- 26 Eylül 2016
- 300
- 292
- 103
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.621
Enfeksiyon varmış onun için munorol verdi kullandım.bi kaç gün evvel.bi de fitil verdi akıntı için onuda kullandım.Ben çok sık idrar tahlili veriyorum. Beyaz ve kokusuz olduğunda değilde sarı ve kokulu olduğunda enfeksiyon çıkıyor idrarda.
Vay mikrooop hiç de kıskanmadıkBen bu yaz kıpırdamam. Zaten Antalya'da yaşıyorum, tatil ayağımda :)
Ben de öncelikle geceleri yanımda yatıracağım canım bunun için park yatak aldım hem diğer odaya geçince yanıma taşıyabilirim oyun yatağı olarak kullanır hem de seyahat edersek yanımızda götürebiliriz diye. 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Onun dışında odasında da daha sonraki evrelerde kullanılmak üzere bir beşiği onu bekliyor olacak zaten, bilmiyorum belki gündüzleri de bu yatağında yatırabilirim değişikliği yadırgamazsa.Anneler ben guvenli baglanma konusuna herseydenncok onem veriyorum. Yanimda yatsin diye dusundum ama hem yatagnz oyle buyuk degl hemde uykulu olurum zarar veririm diye dusuncelerdeydim. Ama istedgm boyutta besik buldum. Yuksekligi ayarlanip anne yani olarakta kullanilabiliyor :) ikea nin fiyatida uygun geldi bana . alan var mi. Almayanada fikir olsun
Harikasin sen yaa :))Vay mikrooop hiç de kıskanmadık
Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum kv ye gittik 9 gün onlar uzakta olduğu için size bişey danışmak istiyorum biz annemlerle görüşmüyorduk daha annemle yeni barıştık annem doğumuma gelecek görümcem olacak şahıs sinirlerimi bozdu annen doğuma gelecek mi dedi gelecek dedim annen otelde kalır dedi babam annenle aynı yerde olmak istemez dedi annen otelde kalsın dedi hala sinirden elim ayağım titriyo bana akıl verin eşimin ailesine doğum olacağı zaman haber vermemeyi düşünüyorum
Bende bugün baktım buna netten ama bi zıbına 11 lira pahalı geldi bana nedense cimriliğim tuttu yada toplu olunca mı fazla göründü gözüme bilmiyorum yada sen al bi defa giydir sonra hepimize bi kerelik ödünç verKızlar Allah izin verirse bir yaşına girdiginde kolaj yapmak icin simdi siparis verdim.sizde gorun istedim belki dusunen olur :) Eki Görüntüle 1946024
Sizleri beklerim buyrun gelinVay mikrooop hiç de kıskanmadık
Bunlar çok hoş ya, ben de çok beğeniyorumKızlar Allah izin verirse bir yaşına girdiginde kolaj yapmak icin simdi siparis verdim.sizde gorun istedim belki dusunen olur :) Eki Görüntüle 1946024
Bir yılın sonunda guzel bir hatira olur diye dusunuyorumBunlar çok hoş ya, ben de çok beğeniyorum
Bı an kendi gobusumu gördüm sanki :)Bizde göbüs bu durumda keyifler tikirinda yalnizca geceleri saga sola dönmek zor geliyor Eki Görüntüle 1946017
Kızlar dün ebebek den bahsettiniz, yazacaktım unuttum. E-bebeğin yapmış olduğu bir kampamya var. Şu an geçerli mi bilmiyorum yarın eşime sordurtucam. Cuzi bir rakama bir paket veriyor.
e-bebek, hoşgeldin bebek paketi
İçerisindekiler: Yeni doğan ıslak mendili, Göğüs pedi, Bebek bezi, Uzun kol zıbın body, Likit emzik ve biberon temizleyici, Sıvı deterjan, çamaşır yumuşatıcı, Bebek temizleme pamuğu, Alt değiştirme örtüsü, Emziren anneler için karışık bitki çayı, Vücut losyonu, Vücüt şampuanı, Bebek yağı, Pişik kremi, Granül bitki çayı hepsi sadece 4.99 TL
Kampanya Koşulları
*Hoş Geldin Bebek Paketi, 7. Ayın üzerinde olan hamile ebeveynlerimiz için hazırlanmıştır. (çok zorunlu değil)
*Hoş Geldin Bebek Paketi’nden yalnızca ebebek üyeleri, her üyeliğe bir kez olmak şartıyla faydalanabilir.
*Bebeveynlerimizin başvurularını tamamlayarak, aldıkları onay kodu ve kimliği ile beraber belirtilen mağazamızı ziyaret ederek teslim alması gerekmektedir.
*Kimliği ve onay kodu unutulan başvurular geçersiz sayılacaktır.
*Onay kodu 1 gün sonra tarafınıza iletilecektir.
*ebebek kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Tam tersi su yasak daha da yanmayi artirio kiz meyve bile yakio.midemiYanma bende de oluyor canım ama açlığa dayanamayıp yiyorum yine,baharatlı şeyler yememeye çalış onlar çok etkiliyo bol su iç birde inşallah gecer canim
Bugun bende ebebege gittim 200 lira uzerine 20 tl hediye kampanyasi vardi degismis olabilir belki canim.yinede bizide haberdar etKızlar dün ebebek den bahsettiniz, yazacaktım unuttum. E-bebeğin yapmış olduğu bir kampamya var. Şu an geçerli mi bilmiyorum yarın eşime sordurtucam. Cuzi bir rakama bir paket veriyor.
e-bebek, hoşgeldin bebek paketi
İçerisindekiler: Yeni doğan ıslak mendili, Göğüs pedi, Bebek bezi, Uzun kol zıbın body, Likit emzik ve biberon temizleyici, Sıvı deterjan, çamaşır yumuşatıcı, Bebek temizleme pamuğu, Alt değiştirme örtüsü, Emziren anneler için karışık bitki çayı, Vücut losyonu, Vücüt şampuanı, Bebek yağı, Pişik kremi, Granül bitki çayı hepsi sadece 4.99 TL
Kampanya Koşulları
*Hoş Geldin Bebek Paketi, 7. Ayın üzerinde olan hamile ebeveynlerimiz için hazırlanmıştır. (çok zorunlu değil)
*Hoş Geldin Bebek Paketi’nden yalnızca ebebek üyeleri, her üyeliğe bir kez olmak şartıyla faydalanabilir.
*Bebeveynlerimizin başvurularını tamamlayarak, aldıkları onay kodu ve kimliği ile beraber belirtilen mağazamızı ziyaret ederek teslim alması gerekmektedir.
*Kimliği ve onay kodu unutulan başvurular geçersiz sayılacaktır.
*Onay kodu 1 gün sonra tarafınıza iletilecektir.
*ebebek kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Canimm hic inanma lutfen git gonul rahatligiyla kestir.boyle bir islami kaynak hic gormedim duymadim.ben kesinlikle batil oldugunu dusunuyorumKizlar sacini kesen var mi ya batil inanislar car bilemedim:)
Enfeksiyon varmış onun için munorol verdi kullandım.bi kaç gün evvel.bi de fitil verdi akıntı için onuda kullandım.
Canım eşim bostancı ebebek e çok yakın çalışıyor, yarın sordurucam buraya da yazarım. Geçen sene çok alan oldu bu paketi bu sene varmı öğreniriz yarın.Ben bugün oradaydım hiç gözüme ilişmedi böyle bi kampanya başvuruyu nasıl nerden yapıyormuşuz bide herkes için mi geçerliymiş acaba bugün gitmişken arkadaşın oğluna kaydırak aldım nette bakındım yarı fiyatına varmış oysaki beğenmiştim hevesim kaçtı başka şeyler de alırdım çocuğa
teşekkür ederiz teyzoşHarikasin sen yaa :))
Nihat hatipoglunu izledim simdi esinin saclarinin kisa olmasini istemeyen birisi uydurmus bunu ,hamile annenin sac kesitrmesinin bebegin gelecegiyle omrunun uzunluguyla ilgisi yok dediKizlar sacini kesen var mi ya batil inanislar car bilemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?