- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.681
Ben 10 kilo aldım ama belli değil henüz :))) Ödem yok12 vitamin 7 mineral var elevitte ama baYa kilo yapiyo bu haplar cunku cok yememe ragmen ki özellikle hapi sabah icince istahim masallah baya bi acik oluyo
Canım son 2 haftadır aynı durum bende de var 2 kez de burnum kanadı tansiyon problemimde yok ama doktora sordum hamilelikte normal zorlama burnunu sümkürerek dediKizlar bir sorun var, ben sabah kalkinca, afedersiniz burnumu sunkeduumde kan gelmis oluyor ama sadece sabahlari, bazen aksam da sumkurunce cok az kan oluyor. Ama hic akmadi yani sumkurmesem gormuyorum. Burun kanamasi normal deniyor hamilelikte ama sizde de oluyor mi?
Ben chicconun kendi magazasindan aldim canim. Daha once de yazmistim plus olmayan model daha uygun ancak emniyet kemeri ve tentesi farkli. Plus model bence daha guvenilir emniyet kemerine sahip ve tentesi daha uzun. Ben anankucagi ile birlikte set olarak aldim 1150tl ve kislik tulum da icindeydi. Hatta ön barini da hediye aldik. Ayrinayri alacaksan da arabaya ana kucagintakilipntakilmadigininsorman lazim. Ana kucagi takilmayan arabalar daha ucuz cunku.
Ben de ayda bir idrar tahlili yapiyorum mutlaka bende de hafifte olsa cikiyor bu meret. Bana da iki poset munurol veriyo doktorum 3 gun ara ile iciyorum. Carsamba randevu gunumuz bakalim tekrar cikacakmidedigin gibi bende de ne agri ne sizi ne kasinti yok ama tahlilde cikiveriyo meret napsam kurtulamadim
Canim cimcime bebe diye bir siteBen chicconun kendi magazasindan aldim canim. Daha once de yazmistim plus olmayan model daha uygun ancak emniyet kemeri ve tentesi farkli. Plus model bence daha guvenilir emniyet kemerine sahip ve tentesi daha uzun. Ben anankucagi ile birlikte set olarak aldim 1150tl ve kislik tulum da icindeydi. Hatta ön barini da hediye aldik. Ayrinayri alacaksan da arabaya ana kucagintakilipntakilmadigininsorman lazim. Ana kucagi takilmayan arabalar daha ucuz cunku.
Ben de ayda bir idrar tahlili yapiyorum mutlaka bende de hafifte olsa cikiyor bu meret. Bana da iki poset munurol veriyo doktorum 3 gun ara ile iciyorum. Carsamba randevu gunumuz bakalim tekrar cikacakmidedigin gibi bende de ne agri ne sizi ne kasinti yok ama tahlilde cikiveriyo meret napsam kurtulamadim
Canim sezeryanda 3.gun ben her isimi yapiodum cok sukur o yuzden cesaretliyim bu konuda.sadece ben kendi dikislerime bile bakamadim ona nasil bakicam beni biraz kan tutuo ama esim saolsun yardimci olur benim dikislerime bile o pansuman yapmisti.insallah hayirlisiyla olurY
Ya bunu ablam da söyledi ama zaten ilk gebeliğin acemisi olucam açıkçası nasıl tutacam nasıl emzirecem hiç bilmiyorum bide bebeğin huyuna suyuna alışmadan kestirirsem bebek neye ağlıyo hiç anlayamam diye o iş bana gelmez dedim bide benim canım tatlıdır sezeryan olursam on gün yerimden kalkamam ben ameliyatlıyım diye ama kendine güvenenler için çok mantıklı bencede
Bizde dun konustuk bunu esimle.Allah izin verirse 40 cikinca yaptiralim dedikKizlar iii geceler sizinle bisey paylasmak istiorum ozellikle oglusu olacaklar belki arastirmamistir.biz oglusumuz dogunca 20 gunluk olmadan sunnet ettiricez cunku 20 gunden oncesinde bebegin organindaki kaslar tam gelismedigi icin aci hissetmiomus ve 48 saat icinde iyilesiomus prima baglamaninda bi zarari yokmus.uzamanlar 2 yasindan once yada 6 yasindan sonra oneriolar.1 yasinda yaptirsak acidikca elini deger diye bide hisleri gelisip aci cekecegi icin biz 10 gunlukken falan yaptirmaya karar verdik insallah.
bizde hep böyleBenm aksamlari boyle sabahlari iniyor ama :))) yemegi.guzel.yedgmde anck boyle oluyo. Senn hep mi biyle canm. Bu arada masaallah saglicakla kucagna al insaallah
Yine nerelere yolculuk var
Evet cnm bende de var biakç gündür.sümkürünce peçeteye az geliyor .afedersin burnum kanamıyor ama sanki kalıntıymış gibi.Kizlar bir sorun var, ben sabah kalkinca, afedersiniz burnumu sunkeduumde kan gelmis oluyor ama sadece sabahlari, bazen aksam da sumkurunce cok az kan oluyor. Ama hic akmadi yani sumkurmesem gormuyorum. Burun kanamasi normal deniyor hamilelikte ama sizde de oluyor mi?
bende de var o :)Kizlar bir sorun var, ben sabah kalkinca, afedersiniz burnumu sunkeduumde kan gelmis oluyor ama sadece sabahlari, bazen aksam da sumkurunce cok az kan oluyor. Ama hic akmadi yani sumkurmesem gormuyorum. Burun kanamasi normal deniyor hamilelikte ama sizde de oluyor mi?
Yani aslinda banada esim bir yasindan once yaptiralim demisti daha once ben siddetle karsi cikmistim olurmu ole sey kucucuk cocuk cok acir falan demistim ama biraz arastirma yapinca tum dr larin erken yaptirilmasi gerektigini onerdigini gordum ve bi anda kararimi degistirdim bide akillari erince cok korkuolar cevremden goruorum.gec iyilesmeside cabasi.arkadasimda yaptirdi cok memnun kaldi onunki bir bucuk gunde iyilesmis.emziriken falanda bi sknti olmuomus zaten onune gazli bez koyuyolarmis bide prima olunca hic rahatsiz olmuomus.bi de hic aglamamis bile.Bizde dun konustuk bunu esimle.Allah izin verirse 40 cikinca yaptiralim dedik
Canım son 2 haftadır aynı durum bende de var 2 kez de burnum kanadı tansiyon problemimde yok ama doktora sordum hamilelikte normal zorlama burnunu sümkürerek dedi
Evet cnm bende de var biakç gündür.sümkürünce peçeteye az geliyor .afedersin burnum kanamıyor ama sanki kalıntıymış gibi.
bende de var o :)
Herhangi bir sorun olmuyor denildi kılcal damarlar ince olduğu için birde bu aralar havalar cok soğuk ondan kaynaklıda olabiliyor bazen
Birebir aynıyız cnm. Bende son bir haftada bir kilo almamı hayretler içersinde takip edip not alıyorum. Ki dediğin gibi pekte birşey yememe rağmen. Bende de göbüş var biraz belli ama diğer yerlerde pek fazla bir değişim olmadı. Dün bakamadım hiç buraya hsonumuz çok yoğun geçti misafirler hep üst üsteydi. Yavrumla dinlemeden işe geldik napalımGünaydın tatlı anneiyiyiz dün alışveriş yaparken biraz yormuşuz kendimizi ama 12 saat uyuyunca geçti :)) sabah tartıldık, son 2 haftadır haftada tam 1 kilo alarak hayatımıza devam ediyoruz.. Nasıl bir şeydir bu yahuu? Öyle çok yediğim de yok, öğlen geç yediysem akşam meyve salatası ya da sabah kahvaltısını geç yaptıysam öğleyi meyve salatası ile geçiştiriyorum normalde.. Buna rağmen böyle. Görünürde de karın dışında hiçbir şey yok vücutta herşey aynı, belki biraz basenler o kadar, ama hala hamile olduğumu dışardan hala tam olarak anlayamıyorlar. Ayy nereye gidiyor bu kilolar kii? :)) sizde durumlar nasıl?
Maşallah cnmBizde göbüs bu durumda keyifler tikirinda yalnizca geceleri saga sola dönmek zor geliyor Eki Görüntüle 1946017
Ben de balık yiyemiyorum pek, o yüzden balık yağı kullanıyorum haftada 2 kez 1200 mglık.Ben de balık yiyemiyorum
Biz de haftasonu dinlenemedik sınavlarım vardı bir de kızımın cicilerini tamamlamak için dolandık durduk. Annesine de birşeyler baktık tabi :)) artık kıyafetler olmuyor ya da olsa da sıkıyor. hamile reyonu pek bulamadık, siz nerden alıyorsunuz? Bulamayınca normal bedenlerin medium ve large bedenlerini aldık napalım...Birebir aynıyız cnm. Bende son bir haftada bir kilo almamı hayretler içersinde takip edip not alıyorum. Ki dediğin gibi pekte birşey yememe rağmen. Bende de göbüş var biraz belli ama diğer yerlerde pek fazla bir değişim olmadı. Dün bakamadım hiç buraya hsonumuz çok yoğun geçti misafirler hep üst üsteydi. Yavrumla dinlemeden işe geldik napalım
Aynen çok fazla bir alternatif yok. H&M de, lcw da var, defactoda da varmış. Birde journeyden aldım ben geçen hafta 3 ince bluz ve tam hamişlikBiz de haftasonu dinlenemedik sınavlarım vardı bir de kızımın cicilerini tamamlamak için dolandık durduk. Annesine de birşeyler baktık tabi :)) artık kıyafetler olmuyor ya da olsa da sıkıyor. hamile reyonu pek bulamadık, siz nerden alıyorsunuz? Bulamayınca normal bedenlerin medium ve large bedenlerini aldık napalım...
Neeey neeeeyyyyKızlar arkadaşım evlendikten hemen sonra hamile kaldı 1,5 yıl oldu .bebeği doğdu 5-6 aylık şimdi bebek. Haber aldım şimdi 2.ye hamileymiş. Maşallh dedim . biz çok ağırdan alıyoruz galiba ya yani ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?