- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.821
Bende sıkıntı yok Allah şükür herşey normal bebek te iyi. Değerlerimi de hep iyi diyor. ama nedense hep 2 hafta en geç 20 günde bir çağırıyor.Neyse yapacak bişey yok belki ücreti için çağırıyordur özel hast. ondan mı acaba ?normalde herkes ayda bir yada 1 buçuk ayda bir gidiyormuş. öyle çağırılıyorsunuz.
Bi tanışım sünnet düğünü yaptı bildiğin gelin eksikti. 'takı,para da çok oldu' ben tavsiye ediyorum yapın çevreniz varsaBende dügün taraftari degilim hic sevmem. Insallah bi sekilde kandiririm esimi:)
Geçmiş olsun cnm bende cuma günü oldum. Bgn ağrısı biraz daha hafifledi bnm. Vurulduktan bi kaç saat sonra sızlar gibi oldu sonra ağrıyordu 2 gündür bgn hafifledi.Kızlar bugün tetanoz oldum ağrısı olur mu ,olursa ne zaman ?
Olabilir canim ben devlete gidiorum ama ozele baslamistim hergun bi bahane bulup cagariodu dr zaten baya bi sorun yasadim.ahtim var ozele gebelik icin gitmem kolay kolay.zaten allah cok sukur cok sansliyim dr um mukemmel biri fizana gitse pesinden giderim.sonuclarimi bile baskasina gostermiorum dogumhanedeyse dogumhaneye gidiorum pesinden.bendeki degisik bi sevgi kardesim bile dalga gecio dr uma olan sevgimeBende sıkıntı yok Allah şükür herşey normal bebek te iyi. Değerlerimi de hep iyi diyor. ama nedense hep 2 hafta en geç 20 günde bir çağırıyor.Neyse yapacak bişey yok belki ücreti için çağırıyordur özel hast. ondan mı acaba ?normalde herkes ayda bir yada 1 buçuk ayda bir gidiyormuş. öyle çağırılıyorsunuz.
Benim mesajlar karismis hahaha ustunu sana altini baskasina yazmistim sana geceden yazdim bi ara forum kapandi ya yollayamadim corba olmus caktirmaMasaallah kuzu alisverisin bitiyor ne guzel. Bizde subatta baslayacagz inss. Benm masraflarimdab cocuguma sira gelmiyor :)) kiziyodr belkide bana. :))) subattada istedklerimi alamazsam catlarrm. Esimide patlatirim.artk heheh
Aynen canim dugunleri hic sevmem en yakinim olmadigi surecede gitmem pekBende dügün taraftari degilim hic sevmem. Insallah bi sekilde kandiririm esimi:)
Canm ne güzl. Aslında bende devlete giderdim ama istanbuldayım ve devlet hastanesi bana çok uzak.bir sorun olsa taksiye bineceğim yarım saat sürecek yol..otobüs 45 dk da gidiyor mesela. özel araç yarım saat. benim gittiğim özel hastane evime yürüme 2 dk olunca gönül rahatlığıyla gidebiliyorum.Devlette ilgili doktora rastlaman çok büyük şans olmuş.Olabilir canim ben devlete gidiorum ama ozele baslamistim hergun bi bahane bulup cagariodu dr zaten baya bi sorun yasadim.ahtim var ozele gebelik icin gitmem kolay kolay.zaten allah cok sukur cok sansliyim dr um mukemmel biri fizana gitse pesinden giderim.sonuclarimi bile baskasina gostermiorum dogumhanedeyse dogumhaneye gidiorum pesinden.bendeki degisik bi sevgi kardesim bile dalga gecio dr uma olan sevgime
Annem gibi konustunPıtırcık o kadar kendini dinleme neremde ne var diye :) normal bi durum kılcal damar çatlamaları olağanmış bende bile düşük tansiyon olmasına rağmen oluyor
Hayirlisiyla zamaninda gelsin bebislerimiz insalllahKızlar şubat annelerindede doğumlar başlamış heyecanlanıyorum okudukçaRabbim bize de göstersin inşallah o gunleri:)
Aksama da dedikodu ederiz, gecikmeOooh bugün işten fırsat bulup girdim okudum ya burayı akşam evde yapacak işim azalmış gibi hissediyorum alışkanlık oldunuz resmen yeğenlerimin anneleri
Ayy sorma bizim kuzenlerdede ole oldu tahta bindirip getirdiler cocuklari falan koca dugun salonu curcuna falan ay hic bana gore seyler deil ne bilim herkesin kendi fikri tabiki herkes nasi mutlu olcaksa ole yapsin.Bi tanışım sünnet düğünü yaptı bildiğin gelin eksikti. 'takı,para da çok oldu' ben tavsiye ediyorum yapın çevreniz varsa
Bende düğün yapmazdım işin şakası tabi mevlut okuturdum yerinizde olsam haklısınız.
Evet canim cok sukur.benimde hastanem uzak aslinda ama ben o dr a taktim diorumya fizana giderim pesindenCanm ne güzl. Aslında bende devlete giderdim ama istanbuldayım ve devlet hastanesi bana çok uzak.bir sorun olsa taksiye bineceğim yarım saat sürecek yol..otobüs 45 dk da gidiyor mesela. özel araç yarım saat. benim gittiğim özel hastane evime yürüme 2 dk olunca gönül rahatlığıyla gidebiliyorum.Devlette ilgili doktora rastlaman çok büyük şans olmuş.
Ayyy ozele yazcaktim :)Evet canim cok sukur.benimde hastanem uzak aslinda ama ben o dr a taktim diorumya fizana giderim pesindenbende devlete cok sira beklemeyim diye baslamistim ama az kalsin iki cocugumuda alacakti kadin odum koptu bi daha tovbeee.
Hasretsinandi yanlis hatirlamiosam haber yok galiba ya ben hic gormedim yazdiginiBir arkadaş vardı bebeği hissetmiyorum kontrole gideceğim diyordu. Haber var mı ondan? Merak ettim..
Ayy sorma bizim kuzenlerdede ole oldu tahta bindirip getirdiler cocuklari falan koca dugun salonu curcuna falan ay hic bana gore seyler deil ne bilim herkesin kendi fikri tabiki herkes nasi mutlu olcaksa ole yapsin.
hasret65 miydi öyle bişeydi bende 2 gün önce yazdım ne oldu diye dönüş yapmadı bikaç gündür girmiyor.İnşallah bişey yoktur ya iiçime kurt düştü.Bir arkadaş vardı bebeği hissetmiyorum kontrole gideceğim diyordu. Haber var mı ondan? Merak ettim..
Bekliyoruz ama ses yokBir arkadaş vardı bebeği hissetmiyorum kontrole gideceğim diyordu. Haber var mı ondan? Merak ettim..
Ben de 2.dozunu oldum bügün.2 gün sonra kolunda bi ağırlaşma ağrı hissedersin canım :))Kızlar bugün tetanoz oldum ağrısı olur mu ,olursa ne zaman ?
Aminn kuzu insaallah. Agriyada alisio insan inan kuzundan geliyo ya :) annelk cok guzelHaklısın cnm zaten azcık dikkat etmesek ipin ucu kaçıyor. İnş geçer ağrın seninde, Rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?