2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar az önce kontrolden geldim 27. haftadayım bebek 1052gr doktor normal dedi ama sanki çok geldi bana aynı tarihlerde olup kilosu böyle olan var mı?

Benm 25+0da 780 gr dı varmı bnmle aynı olan acaba doktr normal dedi seker yüklemeside normal vıktı sonuc

Kizlar ceviz ile araniz nasil. Nerdeyse hic yemiyorum :/ findik fistik yiyorumda ceviz yemiyorum beyin icin iyimis diyorlar ya
Ben arada yiyorum
Aklima gelince kirip yiyiprum. İlk aylar mide bulantisindan pek yiyememistim ama simdi aklima geldikce yemeye calisiyorum. Folik asit olarak zengin bir kuruyemis. Ama diger kuruyemislerde faydali canim, yiyemiyorsan zorlama yani.
Sonunda android te olmayan apple store da olan güzel bir uygulama bulundu Hep size mi olsun, biraz da bize
Ben de indirem merak ettim simdik

Her hafta için videoları var. Güzelmiş ben beğendim.

kızlar bişey sorcam,Sizdede oluyor mu bu olay yada oldumu 1 haftadır şeker atmadıgım halde içeceklerime çayıma şekerli geliyor ve ben şekersiz içemem çaya 3 tane şeker atan bir insandım şimdi çayıma şeker attımda unuttum sanıyorum. Birine içiriyorum bu ne be şekersiz diyince şok oluyorum ;/ sizce neden

Pıtırcık o kadar kendini dinleme neremde ne var diye :) normal bi durum kılcal damar çatlamaları olağanmış bende bile düşük tansiyon olmasına rağmen oluyor

Kizlar ceviz ile araniz nasil. Nerdeyse hic yemiyorum :/ findik fistik yiyorumda ceviz yemiyorum beyin icin iyimis diyorlar ya
Ben her gün en baştan beri aksatmadan 2 tane yiyorum canım :) doktor her gün ye demişti başta alıştım bende şimdi 10 gibi yemediğim zaman arıyorum o derece

Herkesin kendi tercihidir ama erken evlilik de evlenince hemen bebek de bana göre değil sonra eşler birbirinden erken kopuyo oluyo olur tabi 1 yıl istediğim halde olmadı ama yinede pişman değilim
Kızlar arkadaşım evlendikten hemen sonra hamile kaldı 1,5 yıl oldu .bebeği doğdu 5-6 aylık şimdi bebek. Haber aldım şimdi 2.ye hamileymiş. Maşallh dedim . biz çok ağırdan alıyoruz galiba ya yani ben

Ben de işte boy boy aldım simdilik birkac tane ama 6-7 cift de ilk aşamada iş görür sanırım. Bir de 3-6 aylık kıyafeti daha sonra da alabiliriz ama 0-3 ay elimizde olsun diye düsündüm :) Gerci iste hemen de büyüyorlarmıs ama neyse artık kısmet napalım :))

Bana da araştırma hastanesinde bi doktor suyun biraz fazla şeker yüklemesi yaptır dedi bu hafta özeldeki doktorum suyun iyi dedi pozitif olalım canım çoğu kişi de susuzluk problemi yaşıyor

Evet eskiye nazaran bende daha az şekerli içiyorum normal çikolatalar çok aşırı tatlı geliyor bitter bile tatlı geliyor yani düşün neden bende bilmiyorum. Belkide içimizdeki bak küplerinden

Ben ayda bir gidiyorum canim bi sorun yoksa sk sk cagirmio dr um.ama en ufak skntin olursa gel bir ayi bekleme dio

Bana da araştırma hastanesinde bi doktor suyun biraz fazla şeker yüklemesi yaptır dedi bu hafta özeldeki doktorum suyun iyi dedi pozitif olalım canım çoğu kişi de susuzluk problemi yaşıyor
Banada ayrıntılıda doktor suyun fazla ama tehlikeli boyutta diil demişti dün özele gittim oda suyun fazla dedi ama ayrıntılı sonucunuda gösterdim iki haftada bir kontrol dedi 32.haftadan sonra iki haftaya düşmüyomu kontroller suyu için testler istedi benden çok pahalıydı yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…