2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminn tatlım sıkıntısız geçsin hamileliğimiz ve bebişlerimiz sağlıkla gelsinler kilolar bir şekilde gider...

Ben gecen hafta crs günü 27.ci hafta basinda 870 gr oldugunu öğrendim. Simdi yarın sabah 10'da şeker yüklemem var. 1 haftadir süper beslendim bakalim kilo almıs mı fındıgım :)
hadi bakalım inş sağlıklı bir şekilde almıştır. banada hiç şeker yüklemesi demedi doktor bende sormadım

Kızlar bugün tetanoz oldum ağrısı olur mu ,olursa ne zaman ?
Canım benim ilk doz geçen aydı; beklediğim kadar ağrı olmadı sadece biraz kaşıntı oldu ve 4-5 güne geçti. Geçen sene de vurulmuştum 1 ay geçmemişti ağrısı neye bağlı olarak değişiyor bilmiyorum ama büyütülecek bir ağrı ve kaşıntı da değil zaten :) benim de 2.doz haftaya.

hadi bakalım inş sağlıklı bir şekilde almıştır. banada hiç şeker yüklemesi demedi doktor bende sormadım
Dr una hatırlatırsan iyi olur en son28.haftada yapılıyor diye biliyorum ve hemen her dr da istiyor

bizim kontrolümüz 20 şubatta daha çoook var kuzumu çok özledim.. Yalnız bugün sağlık ocağında kalp atışını dinledim hemen buldu hemşire bi süre dinledi sonra yer değiştirdi ''rahatsız oldu herhalde'' dedi birde tekme salladı o an cihazla çok net duyduk güldük

Aynen bizimde 20 şubatta cnm. Bende çok özledim ve meraklardayım nasıl iyi mi diye bizim sağlık ocağındaki hemşire çok ilgisiz ve baştan savma derdinde. Ben verdiği aşı tarihine göre gidiyorum gitmesem aramayacak pekte umrunda değil yani kaldıki kalp atışı fln dinletecek nerdee

benim tahmini tarih, benim de oğlum olacak:) senin şimdiden nasıl kesinleşti ki, biz daha doktorumla doğum bile konuşmadık:)?
benim akcigerim ameliyatlı cnm ıkınmak ve bayıltılmam yasak ondan günü şimdiden kesinleşti:) hayırlı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin oğullarımız kısmetleriyle gelsin . eger erken gelmezse bıdışlar :) aynı gun dogucaklar yaşasınn vaktiyle gelsinler inşallah mayıs guzel ay

benim tahmini tarih, benim de oğlum olacak:) senin şimdiden nasıl kesinleşti ki, biz daha doktorumla doğum bile konuşmadık:)?
benim akcigerim ameliyatlı cnm ıkınmak ve bayıltılmam yasak ondan günü şimdiden kesinleşti:) hayırlı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin oğullarımız kısmetleriyle gelsin . eger erken gelmezse bıdışlar :) aynı gun dogucaklar yaşasınn vaktiyle gelsinler inşallah mayıs guzel ay

Tatlımm benimde 8 mayıs görünüyor yani 40.hafta doluyor ama bu bebişlerin sağı solu belli olmaz o yüzden kesin diyemiyorum senin nasıl kesinleşti merak ettim
hayırlı olsun canım benım kesin epidural sezeryan normal dogum yasak sağlığımdan dolayı cnm akciğerim sönmesn diye zorlamıcam ve bayıltılmıcam. gününü seçebiliyomıuşum ben de pazartesiyi seçtm ama minik süpriz yapmazsa :)) hayırlısıyla gelsinler buradan hep dertleşiriz aynı gün doğurucaz ne güzel Allah kısmet ederse

ben de mayısta doğacak olmasına çok seviniyorum, bahar bebeği :) biz de hamileliğin en zor dönemlerinde ne çok sıcak ne çok soğuk hava görcez. o da güzel. inşallah vakitli, sağlıkla gelirler. artık sabırsızlanmaya başladım ben de :)

H&M i tavsiye ederim çok güzel Bebek kıyafetleri de var. Yalnız her mağazasında hamile ve bebek ütüleri bulunmuyor

1 kiloyu geçmiştir anam dimi sizin ultrason resmlerine bayılıorm yaa maşallah ne kadar net görüntü yakalıolar ben bizim doktordan yuz fotosu isticem yarın:):):) ben detaylıya girdim uc hafta once ama kendi doktorum pahalı ona gitmek için maaşı bekliyorum ne yapayım ayın 30undan 30una anca. özel sigortadan gidiyorum her muayeneye gittiğmde doğum parasından yiyiyor kızlar

herkesin düsüncesi baska ama bana biraz sacma geliyor cocugun pipisi kesildi diye dügün yapmak en güzeli mevlut vallah

1 kiloyu geçmiştir anam dimi sizin ultrason resmlerine bayılıorm yaa maşallah ne kadar net görüntü yakalıolar ben bizim doktordan yuz fotosu isticem yarın:):):) ben detaylıya girdim uc hafta once ama kendi doktorum pahalı ona gitmek için maaşı bekliyorum ne yapayım ayın 30undan 30una anca. özel sigortadan gidiyorum her muayeneye gittiğmde doğum parasından yiyiyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…