2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende öyle düşündüm canım doğum olacağı zaman çağırmayacağım onları aklı başına gelsin

İlk torun canım kendi kızı var bunu soyleyende kendi kızı zaten canım sinirimden olucem ya
Hiç canını sıkma tatlım senin psikolojini bile düşünmeyen insanlar için sen ne üzeceksin kendini. "Annem bizde kalacak otele git diyemem, gelen misafiri gönderemem çok ayıp bence" de açıkca. Görümcen kendini evin sahibi filan zannetmiş galiba. Annen gelir sizde kalır rahatsız olan varsa o gitsin. Görümcende kendi doğumunda öyle yapsın artık. Gönderebilecek mi acaba annesini otele. Eşin ne diyor bu duruma. O da sana destek çıkar ve sorunsuz atlatırsın inşallah.

Tecrübeli anneler bekleniyorsunuz :)

Kizlar iii geceler sizinle bisey paylasmak istiorum ozellikle oglusu olacaklar belki arastirmamistir.biz oglusumuz dogunca 20 gunluk olmadan sunnet ettiricez cunku 20 gunden oncesinde bebegin organindaki kaslar tam gelismedigi icin aci hissetmiomus ve 48 saat icinde iyilesiomus prima baglamaninda bi zarari yokmus.uzamanlar 2 yasindan once yada 6 yasindan sonra oneriolar.1 yasinda yaptirsak acidikca elini deger diye bide hisleri gelisip aci cekecegi icin biz 10 gunlukken falan yaptirmaya karar verdik insallah.

Onu ben de duydum ya ama doktora sormayı düşünüyorum hele bir doğsun da inşallah. Çok da taze bebekken riskli mi olur diye ikilemdeyim. Zaten dünyaya zar zor adapte olmaya çalışıyorlar o dönem. Bilemedim.

Ben magnezyum içmesem uyuyamıyacak kadar ağrım oluyor, karnım taş gibi oluyor. Belim çatlıyacak gibi oluyor. Günde 1 den 2 ye çıkarttı doktor, en azından içince katlanabilir durumda.
Owwww canım çok feci benim de özellikle akşamları yattığım yerden kalkamıyorum mutlaka biri yardım edecek yoksa felçli gibiyim Allah korusun zaten sevmiyorum mereti sen bide iki tane içiyormuşsun ağrıdan çok ona üzüldüm

Y
Ya bunu ablam da söyledi ama zaten ilk gebeliğin acemisi olucam açıkçası nasıl tutacam nasıl emzirecem hiç bilmiyorum bide bebeğin huyuna suyuna alışmadan kestirirsem bebek neye ağlıyo hiç anlayamam diye o iş bana gelmez dedim bide benim canım tatlıdır sezeryan olursam on gün yerimden kalkamam ben ameliyatlıyım diye ama kendine güvenenler için çok mantıklı bencede

Onu ben de duydum ya ama doktora sormayı düşünüyorum hele bir doğsun da inşallah. Çok da taze bebekken riskli mi olur diye ikilemdeyim. Zaten dünyaya zar zor adapte olmaya çalışıyorlar o dönem. Bilemedim.
Canim bende ayni sekilde yinede sorucam bi arkadasim sormus dr.a enfeksiyon riskide olmuomus cok iyi olur demis.ins gercekten oyledir ve akillari ermeden ve aci cekmeden kurtulurlar 48 saatte iyilesmesi cok iyi bisey cunku.ilerleyen zamanlarda 8 9 gun suruyomus iyilesmesi oda zor bi surec.

Aynen kuzuu bu fikir hosuma gtti zaten yanımızda gibi bsy olacak. Biz bunu koyunca odada kipirdayacak yer kalmayacak ama ne yapalim kuzular icin deger. Bu fikir hosuma gtti :))

Rica ederim :)
Şeker yüklemesi sıkıntılı bir süreç olduğu için doktorum bana bu bilgiyi verdiğinde sizlerle paylaşim dedim çünkü banaşeker cıktıysa sana yükleme yaparlar dediler ama doktorum gerek görmedi çünkü ölçümlerin düzene girdi bebekte gayet iyi deyince rahatladım :)

Benim doktorum da dogunca sunneti onerdi. Göbeği dusene kadar hicbir seyi kalmaz dedi.

B

Bende avent biberonun ppsini alacam kesin kırılır çünkü cam konusunda kendime güvenemiyorum
Bende cam alıcaktım ama hem agır oluyorlar hem de sıcak gelebilir bebeğe o yüzden saglıklı olan plastik kullanılmadan yapılan bpa sız wee baby markasınınkini aldım. Fiyatı baya uygundu

Ocak annelerini takip ediyorum var yaptıranlar hep

Petisko sen bebek arabasi chicco lite way demiştin her yerde farklı fiyat var sen ne kadara ve nereden aldın canım ben de beğendim bakıyorum
Ben chicconun kendi magazasindan aldim canim. Daha once de yazmistim plus olmayan model daha uygun ancak emniyet kemeri ve tentesi farkli. Plus model bence daha guvenilir emniyet kemerine sahip ve tentesi daha uzun. Ben anankucagi ile birlikte set olarak aldim 1150tl ve kislik tulum da icindeydi. Hatta ön barini da hediye aldik. Ayrinayri alacaksan da arabaya ana kucagintakilipntakilmadigininsorman lazim. Ana kucagi takilmayan arabalar daha ucuz cunku.
Kızlar Allah izin verirse bir yaşına girdiginde kolaj yapmak icin simdi siparis verdim.sizde gorun istedim belki dusunen olur :)
Yaaa nerden siparis verdin? Cok begendim.....Eki Görüntüle 1946024

Ben de ayda bir idrar tahlili yapiyorum mutlaka bende de hafifte olsa cikiyor bu meret. Bana da iki poset munurol veriyo doktorum 3 gun ara ile iciyorum. Carsamba randevu gunumuz bakalim tekrar cikacakmi dedigin gibi bende de ne agri ne sizi ne kasinti yok ama tahlilde cikiveriyo meret napsam kurtulamadim

Dün misafirim vardi pek giremedim siteye, bir arkadasimiz kullandigim vazelini sormusta ben evimde olan bunu kullandim. Bende ise yaradi

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…