2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ya benim hala su gbi akıntım devam ediyo sizdede var mı zaten kaç gündür kafamda erken doğarsa diye düşünüp duruyorum suyum gelse anlamıcam para büyüklüğünde oluyo sürekli ama gebeliğin başından beri devam ediyo

Aman Allahım 15 kg mı yok öyle ağır bişey almak istemem genç yaşta bel fıtığı olmak istemem açıkçası

ister küs ol yada yeni barismis bu senin annen ya ne olursa olsun nasil böyle birsey derler. Annem dünyanin en gicik insani olsa bile asla onu ikinci sirada tutmam. Hem sen yeni dogum yapacaksin kayinpederin neye geliyor? Ben sahsen rahat etmem. Seni doldurmak istemiyorum ama suan ben bile o cümleye sinirlendim annenle sadece sen mi küstün yoksa esin tarafta mi?

Kızlar arkadaşım evlendikten hemen sonra hamile kaldı 1,5 yıl oldu .bebeği doğdu 5-6 aylık şimdi bebek. Haber aldım şimdi 2.ye hamileymiş. Maşallh dedim . biz çok ağırdan alıyoruz galiba ya yani ben

Eki Görüntüle 1946087
Niye böyle diyor ki? Ben çoğu zaman öyle yatıyorum.

Vallahi ben de uyurken sırtüstü buluyorum kendimi. Eşim çevirip duruyor. Normalde de hiç yatamam sırt üstü, yasak ya ters tepiyor galiba...
Kizlar ben perinatologa sormustum ve sirt ustu saga yada sola istedigin tarafa yatabilirsin. Bebek icin sorun teskil etmez, sadece annenin rahatligina baglidir yatis pozisyonu dedi. Sirt ustu yatinca cogu gebe zor nefes alir dedi, sebebinide anlatti da suan hatirlayamadim. O sebeple korkma istedigin sekilde uyu dedi.

Kızlar gören bilen cevap versin lütfen hast. Ye de gidemiyorum suan
Akinti genelde normal karsilaniyor canim, cogumuzda var zaten. Ama cok rahatsiz olduysan bir ped gibi bisi veriyorlar takiyorsun renk degisimine gore suyun mu yoksa normal akintin mi belli oluyor. İstersen onu dene ve rahat et canim.

Senin de kızdı dimi ben de hastane çıkışını almadım süslü bişey almayi düşünüyorum onu en sona bırakıyorum araştırıyorum en güzelini almak için sırf onun için çarşıda tek tek mağazaları dolaşacagim inşallah

İlk torun canım kendi kızı var bunu soyleyende kendi kızı zaten canım sinirimden olucem ya
Canim sakin ol elbet cözülür bu durum cok sinir yapma
ya bende yaptirmak istiyorum dogduktan sonra daha cok hareketlere baslamadan. O zaman daha cabuk iyilesiyormus. Ama esim diyor biraz büyüsün öyle sünnet dügünü yapcakmismis hic taraftar degilim bakalim nolcak

ben biyerde okumustum normal diye. Kan dolasimi yüksek oldugu icin olabiliyormus diye ama yine doktorlar daha iyi bilir

ben de oluyor canım..hamilelikte artan kan basıncından dolayı oluyormuş
önceki aylar yataktan kalkar kalmaz kanıyordu.şimdi sadece küçük pıhtılar oluyor

Ben inş. Bi qksilik olmazsa 8.ayinda yapacağım alışverişi daha net olur kilosu falan sonra hastane çıkışları olmuyo

Biz tam 5 sene gezdik şekerim daha dedim yeter artık bebek gelsin artık durun bi ilk önce 1.yi bi doğuralim inşallah da 2.yi sonra düşünürüz bulantılardan çok çektik azcık bi dinleniriz bakalım doğumumuz nasıl olacak kolay olursa düşünebilirim de zor olursa kolay kolay düşünmem de nasip yine Allah bilir

Akinti genelde normal karsilaniyor canim, cogumuzda var zaten. Ama cok rahatsiz olduysan bir ped gibi bisi veriyorlar takiyorsun renk degisimine gore suyun mu yoksa normal akintin mi belli oluyor. İstersen onu dene ve rahat et canim.
Onları bütün eczanelere medikallere sordurttum klkmış piyasadan canm depolarda bile yok bakalım bu hafta içi gitmem lazım doktora o zmn tekrar sorıym bari

canım benim 4. yılım daha ilk bebeğim yaşım da 32
herkesin öncelikleri farklıdır ama 2. hamilelik için önce annenin bedeninin toparlanması lazım
bir de iki bebeğe yetebilecek mi anne
hem fiziksel hem ruhsal olarak ikisinin de anneye muhtaç olduğu zaman dilimi...
ben birini bile nasıl yetiştirecem diye kitaplar peşinde koşuyorum. çalışan anneyim bebeğimle ilgilenmek için ücretsiz izin almayı düşünüyorum
ya yeterince bilinçli değil ya da aşırı özgüvenli birisi

8 mayıs pazartesi günü için beklenen tarihi olan doğumu kesinleşen var mı:) oğlumla aynı gün doğacak bebiş varmı merak ettim

Tatlımm benimde 8 mayıs görünüyor yani 40.hafta doluyor ama bu bebişlerin sağı solu belli olmaz o yüzden kesin diyemiyorum senin nasıl kesinleşti merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…