2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Benimde aklıma o geldi. Sonuçta kontrol süresi 10 gün. Sonrasında tekrar muayene parası alıyorlar.

Bende dügün taraftari degilim hic sevmem. Insallah bi sekilde kandiririm esimi:)
Bi tanışım sünnet düğünü yaptı bildiğin gelin eksikti. 'takı,para da çok oldu' ben tavsiye ediyorum yapın çevreniz varsa
Bende düğün yapmazdım işin şakası tabi mevlut okuturdum yerinizde olsam haklısınız.

Olabilir canim ben devlete gidiorum ama ozele baslamistim hergun bi bahane bulup cagariodu dr zaten baya bi sorun yasadim.ahtim var ozele gebelik icin gitmem kolay kolay.zaten allah cok sukur cok sansliyim dr um mukemmel biri fizana gitse pesinden giderim.sonuclarimi bile baskasina gostermiorum dogumhanedeyse dogumhaneye gidiorum pesinden.bendeki degisik bi sevgi kardesim bile dalga gecio dr uma olan sevgime

Masaallah kuzu alisverisin bitiyor ne guzel. Bizde subatta baslayacagz inss. Benm masraflarimdab cocuguma sira gelmiyor :)) kiziyodr belkide bana. :))) subattada istedklerimi alamazsam catlarrm. Esimide patlatirim.artk heheh
Benim mesajlar karismis hahaha ustunu sana altini baskasina yazmistim sana geceden yazdim bi ara forum kapandi ya yollayamadim corba olmus caktirma

Canm ne güzl. Aslında bende devlete giderdim ama istanbuldayım ve devlet hastanesi bana çok uzak.bir sorun olsa taksiye bineceğim yarım saat sürecek yol..otobüs 45 dk da gidiyor mesela. özel araç yarım saat. benim gittiğim özel hastane evime yürüme 2 dk olunca gönül rahatlığıyla gidebiliyorum.Devlette ilgili doktora rastlaman çok büyük şans olmuş.

Pıtırcık o kadar kendini dinleme neremde ne var diye :) normal bi durum kılcal damar çatlamaları olağanmış bende bile düşük tansiyon olmasına rağmen oluyor
Annem gibi konustuno da kendini cok dinleme diyor ama kendimle basbasayken kimi dinleyem ki kizimi felan dinliyorum iste benimde işim bu
Kızlar şubat annelerindede doğumlar başlamış heyecanlanıyorum okudukça Rabbim bize de göstersin inşallah o gunleri:)
Hayirlisiyla zamaninda gelsin bebislerimiz insalllah
Oooh bugün işten fırsat bulup girdim okudum ya burayı akşam evde yapacak işim azalmış gibi hissediyorum alışkanlık oldunuz resmen yeğenlerimin anneleri
Aksama da dedikodu ederiz, gecikme

Ayy sorma bizim kuzenlerdede ole oldu tahta bindirip getirdiler cocuklari falan koca dugun salonu curcuna falan ay hic bana gore seyler deil ne bilim herkesin kendi fikri tabiki herkes nasi mutlu olcaksa ole yapsin.

Evet canim cok sukur.benimde hastanem uzak aslinda ama ben o dr a taktim diorumya fizana giderim pesinden bende devlete cok sira beklemeyim diye baslamistim ama az kalsin iki cocugumuda alacakti kadin odum koptu bi daha tovbeee.

Bir arkadaş vardı bebeği hissetmiyorum kontrole gideceğim diyordu. Haber var mı ondan? Merak ettim..

Bir arkadaş vardı bebeği hissetmiyorum kontrole gideceğim diyordu. Haber var mı ondan? Merak ettim..
hasret65 miydi öyle bişeydi bende 2 gün önce yazdım ne oldu diye dönüş yapmadı bikaç gündür girmiyor.İnşallah bişey yoktur ya iiçime kurt düştü.

H hasretsinan65 canm benim doktora gittin mi bebeğin inşallah iyidir.Çok merak ettik umarım herşey yolundadır.
Bebeğim haraket etmiyor demiştin 4-5 gündür haber alamıyorz senden.iyi haberlerini bekliyoruz canm benim

Kızlar çoklu alıntı yapamadım y çok mesaj girmiş araya beceremedm cevaplarınızı beğendim yazanlara çok teşekkür ederm benimde gebeliğin başından beri var o yüzden çok önemsemiyorum ama doğuma yaklaştıkça bi korku sardı beni erken gelirse diye allah korusun pimpirik yapıyorum biraz galiba inş bu hafta durumları ayarlayabilirsem gidicem doktora kaç gr oldu acaba kızım en son 560 gramdı ocagın 5 inde belkide kg bile olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…