2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bir sorun var, ben sabah kalkinca, afedersiniz burnumu sunkeduumde kan gelmis oluyor ama sadece sabahlari, bazen aksam da sumkurunce cok az kan oluyor. Ama hic akmadi yani sumkurmesem gormuyorum. Burun kanamasi normal deniyor hamilelikte ama sizde de oluyor mi?

Canım son 2 haftadır aynı durum bende de var 2 kez de burnum kanadı tansiyon problemimde yok ama doktora sordum hamilelikte normal zorlama burnunu sümkürerek dedi

Canim cimcime bebe diye bir site

Canim sezeryanda 3.gun ben her isimi yapiodum cok sukur o yuzden cesaretliyim bu konuda.sadece ben kendi dikislerime bile bakamadim ona nasil bakicam beni biraz kan tutuo ama esim saolsun yardimci olur benim dikislerime bile o pansuman yapmisti.insallah hayirlisiyla olur

Bizde dun konustuk bunu esimle.Allah izin verirse 40 cikinca yaptiralim dedik

Benm aksamlari boyle sabahlari iniyor ama :))) yemegi.guzel.yedgmde anck boyle oluyo. Senn hep mi biyle canm. Bu arada masaallah saglicakla kucagna al insaallah
bizde hep böyle ekmek hamur işi yiyorum yani dikkat etmiyorum pek sanırım o nedenle böyle büyüdük birde iç karnım hiiiç geniş değil bence

Evet cnm bende de var biakç gündür.sümkürünce peçeteye az geliyor .afedersin burnum kanamıyor ama sanki kalıntıymış gibi.

bende de var o :)
Herhangi bir sorun olmuyor denildi kılcal damarlar ince olduğu için birde bu aralar havalar cok soğuk ondan kaynaklıda olabiliyor bazen

Bizde dun konustuk bunu esimle.Allah izin verirse 40 cikinca yaptiralim dedik
Yani aslinda banada esim bir yasindan once yaptiralim demisti daha once ben siddetle karsi cikmistim olurmu ole sey kucucuk cocuk cok acir falan demistim ama biraz arastirma yapinca tum dr larin erken yaptirilmasi gerektigini onerdigini gordum ve bi anda kararimi degistirdim bide akillari erince cok korkuolar cevremden goruorum.gec iyilesmeside cabasi.arkadasimda yaptirdi cok memnun kaldi onunki bir bucuk gunde iyilesmis.emziriken falanda bi sknti olmuomus zaten onune gazli bez koyuyolarmis bide prima olunca hic rahatsiz olmuomus.bi de hic aglamamis bile.

Canım son 2 haftadır aynı durum bende de var 2 kez de burnum kanadı tansiyon problemimde yok ama doktora sordum hamilelikte normal zorlama burnunu sümkürerek dedi

Evet cnm bende de var biakç gündür.sümkürünce peçeteye az geliyor .afedersin burnum kanamıyor ama sanki kalıntıymış gibi.

bende de var o :)
Herhangi bir sorun olmuyor denildi kılcal damarlar ince olduğu için birde bu aralar havalar cok soğuk ondan kaynaklıda olabiliyor bazen

Cevaplar icin tesekkurler, yalniz degilmisim sabah kalktim hemen tansiyonuma baktim 12-7 ay dedim acaba gece tansiyonum mj cikiyorda oluyor, cunku gun icin de tansiyonum 11-6 felan. Doktoruma da soracagim bu tansiyon olayini, mesela 12-7 benim icin nasil bir tansiyon acaba diye

Birebir aynıyız cnm. Bende son bir haftada bir kilo almamı hayretler içersinde takip edip not alıyorum. Ki dediğin gibi pekte birşey yememe rağmen. Bende de göbüş var biraz belli ama diğer yerlerde pek fazla bir değişim olmadı. Dün bakamadım hiç buraya hsonumuz çok yoğun geçti misafirler hep üst üsteydi. Yavrumla dinlemeden işe geldik napalım

Kızlar arkadaşım evlendikten hemen sonra hamile kaldı 1,5 yıl oldu .bebeği doğdu 5-6 aylık şimdi bebek. Haber aldım şimdi 2.ye hamileymiş. Maşallh dedim . biz çok ağırdan alıyoruz galiba ya yani ben

Biz de haftasonu dinlenemedik sınavlarım vardı bir de kızımın cicilerini tamamlamak için dolandık durduk. Annesine de birşeyler baktık tabi :)) artık kıyafetler olmuyor ya da olsa da sıkıyor. hamile reyonu pek bulamadık, siz nerden alıyorsunuz? Bulamayınca normal bedenlerin medium ve large bedenlerini aldık napalım...

Aynen çok fazla bir alternatif yok. H&M de, lcw da var, defactoda da varmış. Birde journeyden aldım ben geçen hafta 3 ince bluz ve tam hamişlik oranın kalıpları büyük oluyor 36 bedeni gayet rahat oldu bana. Herkes hamile reyonundan aldığımı sandı düşün ama değildi inan çok güzel ve şık oldu

Anneler günaydın nasılsınız bayadır giremedim özledim sizlere bir sorjm olacak bebeğimin suyu fazla demişti ayrıntılıda dkktorum hatırlarsanız benimle aynı durumda olan varmı ne gibi önlemler aldı doktorunuz yada ne önerdi

Kızlar arkadaşım evlendikten hemen sonra hamile kaldı 1,5 yıl oldu .bebeği doğdu 5-6 aylık şimdi bebek. Haber aldım şimdi 2.ye hamileymiş. Maşallh dedim . biz çok ağırdan alıyoruz galiba ya yani ben
Neeey neeeeyyyy yok artik yaaa 5aylik bebek varken tekrar hamilelik mi yok ya ben kiyamam yavruma aralarinda en az iki yas olmali sonucta bu bebek emecek ve süt hakki var yani ama belki istemsiz hamile kalmistir, cok digurgan bir yapisi varsa demekki
yok bence bizimki mantikli olan, kedimiyiz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…