2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar arkadaşım evlendikten hemen sonra hamile kaldı 1,5 yıl oldu .bebeği doğdu 5-6 aylık şimdi bebek. Haber aldım şimdi 2.ye hamileymiş. Maşallh dedim . biz çok ağırdan alıyoruz galiba ya yani ben
İlki erkekse arayı pek uzun tutmuyorlar sünnet merasimi oluyor ya ikinci de erkek olursa kapanışı yapıyorlar

canım bebeğin sıvısı olup olmadığını şöyle kontrol edebilirsin
turnusol kağıdı al maviye dönerse amniyon sıvısıdır
kırmızıyla normal genital akıntı
genital yollardaki enfeksiyon da akıntıyı arttırır.

Evet canim kiz, bende son aylara dogru hastane cikisini alirim suslu puslu olsun
sağol arkadaşım ben de aldırayım kaşınmaktan uyuzlu gibi oldum
Bana baya iyi geldi canim, sende adir zaten her eczanede satiliyor
Onları bütün eczanelere medikallere sordurttum klkmış piyasadan canm depolarda bile yok bakalım bu hafta içi gitmem lazım doktora o zmn tekrar sorıym bari
Kuzenime doktoru vermis kullanmis ve amniyon sivisi olmadigini onaylamislar mesela. Turnusol kagidi olarak sor bide istersen canim.

Ay masaallah misafr agrlayabiliyorsun ne guzel. Benm sag taraf iyle fenaydiki.miaafr dahi agrlayamazdm o derece. Sende dikkat et cnm benm. Dayimizin nisani var ona gidiyoruz teyzesi :))
Ooooo Allah hayırlı uğurlu etsin tamamına erdirsin inş valla bende pek ağırlayabilecek durumda değildim cnm ama çok yakındı gelen kişiler bir daha gelme ihtimalleri de çok az belki bebek doğduktan sonra anca o yüzden kabul ettim. Sadece hepsinin iki gün üst üste denk gelmesi pek iyi olmadı bnm için

Yeliz4106 o bende de var canım gebeliğin başından beri. Dr her muayenede suyun iyi deyince hiç sorma gereği de duymadım. Bazen altıma kaçırıyorum herhalde haberim yok diyorum çünkü en çok sabahları oluyor. Bence seninki de öyle. Allah korusun su falan olsa kasılman olur sancın olur bir şeyler olur yani.

Teşekkürler canım. Evet iş yerinin yaklaşımı baya önemli yoksa işle birlikte sürdürmek çok zor.. Ben de gıda mühendisiyim canım, içecek sektöründe çalışıyorum
Aynen cnm aynı anda yapmak zor araya biraz zaman girince ee birde yaş brzda ilerleyince insanın hevesi de kalmıyor sanırım.

bende 2 haftada bir gidiyorum tiroiti takip ediyoruz ondan gitmiskende bebiside görüyoz :)

Kızlar gören bilen cevap versin lütfen hast. Ye de gidemiyorum suan
benimde akintim cok bana doktor fitil verdi cesaret edemedim kullanmaya. Ama simdi kullansam mi kullanmasam mi bilmiyorum rahatsiz oluyorum

Kizlar ceviz ile araniz nasil. Nerdeyse hic yemiyorum :/ findik fistik yiyorumda ceviz yemiyorum beyin icin iyimis diyorlar ya

Canım ben her gün 2-3 tane kabuklu ceviz yiyorum. Birde arada çiğ badem. Yesen iyi olur aslında. Ama midem bulanıyor diyorsan bi şey diyemem. Midesi almadı mı almıyor insanın ne yazık ki

Bende senin gibi yapmaya çalışayım en iyisi arada atiştırarak acligimi bastirabilirim :)
Kiloyuda vermeye çalışacağız artık bi şekilde bebislerimiz sağlıkla gelsinler yeterki

Kizlar ceviz ile araniz nasil. Nerdeyse hic yemiyorum :/ findik fistik yiyorumda ceviz yemiyorum beyin icin iyimis diyorlar ya

Canım ben her gün 2-3 tane kabuklu ceviz yiyorum. Birde arada çiğ badem. Yesen iyi olur aslında. Ama midem bulanıyor diyorsan bi şey diyemem. Midesi almadı mı almıyor insanın ne yazık ki

Bizde 21+1 de 400 gr olarak bıraktık Prensesimizi bakalım 3 hafta sonra gidicez ne kdr ilerleme kaydedecek. İnsan merak ediyor bu arada bu haftaya göre bende 8 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…