- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.721
Son ay pek kıpırdayamamıştı benim ablam. Son aya kalmadan herşeyi halletmek istiyorum o yüzden. Yoksa benim de bir ton eksiğim var. Bir de gerçekten herşey birden masraflı olur bence. Parça parça almak daha mantıklı. Ben de burada gördükçe coşuyorum bu arada :) Dün mama sandalyesi gördüm burada, bugün aldım mesela :)
canım alışverişi erken parça parça halletmek çok iyi oluyor.belki loğusa pijaması sona bırakılabılır.çünkü son ay insan birden şişiyo.beden sıkıntısı olabılır.
benım naçizane tavsiyem mama sandalyesine hiç acele etmeyin.bebek 6 aydan önce oturmayacak ona.ilk planda ihtiyaç deil bence.ben 7-8 aylıkken almıştım ilk kızımda
Avm lerde ozellikle mathercare cartersin fiyatlari bana cok afaki geliyor bir iki ay giyinilecek kiyafetler icin o kadar cok para harcamak istemiyorum.bulcaz bakalim hem uygun hem kaliteli biseyler.Benimkide oyle diye diye buyuk esyalari aldi :)) su ince isleride bi halletsem kafam rahatliyacak.gec kalmis gibi hissediyorum kendimi.onumuzdeki ay sonu hazirlarim cantamizi Allah izin verirse
canım aldığımız bebek tekstil ürünlerinde %100 pamuklu ve güvenli ürün yazması yeter bence.bide çok renkli olmaması.boya acısında.yani çok pahalı ürünlere yönelmeyin bence
Siz aldikca benimde alasim geliyorhatta simdi esime dedim yarin cikip bebise birseyler bakiyoruz duvar kagidini alip bari onu halledelim. Besik felan bakariz. E-bebek' te indirimler ne zaman baslar acaba? Fikri olan???
geçen hafta beşiklerde indirim vardı.nerdeyse yarı yarıya düşmüş
canım hamsiyi fırında nasıl yapıyorsun.ben kuru tıkır tıkır sevmıyorum.fırında buğulama gibimi oluyorLevrek hamsi somon çipura yapıyorum ben . Mutlaka yap dısarda balık hem pahalı oluyor dışarda balık yemek
Kizlar bugun e-bebek ten buyuk bir alisveris yaptik, 500tl tuttueşim aynen böyle oldu ama baya baya bişeyler aldik tabi hala listem bitmedi. 50tl de indirim kuponu verdiler bir sonrakinalisveris icin Ana kucagida begendim ama rengini beğenemedim, internetten bakacagim farkli renkleri varmi diye. Sirt cantami da e-bebekten aldim 100tl ve şık birşey. Kalanlar için de eminonune gider ordan tamamlarim eksiklerimi diye dusunuyorum. Bebek karyolasi da baktik ama henuz almadik, birkac yere daha bakacagiz. Duvar kagidini begendik onu da ismarladik. Simdilik bu kadar
güle güle kullan canım
Bebek arabasi da tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum kızlar ağır bişey olmasın zaten eşimle çıktığımizda araba ile çıkılıyor bana hafif kolay katlanır disari cikarken birinden yardim istemek zorunda kalmayacaģım araba bagajımız da küçük sıgmasi da lazim kaliteli bisey olsun ilk cocuk cunku ne marka ne model tavsiyeler yazar misiniz
canım ben ilk çocuğumda bir dünya para verip travel sistem bir araba aldım.üstündeki parça çıkarıp takılıyordu.yani ilk 6-7 ay sepeti kullandık sonra diğer parçayı taktık.bebebği rabaya alıp koyarken sepet kullanmak çok cazip.bebebğin rahatını bozmadan alıp koyuyorsun.fakat biz arabanın ağırlığına hiç dıkkat etmemışiz.araba boşken 15 kg falandı.bebekle 20 kg oluyo.sezeryan karınla o kadar zorlandımki.bir yıl dolmadan ucuz bişi aldık.baston puset.oda 1 yıl dayandı.şimdi litway kullanıyorum.evet hafif ama bence koruması zayıf.tentesi falan tam kapanmıyor.sana tavsiyem ağırlığına çok dikkat et.
çook çook güzel araba.bide zapp modelı güzelQuinny Mood, sürüşü ve kalitesi çok iyiydi. Ablam da ondan kullanmıştı, kullanan arkadaşlarım da var. Ondan alırım diyordum zaten önceden beri.