- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.841
Ben anliyorum kuzu seni skinti yok :))))))Benim mesajlar karismis hahaha ustunu sana altini baskasina yazmistim sana geceden yazdim bi ara forum kapandi ya yollayamadim corba olmus caktirma
Aminn tatlım sıkıntısız geçsin hamileliğimiz ve bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerOoo maşallah cnm aman dikkat et. İnş bir sıkıntı çıkmadan yavrularımızı kucağımıza alırız. Bize de eşi aşağı da demişti bende bir müddet ona kafayı taktım sonra okumayı bıraktım. Canı sıkılıyor insanın. Bende aşırı yiyen biri değilimdir hatta öyle abur cubur da pek aramam normal hayatta da öyleydim ki hamileykende değişmedi bu. Ama kilo alımım baya hızlı ve fazla geliyor bana. Haftada tartılıyorum dediğin gibi 1 kilo almış görünce cnm sıkılıyor. İnş herşey yolunda gider yavrularımız kilo alsın sağlıkla ve kolayca doğsun
Benm gunum geldi aslinda ama.1 hafta sonra vurulsam skinti olur mu ki. Gidip geleym muglaya oyle vurulaym diyorum ama bilemedim :)Ben de 2.dozunu oldum bügün.2 gün sonra kolunda bi ağırlaşma ağrı hissedersin canım :))
hadi bakalım inş sağlıklı bir şekilde almıştır.Ben gecen hafta crs günü 27.ci hafta basinda 870 gr oldugunu öğrendim. Simdi yarın sabah 10'da şeker yüklemem var. 1 haftadir süper beslendim bakalim kilo almıs mı fındıgım :)
Canım benim ilk doz geçen aydı; beklediğim kadar ağrı olmadı sadece biraz kaşıntı oldu ve 4-5 güne geçti. Geçen sene de vurulmuştum 1 ay geçmemişti ağrısı neye bağlı olarak değişiyor bilmiyorum ama büyütülecek bir ağrı ve kaşıntı da değil zaten :) benim de 2.doz haftaya.Kızlar bugün tetanoz oldum ağrısı olur mu ,olursa ne zaman ?
Kızlar bugün tetanoz oldum ağrısı olur mu ,olursa ne zaman ?
Dr una hatırlatırsan iyi olur en son28.haftada yapılıyor diye biliyorum ve hemen her dr da istiyorhadi bakalım inş sağlıklı bir şekilde almıştır.banada hiç şeker yüklemesi demedi doktor bende sormadım
Aynen bizimde 20 şubatta cnm. Bende çok özledim ve meraklardayım nasıl iyi mi diyebizim kontrolümüz 20 şubatta daha çoook var kuzumu çok özledim..Yalnız bugün sağlık ocağında kalp atışını dinledim hemen buldu hemşire bi süre dinledi sonra yer değiştirdi ''rahatsız oldu herhalde'' dedi birde tekme salladı o an cihazla çok net duyduk güldük
benim akcigerim ameliyatlı cnm ıkınmak ve bayıltılmam yasak ondan günü şimdiden kesinleşti:) hayırlı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin oğullarımız kısmetleriyle gelsin . eger erken gelmezse bıdışlar :) aynı gun dogucaklar yaşasınnbenim tahmini tarih, benim de oğlum olacak:) senin şimdiden nasıl kesinleşti ki, biz daha doktorumla doğum bile konuşmadık:)?
benim akcigerim ameliyatlı cnm ıkınmak ve bayıltılmam yasak ondan günü şimdiden kesinleşti:) hayırlı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin oğullarımız kısmetleriyle gelsin . eger erken gelmezse bıdışlar :) aynı gun dogucaklar yaşasınnbenim tahmini tarih, benim de oğlum olacak:) senin şimdiden nasıl kesinleşti ki, biz daha doktorumla doğum bile konuşmadık:)?
hayırlı olsun canım benım kesin epidural sezeryan normal dogum yasak sağlığımdan dolayı cnm akciğerim sönmesn diye zorlamıcam ve bayıltılmıcam. gününü seçebiliyomıuşum ben de pazartesiyi seçtm ama minik süpriz yapmazsa :)) hayırlısıyla gelsinler buradan hep dertleşiriz aynı gün doğurucaz ne güzel Allah kısmet ederseTatlımm benimde 8 mayıs görünüyor yani 40.hafta doluyor ama bu bebişlerin sağı solu belli olmaz o yüzden kesin diyemiyorum senin nasıl kesinleşti merak ettim
ben de mayısta doğacak olmasına çok seviniyorum, bahar bebeği :) biz de hamileliğin en zor dönemlerinde ne çok sıcak ne çok soğuk hava görcez. o da güzel. inşallah vakitli, sağlıkla gelirler. artık sabırsızlanmaya başladım ben de :)benim akcigerim ameliyatlı cnm ıkınmak ve bayıltılmam yasak ondan günü şimdiden kesinleşti:) hayırlı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin oğullarımız kısmetleriyle gelsin . eger erken gelmezse bıdışlar :) aynı gun dogucaklar yaşasınnvaktiyle gelsinler inşallah mayıs guzel ay
Oyy maşallah yaa yesinler onun ayağınıKızlar minnağımın minik ayağı diyemeyecem çünkü bizimki baya abi olmuş :))ne tekmeler yiyorum bilseniz o koca ayaklarla
H&M i tavsiye ederimBiz de haftasonu dinlenemedik sınavlarım vardı bir de kızımın cicilerini tamamlamak için dolandık durduk. Annesine de birşeyler baktık tabi :)) artık kıyafetler olmuyor ya da olsa da sıkıyor. hamile reyonu pek bulamadık, siz nerden alıyorsunuz? Bulamayınca normal bedenlerin medium ve large bedenlerini aldık napalım...
1 kiloyu geçmiştir anam dimiMaşallah canım şimdiye 2 katına çıkmıştır bence :) 1,5 ay baya uzun ara vermişsiniz. Bizim de 21+4te 450 gramda bıraktık en son. Ay ben dayanamıyorum görmedenBen de bu sabah randevu almak için aradım cuma için ama doktor izinli olacakmış haftaya kaldı artık muhtemelen cumaya..
herkesin düsüncesi baska ama bana biraz sacma geliyor cocugun pipisi kesildi diye dügün yapmakBi tanışım sünnet düğünü yaptı bildiğin gelin eksikti. 'takı,para da çok oldu' ben tavsiye ediyorum yapın çevreniz varsa
Bende düğün yapmazdım işin şakası tabi mevlut okuturdum yerinizde olsam haklısınız.
1 kiloyu geçmiştir anam dimiMaşallah canım şimdiye 2 katına çıkmıştır bence :) 1,5 ay baya uzun ara vermişsiniz. Bizim de 21+4te 450 gramda bıraktık en son. Ay ben dayanamıyorum görmedenBen de bu sabah randevu almak için aradım cuma için ama doktor izinli olacakmış haftaya kaldı artık muhtemelen cumaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?