşer hayat senin karar senin

Kızlar Allah izin verirse bir yaşına girdiginde kolaj yapmak icin simdi siparis verdim.sizde gorun istedim belki dusunen olur :) Eki Görüntüle 1946024
Bende bugün baktım buna netten ama bi zıbına 11 lira pahalı geldi bana nedense cimriliğim tuttu yada toplu olunca mı fazla göründü gözüme bilmiyorum yada sen al bi defa giydir sonra hepimize bi kerelik ödünç ver

Ben bugün oradaydım hiç gözüme ilişmedi böyle bi kampanya başvuruyu nasıl nerden yapıyormuşuz bide herkes için mi geçerliymiş acaba bugün gitmişken arkadaşın oğluna kaydırak aldım nette bakındım yarı fiyatına varmış oysaki beğenmiştim hevesim kaçtı başka şeyler de alırdım çocuğa

Bugun bende ebebege gittim 200 lira uzerine 20 tl hediye kampanyasi vardi degismis olabilir belki canim.yinede bizide haberdar et

Olmaz olasıca bende de var ya bi türlü bitmedi su içiyorum günde iki çamaşır değiştiriyorum ne koku ne yanma bişey de yok ama çıkıyo hep tahlillerimde evim dışında başka lavabo kullanmak istemiyorum bazen de işte yada dışarda tutuyorum ondan oluyordur belki
Enfeksiyon varmış onun için munorol verdi kullandım.bi kaç gün evvel.bi de fitil verdi akıntı için onuda kullandım.

Canım eşim bostancı ebebek e çok yakın çalışıyor, yarın sordurucam buraya da yazarım. Geçen sene çok alan oldu bu paketi bu sene varmı öğreniriz yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…