2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

canım alışverişi erken parça parça halletmek çok iyi oluyor.belki loğusa pijaması sona bırakılabılır.çünkü son ay insan birden şişiyo.beden sıkıntısı olabılır.
benım naçizane tavsiyem mama sandalyesine hiç acele etmeyin.bebek 6 aydan önce oturmayacak ona.ilk planda ihtiyaç deil bence.ben 7-8 aylıkken almıştım ilk kızımda

canım aldığımız bebek tekstil ürünlerinde %100 pamuklu ve güvenli ürün yazması yeter bence.bide çok renkli olmaması.boya acısında.yani çok pahalı ürünlere yönelmeyin bence

Siz aldikca benimde alasim geliyor hatta simdi esime dedim yarin cikip bebise birseyler bakiyoruz duvar kagidini alip bari onu halledelim. Besik felan bakariz. E-bebek' te indirimler ne zaman baslar acaba? Fikri olan???

geçen hafta beşiklerde indirim vardı.nerdeyse yarı yarıya düşmüş

Levrek hamsi somon çipura yapıyorum ben . Mutlaka yap dısarda balık hem pahalı oluyor dışarda balık yemek
canım hamsiyi fırında nasıl yapıyorsun.ben kuru tıkır tıkır sevmıyorum.fırında buğulama gibimi oluyor

güle güle kullan canım

canım ben ilk çocuğumda bir dünya para verip travel sistem bir araba aldım.üstündeki parça çıkarıp takılıyordu.yani ilk 6-7 ay sepeti kullandık sonra diğer parçayı taktık.bebebği rabaya alıp koyarken sepet kullanmak çok cazip.bebebğin rahatını bozmadan alıp koyuyorsun.fakat biz arabanın ağırlığına hiç dıkkat etmemışiz.araba boşken 15 kg falandı.bebekle 20 kg oluyo.sezeryan karınla o kadar zorlandımki.bir yıl dolmadan ucuz bişi aldık.baston puset.oda 1 yıl dayandı.şimdi litway kullanıyorum.evet hafif ama bence koruması zayıf.tentesi falan tam kapanmıyor.sana tavsiyem ağırlığına çok dikkat et.
Quinny Mood, sürüşü ve kalitesi çok iyiydi. Ablam da ondan kullanmıştı, kullanan arkadaşlarım da var. Ondan alırım diyordum zaten önceden beri.
çook çook güzel araba.bide zapp modelı güzel

Liteway plus cikti canim, tentesi tam kapaniyor ve daha emniyetli. Ben ondan aldim, yeterli gelecektir diye dusunuyorum. İnternette de baya arastirdim yeni modeliyle birlikte herkes cok memnun. Sen de bir bak istersen, sadece arabasini alirsin belki, ana kucagin var nasilsa.

canım evde 3 tane bebek arabası oldu:)almam heralde.doll un modelleride güzel oluyor

Kızlar yarın 1,5 ay aradan sonra kontrolumuz var ogluşumun en son 450 gr dı şu an 26.haftadayız bakalım mınık kaç kg olmuş :) annesi bu ay 3 kilo daha aldı şeker yüklemesi yaptırıcam şimdiye kdr hiç ölçüm yaptırmadım çok korkuyorumm çok hamur işi bisküvi tarzı makarna filan yiorum şeker çıkabilir de çıkmayabilir de çıkarsa da üzülmüyücem diyet yapmak belki de daha sağlıklı bebek ve benim için. şeker çıkarsa hamur işi şeker herşeyi kesmem gerekicek biliyorum.

Ben de almazdım mama sandalyesini şimdiden ama ablamla yeğenim geliyor şehir dışından yatılı, o da kullanır geldiğinde diye almak istedim, nasıl olda alınacak diye. Yoksa erken tabi bence de ...

Canım benim de 4 5 anca ediyor. Ablam yakın zamanda Doğum yaptı onu gözlemledim bence yetiyor iki güne bi sürekli yıkama ütüleme var ama:)
1-2 tane daha alayım dedim ne olur ne olmaz, sanırım fazla fazla yeterli olur :)
Bi arkadasım biz hastanede bile 2 kere üst degistirdik deyince tedarikli olayım dedim

süper sade soda içmeye devamm kas agrıları bacak agrıları için kramplar için magnezyumun hası :) valla bu forumlar sayesınde cok sey ogrenıyoruz kızlarr

1-2 tane daha alayım dedim ne olur ne olmaz, sanırım fazla fazla yeterli olur :)
Bi arkadasım biz hastanede bile 2 kere üst degistirdik deyince tedarikli olayım dedim
Bana arkadaslarim 10 takim olsun dedi, lazim oluyor surekli yika utule zorlanirsin dedi. Bende simdilik 4 takim aldim, bikac takim daha alirim. Henuz hastane cikisini almadim, biraz bakinacagim süslü ve uygun birsey ariyorum. Ebebekte istedigim tarz buldum ama sansima kışlık polar tarzi bir kumasti, bizimki bahar bebisi onyuzden daha penyemsi bir kumas olmali diye almadim. Eminonune gidebilirsem ordan bakacagim. Bir kac takim daha alirsam ilk bir ay icin yeter sanirim. Zaten 3-6 ay takimlari daha fazla aliyorum.

Keşke Türkiye'deki ebeler de kalifiye olsa biraz daha kim bakmış fark etmez de burada normal jinekologlar bile adam akıllı ultrason bakamıyor çoğu. Bana ne doktorlar denk geldi bir bilsen...

Su yasak mı cidden mi yangın yeri oluyo midem buz küpü yutasım geliyo susuz naaparım ben
Cnm ben reflu hastasym su kusturuo beni o yuzden mink mink yudumlarla iciyrm yoksa normalde yasak deil tabiki cok ismek lazm:) benm mide yanmami artttrio ozellkle su

Ay masaallah misafr agrlayabiliyorsun ne guzel. Benm sag taraf iyle fenaydiki.miaafr dahi agrlayamazdm o derece. Sende dikkat et cnm benm. Dayimizin nisani var ona gidiyoruz teyzesi :))

Masaallah kuzu alisverisin bitiyor ne guzel. Bizde subatta baslayacagz inss. Benm masraflarimdab cocuguma sira gelmiyor :)) kiziyodr belkide bana. :))) subattada istedklerimi alamazsam catlarrm. Esimide patlatirim.artk heheh

Teşekkürler canım. Evet iş yerinin yaklaşımı baya önemli yoksa işle birlikte sürdürmek çok zor.. Ben de gıda mühendisiyim canım, içecek sektöründe çalışıyorum

Maşallah canım şimdiye 2 katına çıkmıştır bence :) 1,5 ay baya uzun ara vermişsiniz. Bizim de 21+4te 450 gramda bıraktık en son. Ay ben dayanamıyorum görmeden Ben de bu sabah randevu almak için aradım cuma için ama doktor izinli olacakmış haftaya kaldı artık muhtemelen cumaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…