2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugun bende ebebege gittim 200 lira uzerine 20 tl hediye kampanyasi vardi degismis olabilir belki canim.yinede bizide haberdar et
Bu paketi sen talep etmeden vermiyorlardı canım, ve belli bir tutarda alışveriş yapman gerekiyor diye bir şartta yoktu. Yarın öğrenince yazıcam buraya.

Gazel2110 ben kestirdim azıcık ucundan katları belirginleştirdim çok da güzel oldu herkesin kendince batıl inançları vardır mesela bende nara dokunmuyorum yavrumun bi yeri lekeli olmasın diye ama ne bileyim ömrü veren rabbimdir ya saça sakala bakmaz ki yinede içine sinmiyosa kesme derim

Haklisn cnm ne bilm bende oyle dusundm ama soraym dedm sizlere

Nihat hatipoglunu izledim simdi esinin saclarinin kisa olmasini istemeyen birisi uydurmus bunu ,hamile annenin sac kesitrmesinin bebegin gelecegiyle omrunun uzunluguyla ilgisi yok dedi
Oh guzel bi kaynaktan alinti olmus:))

Bizde göbüs bu durumda keyifler tikirinda yalnizca geceleri saga sola dönmek zor geliyor Eki Görüntüle 1946017
Oy masallahh bendede göbüs ayni durumda :) kocaman oldu bebisler ne guzel ya sag salim kucagimiza alalim insallah. Bi minnagimiz var 4 yasina girecek ne oldugunu bilmedigi icin basta diyodu hayir o hala bebis yok o senin göbüsün

Evett canm park yatakta cok kullanisli oluyormus. Bizm.omurumuz yollarda geciyor zaten aileler uzakta.. Ana kucagi alicm onun icin hem evde yarari olur hemde gttigmz yerlerde gunduz uyuttugumda va skinti yasamam.diiye dusunuyorm nasip tabi

Canim guzel iste bende yatagini senin gibi odamda cok yer yok diye baya dusunmustum 80x120 aldim benim icin daha rahat olacak odama koycam yanimda yatirma olayini dusundumde ayni sekilde korkuyorum gece koyamam babamiz simdi bile sagolsun genelde bana yanasir bide dönüyo baya ama gunduzleri belki biraz yanimda yatar onun disinda yatagina koymayi dusunuyorum sonucta her a dediginde hemen kucaklayabilirim surekli basinda olacagim icin :)

Ona bende takıntılıyım sadece nara değil, çilek zamanı mesela hep kürdanla yedim. Yanlışlıkla elimi sürsem deli gibi yikıyıp siliyorum.

Saç olayını bende duydum ama ilk hamileliğimde kestirdim.

Kızlar kıyafet konusunda size bi danısayım istedim
Hastane cıkısı aldım 2 takım biri 10'lu biri 5'li olmak üzere. Onun dısında ekstradan 0-3 ay zıbın ve altlar da almıstık ama hepsini toplasan 4-5 alt ve üst eder. Sizler kaçar tane aldınız? Bebekler hemen büyüyorlar diye de okudum, 3-6 ay aldım, 6-9 ay aldım cesit cesit boy boy ama simdi de aklıma takıldı 0-3 ay yetmez mi acaba diye, malum kusuyorlar üstleri kirleniyor hemen :) Bi akıl versenize, siz nasıl yaptınız?

Kızlar belim ağrıyor benim kalkarken koltuktan ya da yataktan , özellikle sağ tarafı belimin bıcak saplanıyor sanki , agırlık merkezi değiştiğinden sanırım.
26.haftanda ağrıdıysa bence şanslısın benimki cinsiyeti bile belli değilken ağrıyordu magnezyum filan veriyor doktor ama bi etkisi yok bence yada ben sevmiyorum içmiyorum çoğu zaman diye vicdanımı mı rahatlatıyorum böyle bilemedim şuan

Ben magnezyum içmesem uyuyamıyacak kadar ağrım oluyor, karnım taş gibi oluyor. Belim çatlıyacak gibi oluyor. Günde 1 den 2 ye çıkarttı doktor, en azından içince katlanabilir durumda.

Ben de çok sık acıkıyorum. Acıktıkça su içiyorum. Kesmezse elimin altında leblebi fındık üzüm vs bulunduruyorum. Bir kaç tane yiyip geçiyorum bazen yanında da meyve. Daha geçmezse dilim kaşar peyniri, yoğurt, süt ya da ayrana geliyor sıra. Hem kalsiyum olsun. Çok yedim diye vicdan yapmıyım diye. O da kesmezse artık tost ya da yemek yiyorum. Bir anda çok yemek rahatsız ettiği için böldüm artık öğünleri. Hamile dostu internet sitesi yapmalılar, keşke şöyle yemek göstermeyen bir filtre türü filan olsa:) Bu arada senin 5 kilo çok değil sanki canım. Bebişte büyüme çağında, sonrasında verebiliyorsan bu kadar dert etme bence

Aventin bende cam olmayanlarını kullandım. Çok pimpirikliyim kırılacak korkusuyla yaşamak sıkıntı. Birde cam olmayanlar hafif olduğu için biberonu tutma reflekleride hızlı gelişiyor gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…