- 26 Ekim 2016
- 825
- 445
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.701
Kızlar kıyafet konusunda size bi danısayım istedim
Hastane cıkısı aldım 2 takım biri 10'lu biri 5'li olmak üzere. Onun dısında ekstradan 0-3 ay zıbın ve altlar da almıstık ama hepsini toplasan 4-5 alt ve üst eder. Sizler kaçar tane aldınız? Bebekler hemen büyüyorlar diye de okudum, 3-6 ay aldım, 6-9 ay aldım cesit cesit boy boy ama simdi de aklıma takıldı 0-3 ay yetmez mi acaba diye, malum kusuyorlar üstleri kirleniyor hemen :) Bi akıl versenize, siz nasıl yaptınız?
Kızlar kıyafet konusunda size bi danısayım istedim
Hastane cıkısı aldım 2 takım biri 10'lu biri 5'li olmak üzere. Onun dısında ekstradan 0-3 ay zıbın ve altlar da almıstık ama hepsini toplasan 4-5 alt ve üst eder. Sizler kaçar tane aldınız? Bebekler hemen büyüyorlar diye de okudum, 3-6 ay aldım, 6-9 ay aldım cesit cesit boy boy ama simdi de aklıma takıldı 0-3 ay yetmez mi acaba diye, malum kusuyorlar üstleri kirleniyor hemen :) Bi akıl versenize, siz nasıl yaptınız?
Ya bilemedim valla 6aylık bebeği annesiyle kayınvalidesi bakıyor.1 gün annesi bir gün kayınvalidsi bakıyor.kendisi çalışıyor işi de iyi. dedim fırsat bu fırsat bitane daha yapim mi dedi acabaNeeey neeeeyyyyyok artik yaaa 5aylik bebek varken tekrar hamilelik mi yok ya ben kiyamam yavruma aralarinda en az iki yas olmali sonucta bu bebek emecek ve süt hakki var yani ama belki istemsiz hamile kalmistir, cok digurgan bir yapisi varsa demekki
yok bence bizimki mantikli olan, kedimiyiz yahu
Ben kendi adima tam zamaninda hamile kaldim diyorum. İlk bir yil gezdik tozduk vallla tadini cikardik, bir bucuk yil uzerine hamile kaldim ben deYa bilemedim valla 6aylık bebeği annesiyle kayınvalidesi bakıyor.1 gün annesi bir gün kayınvalidsi bakıyor.kendisi çalışıyor işi de iyi. dedim fırsat bu fırsat bitane daha yapim mi dedi acabaolabilir tabi dediğin gibi. ama bir an düşündüm ben çok mu geciktim diye. çünkü benden 1 hafta sonra evlendi.evliliğimin 1. yılı dolduktan sonra hamiş kaldım bende. 2.yi artık 2-3 yaşnda olur bende de . duyunca şok oldum çok bekletiyoruz diye
Aynen bende öyle cnm haklısın bir an düşünmedim değil ama ağırdan mı alıyorum diye. gerçekten maşallah arkadaşıma 2. geliyor dedim . Canm hayılrısı olsun ne diyelim hepimiz için.Ben kendi adima tam zamaninda hamile kaldim diyorum. İlk bir yil gezdik tozduk vallla tadini cikardik, bir bucuk yil uzerine hamile kaldim ben deRabbim saglikla kicagimiza almayi nasip etsin, herkes kendi planini yapiyordur illaki bosver sen ne zaman istersen o zaman olsun bebis. Anne- baba olmak icin hazir da olmak lazim, o yuzden ben kendi adima memnunum 2-3 sene sonra da ikinciyi isterim Allah nasip ederse
Subat 20 de ne olacak ki? Rutin kontrol mu? Bende simdi carsambaya randevu alcaktim, doluymus anacim. Pazartesiye randevu verdi, pufffff... Tansiyon olayini soracaktimKızlar şeker yüklemesi sonucum 120 çıkmış. Doktorumla görüştüm gayet iyi dedi. şubat 20 ye gün verdi.
aynen cnm normal kontrollerden birisi. 2 haftada en geç 20 günde bir çağırıyor. bebeğimi çok özlüyorum kesinlikle şikayetçi değilim. ama sanki arayı kısa tutuyor gibime geliyor . siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere ?Subat 20 de ne olacak ki? Rutin kontrol mu? Bende simdi carsambaya randevu alcaktim, doluymus anacim. Pazartesiye randevu verdi, pufffff... Tansiyon olayini soracaktimkizim da pit pit vuruyo anne aorun yok iyiyim diyo cok sukur
Forum istanbul'da H&M'de yoktu hamile, defacto'da buldum bir tek hamile standı o da çok azdı, hamile reyonu XS, normal reyonlar M-L aldım artık. Onun dışında hamileler için birkaç özel mağaza vardı ama pek beğenemedim onları. Journey hiç duymadım canım daha önce, bir daha dikkat edeyim.Aynen çok fazla bir alternatif yok. H&M de, lcw da var, defactoda da varmış. Birde journeyden aldım ben geçen hafta 3 ince bluz ve tam hamişlikoranın kalıpları büyük oluyor 36 bedeni gayet rahat oldu bana. Herkes hamile reyonundan aldığımı sandı düşün ama değildi inan çok güzel ve şık oldu
Canım güzel geçti, teşekkür ederim, evet yüksek lisans MBA. sonuçları bekleyeceğiz bakalım ama güzel geçti ve son dönemimdi. Sanırım mezun oluyorumnewyork88 Bu arada snvların nasıl geçti? Yüksek lisanstı değil mi? Allah tan ben lisans sonra bir gayret yaptım bitirdim 5 sene olacak. O istekle doktoraya devam edicektim ama işyeri ile izin konusunda sıkıntı olacağından yapamadım. Başlamış olsak şimdiye o da bitmişti. Ama şimdide hiç gözüm kesmiyor artık. Herşey zamanında güzel, sanırım artık yaşlandım
Beni ayda bir cagiriyor canim, bir sorun olmadiginsurece ayda bir yeterli diyor. Ben gitmeyeli bir bucuk ay oldu ama iki hafta once ayrintiliya gitmistim, doktorum ayrintili ultrasonda bir takiptir dedi ve ayrintilidan 2-3 hafta sonra gel dedi. Ben de pazartesiye randevu aldim.aynen cnm normal kontrollerden birisi. 2 haftada en geç 20 günde bir çağırıyor. bebeğimi çok özlüyorum kesinlikle şikayetçi değilim. ama sanki arayı kısa tutuyor gibime geliyor . siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere ?
aynen cnm normal kontrollerden birisi. 2 haftada en geç 20 günde bir çağırıyor. bebeğimi çok özlüyorum kesinlikle şikayetçi değilim. ama sanki arayı kısa tutuyor gibime geliyor . siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere ?
Aynen cnm maşallah iyi halletmişsin neyseki tebrik ederimCanım güzel geçti, teşekkür ederim, evet yüksek lisans MBA. sonuçları bekleyeceğiz bakalım ama güzel geçti ve son dönemimdi. Sanırım mezun oluyorumKızım gelmeden bitmiş olacak zamanlama süper oldu, onun da şansıyla :) ben lisans bitince o kadar bıkmışım ki demek hemen çalışmaya başlamak istedim asla okula devam etmek istemedim mezun olduktan 5,5-6 sene sonra başladım yüksek lisansa, 1 senede bitmiş oluyor çok şükür. Sen en başta halletmişsin iyi yapmışsın bence, mesleğin neydi bu arada? insan o kadar sene sonra gerçekten kopuyor ders çalışmak falan çok zor geliyor hele ki hem çalışıp hem evle eşinle ilgilenirken daha da zor.. Son dönem bir de bebek heyecanı olunca işler iyice karıştı ama çok şükür bitiyor
Canım benimki tüp bebek başta da tutunmasını kolaylaştırmak için yiyordum. Doktorlar özellikle diyetisyenlerin muallakta bu konuda, yemeden önce iyice baktım. Velhasıl abartmadan yemek hem bebeğe hem anneye çok faydalıymış.Ananas dogumu kolaytirmak için yeniyor diye biliyorum rahmi açıyormus. Sen yine de bi bak istersen
Ayy en büyük hayalim. Biz gezici tatilleri çok seviyoruz inşallah yapabilirizKizlar bu yaz icin tatile gitmeyi planliyomusunuz?
Kız onun kabuklusunu soyup yiyince çok güzel oluyorAnanas neyse de Hindistan cevizini meyve olarak yiyemem o baharat olarak daha iyi :)
Tabi canım deseydin. Canım inan moralini bozmak için yapılmış bişey bu. Eğer öyle değilse inan hiç yol yordam bilen birisi değilmiş. En kötü görümce bile olsa bu işin böyle olmayacağını bilir. Bence hiç ayara da gerek yok, çatır çatır söyle annem yanımda kalacak isterseniz gelin isterseniz gelmeyin isterseniz otelde kalın diye. Sabah sabah ayarımı bozdu görümceKızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum kv ye gittik 9 gün onlar uzakta olduğu için size bişey danışmak istiyorum biz annemlerle görüşmüyorduk daha annemle yeni barıştık annem doğumuma gelecek görümcem olacak şahıs sinirlerimi bozdu annen doğuma gelecek mi dedi gelecek dedim annen otelde kalır dedi babam annenle aynı yerde olmak istemez dedi annen otelde kalsın dedi hala sinirden elim ayağım titriyo bana akıl verin eşimin ailesine doğum olacağı zaman haber vermemeyi düşünüyorum
Canım benim de 4 5 anca ediyor. Ablam yakın zamanda Doğum yaptı onu gözlemledim bence yetiyorKızlar kıyafet konusunda size bi danısayım istedim
Canım gece burnun çok kuruyor ondandır. Odana su koyKizlar bir sorun var, ben sabah kalkinca, afedersiniz burnumu sunkeduumde kan gelmis oluyor ama sadece sabahlari, bazen aksam da sumkurunce cok az kan oluyor. Ama hic akmadi yani sumkurmesem gormuyorum. Burun kanamasi normal deniyor hamilelikte ama sizde de oluyor mi?
Yavrumu çok bekledim bende. Oğlum gelsin hemen kardeş çalışmalarına başlıcaz. Ya nasip belki bu kez bekletmez belki yine tüp bebek. Ama hemen istiyoruz ikinciyi. Doğunca gözümüz korkar mı onu bilmiyorumYa bilemedim valla 6aylık bebeği annesiyle kayınvalidesi bakıyor.1 gün annesi bir gün kayınvalidsi bakıyor.kendisi çalışıyor işi de iyi. dedim fırsat bu fırsat bitane daha yapim mi dedi acabaolabilir tabi dediğin gibi. ama bir an düşündüm ben çok mu geciktim diye. çünkü benden 1 hafta sonra evlendi.evliliğimin 1. yılı dolduktan sonra hamiş kaldım bende. 2.yi artık 2-3 yaşnda olur bende de . duyunca şok oldum çok bekletiyoruz diye
Kaoriferin uzerine mi su koyayim? Odamda su var tabi icmek icinCanım benimki tüp bebek başta da tutunmasını kolaylaştırmak için yiyordum. Doktorlar özellikle diyetisyenlerin muallakta bu konuda, yemeden önce iyice baktım. Velhasıl abartmadan yemek hem bebeğe hem anneye çok faydalıymış.
Ayy en büyük hayalim. Biz gezici tatilleri çok seviyoruz inşallah yapabiliriz
Kız onun kabuklusunu soyup yiyince çok güzel oluyor
Tabi canım deseydin. Canım inan moralini bozmak için yapılmış bişey bu. Eğer öyle değilse inan hiç yol yordam bilen birisi değilmiş. En kötü görümce bile olsa bu işin böyle olmayacağını bilir. Bence hiç ayara da gerek yok, çatır çatır söyle annem yanımda kalacak isterseniz gelin isterseniz gelmeyin isterseniz otelde kalın diye. Sabah sabah ayarımı bozdu görümce
Bu arada annenle barışmana çok sevindim
Canım benim de 4 5 anca ediyor. Ablam yakın zamanda Doğum yaptı onu gözlemledim bence yetiyoriki güne bi sürekli yıkama ütüleme var ama:)
Canım gece burnun çok kuruyor ondandır. Odana su koy
Yavrumu çok bekledim bende. Oğlum gelsin hemen kardeş çalışmalarına başlıcaz. Ya nasip belki bu kez bekletmez belki yine tüp bebek. Ama hemen istiyoruz ikinciyi. Doğunca gözümüz korkar mı onu bilmiyorum
Insallah saglikli olsun yavrularimiz sag salim kucaklayalim. Iyimi degilmi cok kafama takiliyo bu ara doktora böyle gec gidince oturup kuruyorum sacma sapan :) ay az kaldi sali alisverisimin sonunu yapicam insallah sparis vermem gereken seyler varsa sonrasinda bi defa daha gidicem almanyaya o zamanda bezdi saTabikii haklisin. Tedbiri alalim biz takdir Allahin insaallah :)
cok yememe ragmen yazmisim haha cok az yememe ragmen olacak oBen 10 kilo aldım ama belli değil henüz :))) Ödem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?