- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.801
Bende sıkıntı yok Allah şükür herşey normal bebek te iyi. Değerlerimi de hep iyi diyor. ama nedense hep 2 hafta en geç 20 günde bir çağırıyor.Neyse yapacak bişey yok belki ücreti için çağırıyordur özel hast. ondan mı acaba ?normalde herkes ayda bir yada 1 buçuk ayda bir gidiyormuş. öyle çağırılıyorsunuz.Ben ayda bir gidiyorum canim bi sorun yoksa sk sk cagirmio dr um.ama en ufak skntin olursa gel bir ayi bekleme dio
Sen daha sık gir canım, pozitif enerji veriyorsunOooh bugün işten fırsat bulup girdim okudum ya burayı akşam evde yapacak işim azalmış gibi hissediyorum alışkanlık oldunuz resmen yeğenlerimin anneleri
Ben gebelikte bir evham yumağı olduğum için parası neyse vereyim yeterki sık sık gideyim diyorum benimki surat yapıyor canım. O yüzden arada başka özellere gittiğim oldu. Hani seni madden zorlamıyorsa iyi bence. Keyfini çıkar.Bende sıkıntı yok Allah şükür herşey normal bebek te iyi. Değerlerimi de hep iyi diyor. ama nedense hep 2 hafta en geç 20 günde bir çağırıyor.Neyse yapacak bişey yok belki ücreti için çağırıyordur özel hast. ondan mı acaba ?normalde herkes ayda bir yada 1 buçuk ayda bir gidiyormuş. öyle çağırılıyorsunuz.
Sorma canım ben de meraklardayım ben büyüyorum o da büyüyor mu diyeBizde 21+1 de 400 gr olarak bıraktık Prensesimizibakalım 3 hafta sonra gidicez ne kdr ilerleme kaydedecek. İnsan merak ediyor bu arada bu haftaya göre bende 8 kilo almışım
aynen ya bende sabah işe geliyorum . akşama kadar burdayım .mail geliyor hemen açıyorum okuyorumOooh bugün işten fırsat bulup girdim okudum ya burayı akşam evde yapacak işim azalmış gibi hissediyorum alışkanlık oldunuz resmen yeğenlerimin anneleri
Teşekkür ederim çok mutlu oldumSen daha sık gir canım, pozitif enerji veriyorsun
El çabukluğuymuş kim ne yazmış cevap yetiştireyim diye baştan savma yaptım deme deaynen ya bende sabah işe geliyorum . akşama kadar burdayım .mail geliyor hemen açıyorum okuyorumzaman çabuk geçiyor siz olmasanız günüm nasl bitecek bilmiyorum valla Tabiki işlerimide aksatmıyorum hiç.Bikaç iş aldım hemen bitirdim el çabukluğu
Benimde oluo canim gunde 4 5 kez camasir degistiriorum suyum gayet iyi kizimdada boleydi benim bi sorun olmadi ama herkesin ayni olmayabilir tabiki dr una danismanda fayda var.benim surekli boleydi ama senin bi anda basladiysa mutlaka gorun bi dr aKızlar ya benim hala su gbi akıntım devam ediyo sizdede var mı zaten kaç gündür kafamda erken doğarsa diye düşünüp duruyorum suyum gelse anlamıcam para büyüklüğünde oluyo sürekli ama gebeliğin başından beri devam ediyo
aminn insaallahh canim :)Ooooo Allah hayırlı uğurlu etsin tamamına erdirsin inşvalla bende pek ağırlayabilecek durumda değildim cnm ama çok yakındı gelen kişiler bir daha gelme ihtimalleri de çok az belki bebek doğduktan sonra anca o yüzden kabul ettim. Sadece hepsinin iki gün üst üste denk gelmesi pek iyi olmadı bnm için
Yok maddi açıdan zorlamıyor aslında . 2 ay önce test yaptı artı 55 Tl rutin kontrol ücreti 200-250 tl verdim . snra 20 gün snra tekrar çağırdı idrar testi kan testi yaptı 120 tl yine verdim. geçen kontrolde de şeker yüklemesi yaptı yine 20 gün geçti kontrol ücreti dahil ordada 155 tl verdim. her gittiğimde birşeyler istiyor benden.ve 150-200 veriyorum 20 günde bir . Allahtan son testi yapıyoruz dedi. bundan sonra 55TL ile yırtacağım.Ben gebelikte bir evham yumağı olduğum için parası neyse vereyim yeterki sık sık gideyim diyorum benimki surat yapıyor canım. O yüzden arada başka özellere gittiğim oldu. Hani seni madden zorlamıyorsa iyi bence. Keyfini çıkar.
Hahahah yok cnm hiç baştan savma yapmam ben . Yıllardır bu işin içindeyim gözüm kapalı hallederimEl çabukluğuymuş kim ne yazmış cevap yetiştireyim diye baştan savma yaptım deme de
Canim sunnet dugunu yine buyuyunce yapabilirsiniz icinde kalmasin esinin.ben zaten yapmicam sunnet dugunu mevlut okutucam sadece.Canim sakin ol elbet cözülür bu durum cok sinir yapma
ya bende yaptirmak istiyorum dogduktan sonra daha cok hareketlere baslamadan. O zaman daha cabuk iyilesiyormus. Ama esim diyor biraz büyüsün öyle sünnet dügünü yapcakmismis hic taraftar degilim bakalim nolcak
ben biyerde okumustum normal diye. Kan dolasimi yüksek oldugu icin olabiliyormus diye ama yine doktorlar daha iyi bilir
Bende dügün taraftari degilim hic sevmem. Insallah bi sekilde kandiririm esimi:)Canim sunnet dugunu yine buyuyunce yapabilirsiniz icinde kalmasin esinin.ben zaten yapmicam sunnet dugunu mevlut okutucam sadece.
Allah tamamına erdirsin :) çok sevindim:)benim tahmini tarih, benim de oğlum olacak:) senin şimdiden nasıl kesinleşti ki, biz daha doktorumla doğum bile konuşmadık:)?
Ben gecen hafta crs günü 27.ci hafta basinda 870 gr oldugunu öğrendim. Simdi yarın sabah 10'da şeker yüklemem var. 1 haftadir süper beslendim bakalim kilo almıs mı fındıgım :)kızlar az önce kontrolden geldim 27. haftadayım bebek 1052gr doktor normal dedi ama sanki çok geldi bana aynı tarihlerde olup kilosu böyle olan var mı?
Ooo maşallah cnm aman dikkat et. İnş bir sıkıntı çıkmadan yavrularımızı kucağımıza alırız. Bize de eşi aşağı da demişti bende bir müddet ona kafayı taktım sonra okumayı bıraktım. Canı sıkılıyor insanın. Bende aşırı yiyen biri değilimdir hatta öyle abur cubur da pek aramam normal hayatta da öyleydim ki hamileykende değişmedi bu. Ama kilo alımım baya hızlı ve fazla geliyor bana. Haftada tartılıyorum dediğin gibi 1 kilo almış görünce cnm sıkılıyor. İnş herşey yolunda gider yavrularımız kilo alsın sağlıkla ve kolayca doğsunSorma canım ben de meraklardayım ben büyüyorum o da büyüyor mu diyebir de bende rahme giden kan akışında direnç çıktı ayrıntılı ultrasonda; ilerleyen dönemlerde yüksek tansiyon riskim varmış, şu an bir sıkıntı yok hatta baya düşük tansiyonum nazar değmesin ama ilerde olursa bebeğin düşük kilolu doğmasına falan neden olabilirmiş Allah'ım korusun inşallah güzelce büyüyordur o yüzden cidden çok merak ediyorum. Ben de dün itibariyle toplam 4,9 kilo almışım, az gelebilir ama bunun 3,5 kilosunu son 1 ayda aldım resmen.. Son 2 haftadır hafta başına 1 kilo.. Çok korkuttu beni bu gidişat aslında ama önceden pek almadığım için vücudum şimdi depolamaya başladı sanırım ay yoksa bebeği nasıl taşıyacağım hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bilmiyorum belim falan kırılmasın :)) umarım bir süre sonra düzene girer çünkü doktorum ayda max 2 kilo alman normal demişti, bakalım haftaya gidince ve bu rakamı görünce ne diyecek :) bir de çok fazla birşey de yemiyorum ki genelde meyve, haftada 2 kez et, peynir, yoğurt, yumurta, süt, ceviz falan.. Ekmeği hamur işini ve abur cuburu da biraz azaltacağım, bir de ebru şallı ile hamilelikte pilates aldım ne kadar yardımcı olur kilo durumuna bilmiyorum ama en azından doğumu kolaylaştıran birşeymiş pilates o yüzden başlıyorum :)
Haklısın cnm zaten azcık dikkat etmesek ipin ucu kaçıyor. İnş geçer ağrın seninde, Rabbim şifa versinaminn insaallahh canim :)
Hamilelik cok baska bir seyms inan sinav donemi kendime cok dikkat edemedim. Sag taraf o ara bi agridi dahada gecmiyor inan. Ki bu zamana kadarda cok rahat bir hamilelik geciriyordum. Benmde agrlamam gereken misafrler var iyi olmayi bekliyorum. Ynede dikkat et annesi.
Belkide bal küpleri yüzündendirEvet eskiye nazaran bende daha az şekerli içiyorum normal çikolatalar çok aşırı tatlı geliyor bitter bile tatlı geliyor yani düşünneden bende bilmiyorum. Belkide içimizdeki bak küplerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?