- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.741
Vallahi ben de uyurken sırtüstü buluyorum kendimi. Eşim çevirip duruyor. Normalde de hiç yatamam sırt üstü, yasak ya ters tepiyor galiba...
Hangi program bu arada? Ben Alle den başka program bulamamıştım, onda da bildirim filan geldiği yok...
Aman Allahım 15 kg mı yok öyle ağır bişey almak istemem genç yaşta bel fıtığı olmak istemem açıkçasıcanım alışverişi erken parça parça halletmek çok iyi oluyor.belki loğusa pijaması sona bırakılabılır.çünkü son ay insan birden şişiyo.beden sıkıntısı olabılır.
benım naçizane tavsiyem mama sandalyesine hiç acele etmeyin.bebek 6 aydan önce oturmayacak ona.ilk planda ihtiyaç deil bence.ben 7-8 aylıkken almıştım ilk kızımda
canım aldığımız bebek tekstil ürünlerinde %100 pamuklu ve güvenli ürün yazması yeter bence.bide çok renkli olmaması.boya acısında.yani çok pahalı ürünlere yönelmeyin bence
geçen hafta beşiklerde indirim vardı.nerdeyse yarı yarıya düşmüş
canım hamsiyi fırında nasıl yapıyorsun.ben kuru tıkır tıkır sevmıyorum.fırında buğulama gibimi oluyor
güle güle kullan canım
canım ben ilk çocuğumda bir dünya para verip travel sistem bir araba aldım.üstündeki parça çıkarıp takılıyordu.yani ilk 6-7 ay sepeti kullandık sonra diğer parçayı taktık.bebebği rabaya alıp koyarken sepet kullanmak çok cazip.bebebğin rahatını bozmadan alıp koyuyorsun.fakat biz arabanın ağırlığına hiç dıkkat etmemışiz.araba boşken 15 kg falandı.bebekle 20 kg oluyo.sezeryan karınla o kadar zorlandımki.bir yıl dolmadan ucuz bişi aldık.baston puset.oda 1 yıl dayandı.şimdi litway kullanıyorum.evet hafif ama bence koruması zayıf.tentesi falan tam kapanmıyor.sana tavsiyem ağırlığına çok dikkat et.
çook çook güzel araba.bide zapp modelı güzel
ister küs ol yada yeni barismis bu senin annen ya ne olursa olsun nasil böyle birsey derler. Annem dünyanin en gicik insani olsa bile asla onu ikinci sirada tutmam. Hem sen yeni dogum yapacaksin kayinpederin neye geliyor? Ben sahsen rahat etmem. Seni doldurmak istemiyorum ama suan ben bile o cümleye sinirlendimKızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum kv ye gittik 9 gün onlar uzakta olduğu için size bişey danışmak istiyorum biz annemlerle görüşmüyorduk daha annemle yeni barıştık annem doğumuma gelecek görümcem olacak şahıs sinirlerimi bozdu annen doğuma gelecek mi dedi gelecek dedim annen otelde kalır dedi babam annenle aynı yerde olmak istemez dedi annen otelde kalsın dedi hala sinirden elim ayağım titriyo bana akıl verin eşimin ailesine doğum olacağı zaman haber vermemeyi düşünüyorum
Kızlar arkadaşım evlendikten hemen sonra hamile kaldı 1,5 yıl oldu .bebeği doğdu 5-6 aylık şimdi bebek. Haber aldım şimdi 2.ye hamileymiş. Maşallh dedim . biz çok ağırdan alıyoruz galiba ya yani ben
Kizlar ben perinatologa sormustum ve sirt ustu saga yada sola istedigin tarafa yatabilirsin. Bebek icin sorun teskil etmez, sadece annenin rahatligina baglidir yatis pozisyonu dedi. Sirt ustu yatinca cogu gebe zor nefes alir dedi, sebebinide anlatti da suan hatirlayamadim. O sebeple korkma istedigin sekilde uyu dedi.Vallahi ben de uyurken sırtüstü buluyorum kendimi. Eşim çevirip duruyor. Normalde de hiç yatamam sırt üstü, yasak ya ters tepiyor galiba...
kestircektim arkadaslarim kimse izin vermedi engel oldular öylede kaldir dahaKizlar sacini kesen var mi ya batil inanislar car bilemedim:)
Akinti genelde normal karsilaniyor canim, cogumuzda var zaten. Ama cok rahatsiz olduysan bir ped gibi bisi veriyorlar takiyorsun renk degisimine gore suyun mu yoksa normal akintin mi belli oluyor. İstersen onu dene ve rahat et canim.Kızlar gören bilen cevap versin lütfenhast. Ye de gidemiyorum suan
Senin de kızdı dimi ben de hastane çıkışını almadım süslü bişey almayi düşünüyorum onu en sona bırakıyorum araştırıyorum en güzelini almak için sırf onun için çarşıda tek tek mağazaları dolaşacagim inşallahBana arkadaslarim 10 takim olsun dedi, lazim oluyor surekli yika utule zorlanirsin dedi. Bende simdilik 4 takim aldim, bikac takim daha alirim. Henuz hastane cikisini almadim, biraz bakinacagim süslü ve uygun birsey ariyorum. Ebebekte istedigim tarz buldum ama sansima kışlık polar tarzi bir kumasti, bizimki bahar bebisi onyuzden daha penyemsi bir kumas olmali diye almadim. Eminonune gidebilirsem ordan bakacagim. Bir kac takim daha alirsam ilk bir ay icin yeter sanirim. Zaten 3-6 ay takimlari daha fazla aliyorum.
Canim sakin ol elbet cözülür bu durum cok sinir yapmaİlk torun canım kendi kızı var bunu soyleyende kendi kızı zaten canım sinirimden olucem ya
ya bende yaptirmak istiyorum dogduktan sonra daha cok hareketlere baslamadan. O zaman daha cabuk iyilesiyormus. Ama esim diyor biraz büyüsün öyle sünnet dügünü yapcakmismis hic taraftar degilim bakalim nolcakKizlar iii geceler sizinle bisey paylasmak istiorum ozellikle oglusu olacaklar belki arastirmamistir.biz oglusumuz dogunca 20 gunluk olmadan sunnet ettiricez cunku 20 gunden oncesinde bebegin organindaki kaslar tam gelismedigi icin aci hissetmiomus ve 48 saat icinde iyilesiomus prima baglamaninda bi zarari yokmus.uzamanlar 2 yasindan once yada 6 yasindan sonra oneriolar.1 yasinda yaptirsak acidikca elini deger diye bide hisleri gelisip aci cekecegi icin biz 10 gunlukken falan yaptirmaya karar verdik insallah.
ben biyerde okumustum normal diye. Kan dolasimi yüksek oldugu icin olabiliyormus diye ama yine doktorlar daha iyi bilirKizlar bir sorun var, ben sabah kalkinca, afedersiniz burnumu sunkeduumde kan gelmis oluyor ama sadece sabahlari, bazen aksam da sumkurunce cok az kan oluyor. Ama hic akmadi yani sumkurmesem gormuyorum. Burun kanamasi normal deniyor hamilelikte ama sizde de oluyor mi?
Ben de saç kesimi konusunda cesaret edemem batıl olduğunu bilsem de artık doğum yapınca gideriz kuaförekestircektim arkadaslarim kimse izin vermedi engel oldular öylede kaldir daha
Dün misafirim vardi pek giremedim siteye, bir arkadasimiz kullandigim vazelini sormusta ben evimde olan bunu kullandim. Bende ise yaradi
Kizlar bir sorun var, ben sabah kalkinca, afedersiniz burnumu sunkeduumde kan gelmis oluyor ama sadece sabahlari, bazen aksam da sumkurunce cok az kan oluyor. Ama hic akmadi yani sumkurmesem gormuyorum. Burun kanamasi normal deniyor hamilelikte ama sizde de oluyor mi?
Biz tam 5 sene gezdik şekerim daha dedim yeter artık bebek gelsin artık durun bi ilk önce 1.yi bi doğuralim inşallah da 2.yi sonra düşünürüz bulantılardan çok çektik azcık bi dinleniriz bakalım doğumumuz nasıl olacak kolay olursa düşünebilirim de zor olursa kolay kolay düşünmem de nasip yine Allah bilirBen kendi adima tam zamaninda hamile kaldim diyorum. İlk bir yil gezdik tozduk vallla tadini cikardik, bir bucuk yil uzerine hamile kaldim ben deRabbim saglikla kicagimiza almayi nasip etsin, herkes kendi planini yapiyordur illaki bosver sen ne zaman istersen o zaman olsun bebis. Anne- baba olmak icin hazir da olmak lazim, o yuzden ben kendi adima memnunum 2-3 sene sonra da ikinciyi isterim Allah nasip ederse
Bendede varben de oluyor canım..hamilelikte artan kan basıncından dolayı oluyormuş
önceki aylar yataktan kalkar kalmaz kanıyordu.şimdi sadece küçük pıhtılar oluyor
Onları bütün eczanelere medikallere sordurttum klkmış piyasadan canm depolarda bile yok bakalım bu hafta içi gitmem lazım doktora o zmn tekrar sorıym bariAkinti genelde normal karsilaniyor canim, cogumuzda var zaten. Ama cok rahatsiz olduysan bir ped gibi bisi veriyorlar takiyorsun renk degisimine gore suyun mu yoksa normal akintin mi belli oluyor. İstersen onu dene ve rahat et canim.
Ya bilemedim valla 6aylık bebeği annesiyle kayınvalidesi bakıyor.1 gün annesi bir gün kayınvalidsi bakıyor.kendisi çalışıyor işi de iyi. dedim fırsat bu fırsat bitane daha yapim mi dedi acabaolabilir tabi dediğin gibi. ama bir an düşündüm ben çok mu geciktim diye. çünkü benden 1 hafta sonra evlendi.evliliğimin 1. yılı dolduktan sonra hamiş kaldım bende. 2.yi artık 2-3 yaşnda olur bende de . duyunca şok oldum çok bekletiyoruz diye
8 mayıs pazartesi günü için beklenen tarihi olan doğumu kesinleşen var mı:) oğlumla aynı gün doğacak bebiş varmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?